Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lakásvásárlásban nem tudunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakásvásárlásban nem tudunk megegyezni a férjemmel, kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nekünk kell eldönteni, de kíváncsi vagyok mások véleményére.

A és B ház között nincs lényegi különbség olyan szempontból, hogy mind a kettő pont jó méretben, helyiségek elrendezésében, állapotban.

A ház 1M ft-al olcsóbb, viszont anyósom közelében van. Ő tipikus anyós: mindenről elmondja a véleményét aztán számon kér, hogy ugye úgy csináltam. Egy ideig volt kulcsa a lakásunkhoz, de amikor úgy tartotta kedve átjött, ha ne voltunk otthon akkor is bement és rendezkedett.

B ház drágább, de messze van.

Ti melyiket választanátok?

2013. máj. 16. 21:30
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
89%
Apám mindig azt mondta gyerekkoromban,hogy úgy kell költözni mindig,hogy az anyós ne tudjon papucsban átjönni.Nem fogadtam meg,és még ennyire az életben semmit nem bántam meg.de ugyan úgy a férjem is...
2013. máj. 16. 21:55
 22/51 anonim ***** válasza:
53%

Egyiket sem választanám, mert egyik sem az igazi:D

Az igazinál belépsz az ajtón, és pontosan tudod, hogy "ez az-ez kell":D

2013. máj. 16. 21:56
 23/51 anonim ***** válasza:
62%

Hogy is szól a mondás?

Vhetsz házat, de otthont nem:D

2013. máj. 16. 21:56
 24/51 anonim ***** válasza:
59%

Anyós fűt fát igér.

Nos van egy hirem: bármit is igér ahogy telnek majd az évek évtizedek ez ami most van csak rosszabb lesz.

Egyre rosszabb.

Javaslat: ne montanban gondolkozz hanem 10 év mulva képzeld el az életedet s az anyós hülyeségét szorozd meg legalább kettővel de inkább 3 -al... Na? Tetszik?

Jó ötlet aki azt irta keress még indokot a férjednek hogy miért jobb a B ház...

Ha az anyós egy angyal volna ahog yitt ez egyik hozzászolóé, akkor mondanám hogy van esély hogy ez marad de akkor is kicsi az esély, na de így...

2013. máj. 16. 22:02
 25/51 anonim ***** válasza:
Most az életed egy komoly szakaszát meghatározó döntés elött állsz...
2013. máj. 16. 22:03
 26/51 anonim ***** válasza:
Naaaaa, azt nem mondtam, hogy angyal a mama. Csak van szánk, az elején tisztáztuk a kényes kérdéseket, így nincs gond.
2013. máj. 16. 22:03
 27/51 anonim ***** válasza:
3%

Nem értem, hogy tud tönkretenni egy kapcsolatot az anyós? Ő nem az egyik fél, nem is a másik. Ja, hogy a pasi anyuci pici fia? Ha igen, akkor is csak ideig-óráig tartható az állapot, ha messzebb lakik tőle az ember. Ha egy kapcsolatot az anyós tönkre tud tenni azzal, hogy átmászkál, az olyan is, szerintem.

Milyen messze van a másik ház?

2013. máj. 16. 22:10
 28/51 anonim ***** válasza:
62%
"Nem értem, hogy tud tönkretenni egy kapcsolatot az anyós?"- hát sajnos sok esetben értenek hozzá - és rá is érnek... Nincs igazad előző, sok esetben nem eleve "olyan " a kapcsolat.
2013. máj. 16. 22:16
 29/51 anonim ***** válasza:

Hogy értenek hozzá? Manipulálják a fiúkat? Azt messziről is tudják! Meg ha olyan a pasi, hogy hagyja magát, akkor az jobb is, ha ejtve van!

Nézd, tudom, mit beszélek, nálunk após próbált áskálódni. Esélye sem volt... Párom már idejekorán megmutatta, ki neki az első.

2013. máj. 16. 22:18
 30/51 anonim ***** válasza:

"Férjem indoka az, hogy olcsóbb.

Meg hogy nem baj, ha közel az anyja, tud segíteni. Csak én ebből a segítségből nem kérek."

Na ez az igazi baj. Az, hogy melyik az olcsóbb, az kb. mindegy (ha jól olvasom az anyagi helyzeteteket). Abban nem tudtok megegyezni, hogy milyen messze legyen az anyós. Neked terhes a közelsége, és a férjed ezt nem érti meg. Nem érti, hogy neked miért lenne fontos messzebb költözni tőle, hiszen ő csak a segítség pozitívumát látja. Felteszem, hogy szeret téged, és ha értené a problémádat, akkor figyelembe is venné az indokodat, szóval arról van szó, hogy tényleg nem érti. Valószínűleg annyira nem érti, hogy most se nagyon akar melléd állni anyukával szemben, pl. anyuka hívatlan és váratlan látogatása esetén. Mert tényleg nem érti, hogy neked mi bajod ezzel.

A megoldás az - bármennyire is nehéz nektek erről beszélgetni -, hogy az igazi problémával foglalkoztok: hogy neked nehéz az ő anyukájával kijönni, ő viszont szívesen maradna a közelében. Ebben kell őszintén meghallgatnotok egymást, és átgondolni a másik szempontjait is.

Az anyós ellen nem csak az segít, ha messzebb mentek, hanem már az is, ha közösen a férjeddel szabályokat hoztok, és ezeket be is tartatjátok vele egységesen. Egyikőtök sem enged és nem is követel többet. Olyasmire gondolok, hogy látogatás előtt telefonálni kell, vagy havonta csak 1x lehet jönni, vagy más ilyen szabály. Ha mindketten értitek már a másik szempontjait, meg fogtok tudni egyezni.

2013. máj. 16. 22:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!