Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minden kapcsolat tönkremegy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden kapcsolat tönkremegy a gyerekek érkezése idején?

Figyelt kérdés
Miért mennek félre a férfiak ha a közösen tervezett gyerekek megszületnek? Hiszen együtt tervezték őket, ezt akarták KÖZÖSEN... Én is így jártam, és a környezetemben minden második nő, ha nem minden egyes nő...

2013. jan. 28. 09:42
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
Jesszusom... Amíg nincs gyereked nem is tudhatod miről ítélkezel! Bármi is történik, anyának lenni a legjobb dolog amit életemben tapasztaltam, és nem a gyerekeimet hibáztatom az életem alakulásáért!!! Parazita?! Ennél ocsmányabb hasonlatot még nem hallottam... Aki hülye haljon meg? Az a hülye aki így gondol egy ártatlan gyerekre!
2013. jan. 31. 22:51
 42/42 anonim válasza:

A férfival kell törődni, beszélgetni, figyelni rá, ha ez nincs akkor az tényleg baj!! Azonban a szex részel nem értek egyet veletek.. Nagyon elszomorított fiatal nőként, hogy a nők is a többi anyát támadják és hibáztatják!! Szégyelljétek magatokat!! Ahelyett hogy az elhagyott feleségekkel szemben, még ha nem is hibátlanok vállalhatnátok némi együttérzést!!! Szerintem meg többnyire a férfiak a hibásak!! csak nem hajlandóak belátni, hogy nem bírnak a farkukkal!!Az hogy a szexre mikor állnak készen az anyukák szülés után, azt szerintem had döntsék el ők maguk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs jogotok megcsalni a fáradt és lehajtott feleségeiteket csak azért mert jó pár hónapig nem szexelt veletek! Vagy akár tovább!! A leggusztustalanabb dolog, amit egy férfi elkövethet, hogy akkor csalja meg a feleségét, mikor terhes, vagy a szülés után. A Szerintetek egy nő ezeket a hormonális változásokat szánt szándékkal akarja saját magának? hogy nektek rossz leegyen??? A nő hatalmas terheket vállal a várandóssággal, amit sajnos a férfiak nem nagyon képesek felfogni!! pl itt a gyakorin kb fél tucat nő írta hogy 8 hónapig, vagy tovább nem tudta magát erre rávenni, tehát ez nem ritka!!! Nem hiszem hogy a többség azért csinálná hogy titeket kínozzon. Van aki itt írta egy nő, hogy hónapig nem tudott...és mégis eszem ágában sem volt a párjának megcsalni őt. Nem hagyta el, türelmes volt, és még mindig együtt vannak. Ez a jó példa!!! A többii férj akik ilyen helyekre beírogatnak és sírnak és saját magukat tartják áldozatnak, valójában nem hiszik el ezeket a jó példákat, inkább értetlenkednek, gúnyolódnak, mondván úgysem igaz, pedig nagyon is az! csak azért hogy végül a feleséget tehessék meg bűnbaknak!!! Ez a legundorítóbb hozzáállás!!

Az édesanyám példáján talán jobban megérti majd a megcsalós apuka is, meg a sok anyukát hibáztató nő, hogy hogyan kellene egy férfinak és nőnek viselkedni ilyen helyzetben!!!!!!!!!!Anyum a terhesség 3 hónapjában volt utoljára együtt apummal, aztán volt egy elég nehézkesen összejövő együttlétük kb a 7 hónap vége felé... utána gyakorlatilag a szülésig semmi nem volt, utána pedig ha hiszitek ha nem eltelt majdnem 4 hónap!!!!!!!!! Összesen 7 hónap!!

Anyum maga is orvos, de arra sok hormonális változásra ami ekkortájt bekövetkezett, ő sem számított!!! Rengeteget voltak fent velem, beteg voltam, és igenis fel kell emelni a gyereket ha sír, ráadásul nagyon nehéz traumatikus szülése volt, gátmetszéssel, hosszú vajúdással, a fáradtság pedig nem kifogás, hanem tény!! egyszerűen anyumnak nem volt jottányi ereje sem, nem is kívánta akkor igazán ezer más dolog kötötte le mindkettejüket, és miután apuval megmaradt az intimitás, az ölelések, és a jó kommunikáció, így nagyon fáradtan de boldogan csinálták végig ezt az időszakot!! Hozzáteszem hogy őket messze nem csak a szex kötötte össze, emberszámba vették egymást, társként kezelték egymást, és képesek voltak önzetlenül állni egymáshoz, sajnos lényegesebben nagyobb türelemmel, és szeretettel, önzetlenséggel mint ahogyan az itt beíró kedves férfiak tették a feleségükkel! Ebből az ilyen megcsalós apukák és párok mind híján vannak!! Ez a baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az hogy meg merték és meg tudták ezt egymással beszélni, és nem a heti adagjaikat számolgatták vagy hajtották be egymáson, ahogyan azt a mai párok teszik!!!! De hiszitek vagy sem, a szüleim nem hittek az egyoldalú szexben!!! Így apu nem is akarta hogy anyu segítsen neki!! Ilyen is van!! Mert fontos volt neki hogy ha már szex van, akkor örömteli legyen, ne egy hullafáradt, hormonálisan teljesen felborult nő legyen vele, akinek a gátsebe és a hüvelye még 4-ik hónapban is nagyon fájt, pedig nem volt semmilyen komplikáció.. de apu figyelt rá, és ha megpróbálták és fájt akkor apu egyáltalán nem erőszakoskodott!! sőt aggódott!! Utána sok hétig vártak, és nem kezdte el anyuban a bűnbakot keresni, hibáztatni meg új szeretőt keresni aki ugye mindent megad az ágyban!!! Ilyen is van!!

Nyilván ha apum kéri segített volna, de azt értsétek meg hogy apumnak fontos volt egyszerre mind a ketten ott tudjanak lenni testben és lélekben!!!!És ez egy érték amivel a mai férfiak nem rendelkeznek!! A feleség kedve lelkiállapota egészsége sosem annyira fontos, hogy ne várnák el a folytonos szexet!! mi mindig hozunk értük ezek által is áldozatot, ők mikor veszik figyelembe a mi kedvünket?? Szinte soha...Szüleim szerencsére együtt maradtak, és jó példát mutattak nekem!! Itt vannak olyan érzések, és egy olyan hozzáállás a feleséghez ami az itt beírt egy két panaszkodó, magát áldozatnak beállító apukában nem volt meg!! Apum megvárta míg anyum készen állt rá, és akkor is jó ideig nehézkesen ment!! Aztán sikerült újrakezdeni, sajnos apum 20 évvel ezek után 2007-ben meghalt!!! de ez már más lapra tartozik..

Szomorú hogy ezeknek az érzéseknek és tulajdonságoknak, vagy mondhatnám emberi értékeknek a mai férfiak egy bizonyos része híján van, így nem maradt más mint a feleség hibáztatása!!!!!!! és a saját hibáik be nem ismerése!! A feleségek szerintem többnyire beismerik ha hibáztak itt a fórumokon, meg úgy egyébként is!! Aki tud és akar is segíteni segítsen a párján, de úgy gondolom hogy a férfiak nem is tudják elnyomni ezt hiszen ott van a sok magömlés, itt a gyakorin jó néhány pasi szakított a barátnőjével csak mert az egy hétig nem szexelt , miközben a terhes anyák mellett meg egyébként is naponta többször kiverik maguknak, ezt itt ők maguk vallották be, és hát napi több szexet nem lehet elvárni egy nőtől! Nem véletlenül volt régen ez az állapot áldott állapot! a várandós nő a babavárás alatt "szent" volt. Számotokra nem hogy a terhesség nem szent, de semmi sem szent, ha a farkatokról van szó!!!! Elképedek mindig mikor azokat a nőket hallom, aki azt hajtogatják, hogy mindig a feleség a hibás!! Ez nagyon nincs így!! és hogy minél előbb kötelező szexelni a párjukkal, mert ők olyan rendesek hogy nem akarják szegény férjet kínozni!! Ezt értékelem!! De..többektől hallottam, hogy hosszú hónapokig sok esetben semmi örömöt nem jelentett ez az anyukának! És egy csomó feleség ezt szó nélkül tűri!Sok apuka még így is megcsalta őket!!! és én döbbentem meg a legjobban mikor a férjeket ez egyáltalán nem érdekelte!! Pedig ezeknél már eltelt pár hónap mégis nagyon fájt a szex!! Arra ne legyetek büszkék hogy sokszor úgy szexeltek a párotokkal hogy nincs kedvetek, fáradtak vagytok, továbbá nincs is erőtök hozzá!!! Önbecsapás!! Sok nőt így is megcsalnak!!! Amelyik férfi ilyen az minden körülmény között ha ott a nagy kisértés, megteszi!! Sok nő írt be terhesség témájában ide a fórumra, és többen bevallották, hogy bizony még utána hónapokig szörnyű fájdalmakkal küzdöttek!! Volt aki varratokkal szexelt, volt aki gátsebbel, volt aki 3 hónappal szülés után fáradtságtól alig bírta rávenni magát, volt aki azt írta olyan volt a szex két hónap után mintha újra elvennék a szüzességét!! Hogy nem veszítek észre a férjeitek önzését?? Ezek a kedves férjek nem vették észre, hogy látják hogy fáj nekik még a szex????????? Nemmmmmm!!!!!! és ezek után még segítsünk is!!!!!!!!!

Látszik, hogy az apukáknak itt már ebben a helyzetben a kölcsönös örömszerzés nem volt fontos! Persze aki kívánja miért ne, de ha valaki nem, akkor igenis ki kell bírnia a másiknak. Szerintem egy normális férfi tudja, hogy erről nem tehet a felesége!! és türelmesen vár. jó, sok hónap szexmentesség valóban nehéz egy férfinak, ezt megértem, és segítenék ahogy erőmből telik ,de ha ilyen miatt el hagyja másik nőért, akkor ott más bajok is voltak!!

Szörnyű olvasni, hogy néhány nő itt saját magát ostorozza!! Nagy részben nem ti vagytok hibásak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha igen akkor meg be kell ismerni!! De az a férfi aki a fentebb írt értékekkel nem bír, az egy ilyen nehéz helyzetben tovább fog állni!!!

2017. júl. 27. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!