Milyen volt a párod gyerekeivel az első találkozás? Elsősorban az a szitu érdekelne, amikor a szeretővel való kapcsolat legalizálódott, de ugye ott vannak a gyerekek a régi házasságból.
Nem volt egyszerű.Be voltam kicsit tolyva, pedig nem miattam hagyta el az apjuk az anyjukat.
2 fiúról van szó, a kisebbik nagyon könnyen vette az akadályt 12évesen, a nagyobbiknak egy évébe telt, hogy megbarátkozzon velem ő akkor 15 volt.
De nagyon jó baráti viszony lett köztünk, ez talán köszönhető annak is, hogy amíg apás hétvégék voltak én igyekeztem háttérbe vonúlni, hogy teljesen az apjukkal lehessenek.Én is elvált szülők gyereke vagyok ismerem az érzést milyen az új társ a háznál, mindíg utáltam.
Aztán meg persze hasznos is volt ezen tapasztalatom, mert tudtam, hogy minek örűltem volna a mostohámtól.
Szóval én alakítottam ki, hogy legyenek kis játkos viccek,esetleges titkos meglepik az apjuk felé.Volt, hogy kirándúlni mentünk négyesben és megálltunk tankolni, apjuk fizetett, de én külön vettem mindenkinek egy-egy csokit (ezt nem látta a párom) és a skacokkal becsempésztük a kabátzsebébe, képzelheted milyen kuncogás volt :) és alig vártuk, hogy mikor veszi észere meglepődve, hogy csoki terem a zsebébe.
Ezek után még külön karácsonyi ajándékot is csináltak nekem a fiúk, marha jó érzés volt!
Nagyon nagyon távolságtartó,és félénk.
Mondjuk adódik ez abból,hogy az anyuka telebeszélte mindenféle baromságokkal a gyerek fejét,azt akarta,hogy féljen tőlem,még mielőtt megismerne,de aztán szépen lassan kialakult a kapcsolatunk.Nem mondom hogy zökkenőmentesen,de kialakult.
Biztos fura lesz ezt most olvasni,de komolyan irigylem azt a nőt,hogy Te így állsz a dolgokhoz!!!
Mi esetünkben a kislány nem fogadhatott el semmit tőlem,de ha mégis és hazavitte,akkor azt az anyja a kukába dobta,hozzám sem szólhatott,nem köszönhetett,stb,stb.
Ennek megfelelően én is hagytam Őt,köszöntünk és ennyi,megvártam míg feldolgozza magában a történteket annyira,hogy "merjen" Ő kezdeményezni.
Mostanra már nagyon jóban vagyunk,de az az egy év elég kemény volt,ami ehhez hozzásegített minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!