Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden kapcsolat tönkremegy a gyerekek érkezése idején?
Mert nem fogják fel, hogy a csecsemő nem mindig egy cuki kis poronty aki csak nevet és játszik, főleg ha kb 3 éves a kapcsolat de már jön a gyerek. Na meg a nők is ilyenkor hisztirohamosak mint tini korban a sok hormontól és ekkor jönnek rá a pasik , hogy te jó ég, ez felelősség és elmegy még vadászni.
Aztán vagy megbánja vagy nem.
10-es vagyok.
Az is lehet, h rájönnek nem apának valók (még) vagy sose lesznek annak valók.
Amit én látok a környezetemben, ott főleg a nők a hibásak.
Ha megszületik a gyerek, akkor csak vele törődnek. Éjjel nappal a gyereket pátyolgatják. Az apával nem is beszélnek. Amikor hazamegy, akkor csak a gyerekről beszél a nő, hallgathatja a gyerek hisztijét, és éjjel sem tud pihenni.
Ő csak arra jó, hogy adja haza a keresetét, és akármilyen fáradt, segítsen a házimunkában, mert a felesége nem képes egész azt napközben elvégezni.
Ez a gyerekimádat újabban lett divat. Állandón vele kell törődni, nem sírhat egy percig sem, mert megsérül a kis lelke. Ahol az anya nem kényezteti el a gyereket, beosztja az idejét, ott jut ideje a házimunkára, a férjére és a saját kikapcsolódására is. Akkor a férj sem fogja megcsalni vagy ott hagyni a feleségét.
3 gyerekes anya
Nem minden kapcsolat megy tönkre ha jön a gyerek. Az én házasságom sem ment tönkre.
Az meg hogy mindent az asszony csinál, és a végére elfárad, ez az asszony hibája. Már a kapcsolat kezdetén el lehet érni hogy a férfi is besegítsen.
Az én férjem kiveszi a részét a házimunkából is, sőt hétvégente mindig ő főzőcskézik.
Egyébként én is azt mondom amit az egyik hozzászóló.
Ha szexhiány miatt lép félre a pasas akkor mindegy hogy van gyerek vagy sincs. Az előbb-utóbb félrelép.
Amit én láttam már:
- gyerek után, de nem közvetlenül a születése után(!) az apa rájött, hogy a felesége soha nem lesz annyira házias, mint amit ő megálmodott magának.
- gyerek után feleségen nagyon-nagyon sok plusz kiló rajtamaradt, és hiába a nagyobb nőket kedvelte a férj, ez a súlytöbblet már nem jött be neki. Itt csak megingott a házasság, és a feleség lefogyott, bár csak évekkel később.
- miután a gyerek nagyobb lett, anyuka vissza akart menni dolgozni. Ment is, de a férj úgy gondolta, az asszonynak nem jár már a szép ruha, smink, szóval egy féltékeny vadállat lett. Természetesen válás lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!