Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Válságban a házasságom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válságban a házasságom? Szeretjük Egymást, de ez már kevés.

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, tavaly összeházasodtunk, született egy közös babánk, most 3hónapos. Nekem van egy 7 éves lányom, az apja ott hagyott Minket azóta sem tartja Velünk a kapcsolatot. De most válságba kerültünk. Szinte minden nap veszekedünk vitatkozunk. Férjem nagyon szigorú a lányommal, mindenbe beleköt, hogy nem jól csinálja. Nagyon erős természetű, egoista. Mikor összekerültünk, szép és jó volt minden, de egyszer csak megmutatta az igazi arcát. Akkor megijedtem, és úgy gondoltam hogy inkább véget vetek a kapcsolatnak, de úgy voltam vele, hogy nem szállok ki már az első nehézségnél, mindenki megérdemli az esélyt a boldogságra. Reméltem, hogy változni is fog, főleg a fiúnk születése után, de sajnos nem így lett. Eleinte vitte minden este fürdetni, játszott Vele, de már nem. Mindig is tudtam, hogy a számítógép és a játékok fontosak Neki, de reméltem, hogy idővel ez is alább hagy. Most ott tartunk, hogy inkább kimegy külföldre dolgozni. Anyagilag sem állunk fényesen, de ez soha nem volt a vitatkozások tárgya. Tudom, hogy senki nem tökéletes, lányomnak is vannak hibái, de mikor már a tanár mondja, hogy az iskolában ha megy a lányom felé, húzza be a nyakát mert fél hogy kapni fog. Amikor pici 3hetes volt, elmentünk anyósékhoz, anyós kivitte az udvarra babakocsiban tologatni, Én bementem apósékhoz beszélgetni-gondolván nem lesz baj,3 gyereket felnevelt- de aztán arra lettem figyelmes, hogy a babám torka szakadtából ordít. Kirohantam, és behoztam. Amíg megnyugtattam, férjem kérdezte anyósomat, mióta sírt, mondta hogy amióta bementem-ez fél óra volt-. Nyugtató homeós kúpot kellett adom a kicsinek, mert nem aludt se éjjel se nappal, Én is ki voltam merülve. Az eset óta volt egy olyan beszélgetésük, hogy Én rossz anyának lettem titulálva, meg "ha meghal a baba nem állunk meg előttük". Azóta semmi gond nincs a babával, de Én lelkileg roncs vagyok Férjem mindig kiáll Értem a szüleivel szemben, és mindig mondja hogy ne foglalkozzak vele mit mondanak, de Nekem ez nem megy. Nem tudok mihez kezdeni Vele, mert bármiért merek Neki szólni, úgy veszi, hogy a fejéhez vágom a dolgokat, pedig nem ez a célom. Azért mondok el Neki dolgokat, hogy azokon próbáljon változtatni, és talán akkor nem lenni ilyen gondunk. Én is próbálok a kedvében járni, kedvenc étel, süti, kedveskedés, de sajnos estére annyira elfáradok a két gyerektől, hogy a házas életre már nem marad erőm, és Neki vannak igényei. Heti 7x minimum. Hétvégén segít abban hogy a fürdőt, wct kitakarítja. Szeretem Őt, a lányom is imádja, nem akarom elveszíteni, tisztelem amiért elfogadott a lányommal együtt, de nem tudom mit csinálhatnék, hogy rendbe tegyem a dolgainkat. Nem akarom, hogy szét hulljon a családom. Apukám nincs már, anyum van de azt nem részletezném. Amikor összekerültünk, mindig mosolygós, vidám, élettel teli ember voltam, de ez mára sehol nincs. Teljesen átvettem a stílusát, cinizmus stb. Nem akartam ilyen ember lenni soha, de rákényszerültem, mert védeni akartam Magam. Mit tehetnék?

2013. jan. 16. 10:03
1 2 3 4 5
 11/50 sultana ***** válasza:
51%
nem igazán értem azt írod hogy a érjed szigorú a lányoddal fél és utána pedig hogy a lányod is imádja őt.az hogy minden nap veszekedtek mióta tart?nekem is 2 gyermekem van két apától és sajnos hiába is mondja a férjem hogy elfogadta a nagy fiamat tudom ez nem így van.a saját vére mindig is fontosabb az embernek.persze lehetnek kivételek nem azt mondom hogy nem.az pedig nehéz ha problémák konfliktusok vannak az anyósodékkal hiszen akár hogy is szeret a férjed a szülei mégis csak a szülei úgyhogy szerintem jobb ha ez miatt nem idegesíted magad.csak koncentrálj inkább a gyerekeidre meg a férjedre.nem az anyósodékkal kell együtt élned.ha pedig bármit teszel kedveskedsz a férjednek és úgy érzed nem figyel rád eléggé vagy fölösleges köröket futsz akkor próbálj taktikát változtatni.te is vedd figyelmen kívül őt hogy ne érezze hogy körül van ugrálva.minden nőnek szüksége van szeretetrne és tudod ha valami után futsz az nem biztos hogy utóléred.inkább állj meg és várj.foglalkozz inkább magaddal.tudom két gyermek mellett nehéz de kezdj el valami újat amit eddig nem csináltál.torna,tánc,vagy valami amiben kedvedet leled.minden kapcsolatban vannak nehéz időszakok,veszekedések,de ez nem azt jelenti hogy reménytelen hogy jobb legyen.elég nehéz írni bármit is mivel nem tudni a korodat sem hány éves vagy ami sokat segíthet.ha szereted a férjedet őszintén és ő is téged hidd el magától megoldódik minden.ha viszont az egyik fél kevésbé szeret,talán nem biztos hogy jó döntés benne maradni mert lehet hogy nem ő a megfelelő ember számodra.ülj le vele és beszéljétek meg.mond el neki mi bánt.talán közösen megtaláljátok az arany közép utat.viszont egyet mondhatok.légy önmagad.soha ne add fel önmagad másokért.mert utána nagyon nehéz visszakapni.magamról tudom.megváltoztam valakiért és utána én voltam a rossz az emberek szemében és nem nézték miért lettem az aki.remélem helyre tudjátok hozni a kapcsolatot.sok sikert.
2013. jan. 16. 10:51
 12/50 anonim ***** válasza:
51%
Akkor aludj egy fél órát, szerintem az is használ, vagy akár többször annyit. Csak szokás kérdése.
2013. jan. 16. 10:51
 13/50 A kérdező kommentje:

9/10

Igen persze nem mondtad, csak már Én érzem úgy, Meg hogy nem vagyok már jó semmire, tönkre teszek mindent. Szüleivel szemben mindig is kiállt Mellettem, inkább Velük veszett össze hogy Engem védjem. Ki fogom próbálni a fél órás alvásokat.

Házas élet terén, kicsit nehézkes, mert akár hányszor elmegy Mellettem, mindig megölel simogat, szóval neki a lakás bármely részén bármikor :9

Azt is próbáltam, hogy vettem sexi cuccokat, de neki nincs erre szüksége, imádja az alakomat, szülés után nem maradt sok felesleg. Igazából szerintem az csak a saját önbizalmam miatt kell, az pedig nem nagyon van. Köszönöm mindenkinek az őszinteségét, és a válaszokat!!!! Megfogadok és kipróbálok minden tippet és ötletet!

2013. jan. 16. 10:58
 14/50 anonim ***** válasza:
39%

bizony ez a történet több sebből vérzik. először is nem árt azzal tisztában lenni hogy kétféle szerelem létezik. van az amelyik olyan mint a drog, hirtelen nem hallunk nem látunk. a kérdező kapcsolata is így kezdődhetett. majd amikor a rózsaszín köd lehull (bizonyítottan maximum 2 év ez az állapot) akkor észrevesszük hogy a párunk nem is olyan amilyennek hittük. ekkor következnek be az elválások illetve a szenvedések azok esetében akik benne maradnak a helyzetben.

illetve van a szerelemnek az a módja amikor már mi magunk döntjük el hogy a párunkkal maradunk és teszünk is ennek érdekében. tennünk kell mert máskülönben nem marad fenn ez az állapot. olyan ez mintha nem locsolnánk a virágunkat, ha nem törődünk vele akkor elszárad. ez az igazi és valódi szeretet. ehhez viszont tudnunk kell a másik miből érti meg hogy szeretjük. mindenkinek más az igénye. ha ezt nem elégítjük ki akkor a párunk boldogtalan lesz, illetve mi magunk is. minden nap meg kell tölteni a szívünket, ahogyan a kocsit is tankoljuk. üres tankkal nem jutunk semerre. a kérdező tökéletesen tisztában van azzal hogy a férje a szexet igényli mint elsődleges szerelmi bizonyítékot. ennek ellenére a kérdező sütit süt meg minden mást csinál amiről azt gondolja hogy az a jó. téves hozzáállás. a kocsiba is hiába töltesz vizet, nem fog elindulni. elsősorban magam is azt ajánlom hogy a szexen legyen a hangsúly és ne a sütiken.

a többi viszont számomra is nagyon zavaros. hogy akkor most pontosan mi is a probléma? a lányverésen nekem is megakadt a szemem. de mivel a kérdező javított amegfogalmazásán, nemigen tudom ebben igényel e segítséget. viszont aki azt írja hogy nem tud megváltozni az ember, elmondanám hogy a párom lassan 40éves lesz. 37 volt amikor ideköltöztem a családjához és akkor a családi bunyó volt errefele a módi, meg az ordibálások. igen hamar rendet tettem. ma már a párom kezet nem emelne senkire (rám soha nem emelt), megpróbálja megbeszélni normális hangnemben a dolgokat.

2013. jan. 16. 11:04
 15/50 sultana ***** válasza:
17%
jaj ezektől a szövegektől falra tudnék mászni hogy "én biztos nem" meg hogy "én nem hagynám" stb.mindenki ezt mondja ameddig bele nem esik hasonló esetbe.kívülről nagyon könnyű ítélkezni.én is megkaptam hogy milyen hülye vagyok hogy hagyom hogy verjen a férjem.előtte én is azt mondtam hogy én biztos nem.és most?higyjétek el nagyon megváltozik az ember nézete ha benne van valamiben és nem csak kívülállóként okoskodik.senki nem akar rosszat magának főleg a gyermekeinek nem.mint ahogy a kérdező sem.csak néha a szív erősebb mint az ész.ezt el kell fogadni.
2013. jan. 16. 11:06
 16/50 anonim ***** válasza:
86%

Ha egyedül van egy nő ilyen kapcsolatban, azt megértem. De a gyerekei nem ébresztik fel a téveszméből? Ha magáért nem képes erős lenni, oké, tényleg nehéz, de világra hozott két gyereket, akik nem ezt érdemlik.

Szegény kislány is, a szívem szakad meg. Milyen élete lesz? Milyen kapcsolatai lesznek?

2013. jan. 16. 11:12
 17/50 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem meg aki azt írta, hogy nem hagyná verni a gyerekét az nem is hagyná. Jöhet bármilyen szerelem, a gyerekemet jobban szeretem, minthogy hagyjam bántani. Bár én magamat is jobban szeretem annál, minthogy benne legyek valamibe ahol nem vesznek figyelembe.

Egy gyereknek aki elvesztette a nagyapját, akit apaként szeretett nehogy már az legyen a megoldás, hogy jön egy másik bácsi, aki ha "rossz" rácsap úgy hogy féljen utána idegenektől is.

Nem kötözködés, csak nagyon zavar: a névmásokat nem írjuk nagybetűvel.

2013. jan. 16. 11:12
 18/50 anonim ***** válasza:
69%

16

Vagy olyan mint az anyjának, vagy az ellenkezője, a legkisebb vitatkozásoknál meglép, mert nem akar úgy járni, mint az anyja.

2013. jan. 16. 11:14
 19/50 A kérdező kommentje:

Sultana!

Igen, sajnos egy kívül áll könnyen ítélkezik, de Én még olyan nevelést kaptam, hogy ami elromlott, meg kell javítani és nem kidobni és venni másikat.

szüleim mindig is szerették egymást, öröm volt ilyen családban felnőni. Én is ilyet szerettem volna/szeretnék, és ezért mindent meg fogok tenni.

2013. jan. 16. 11:16
 20/50 anonim ***** válasza:
85%

Tényleg nem akarok kötekedni:

Szerinted a gyerekeid úgy nőnek fel boldog családban, hogy te idegroncs vagy a férjedtől?

Persze meg kell oldani a gondokat. Elsősorban ez a feladat minden megromlott kapcsolatban, ha gyerek van akkor kötelező is! De ehhez két ember kell. A férjed tesz érte, hogy neked jobb legyen? Tesz az ellen, hogy ha a gyerek nem azt csinálja amit ő szeretne beszéljen mielőtt üt? Akar változtatni a viselkedésén? Látod a legkisebb erőfeszítést vagy eredményt?

Ha nem akkor elsősorban te felelsz a gyerekeidért, nem kell egy kétszülős "boldog" családot biztosítani mindenáron.

2013. jan. 16. 11:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!