Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, maradtatok úgy házasságban, hogy mást szerettetek? Miért? Férjem semmiért nem hagyna el minket, mégis mást szeret?
Napokban derült ki, hogy van egy titkos szerelme. Tök véletlenül. Ő nem tudja, hogy számomra ez már kiderült.
Nagyon családcentrikus, van gyermekünk is, és nagyon hűséges.
Most akkor ne is szóljak neki? Anyukám szerint inkább becsüljem, hogy nem hagy el minket.
Tény, hogy nagyon rendes ember a férjem, és számára minden a család, ezt nem fogja ő semmiért és senkiért eldobni. KÖrnyezetünkben is mindenki együtt van, nem volt még válás.
És (biztos ám, ezt ne firtassátok), hogy másba szerelmes.
mi a véleményetek? Egy baba visszahozhatná hozzám érzelmileg?
kérdező,babát nem ajánlom nem old meg semmit.Ha meg akarod menteni a dolgot beszélj vele,mond el hogy mi a sejtésed és mi miatt alakulhatott ez igy.Valami áll a háttértben csak nem tudod mi.
Nálunk én szerettem be egy másik férfibe.Mivel a viselkedésem megváltozott igy a párom rákérdezett mi történt.Bevalottam mindent.Ő nem akart elhagyni inkább átbeszéltük azt mi vezetett el oda hogy más férfire rá tudtam nézni.Sok sok beszélgetés és vivódás után a párom mellett döntöttem és helyrehoztuk a dolgot,végig melettem állt,és azon volt mit változtassunk.Nekünk bejött,azóta összeházasodtunk és született egy kislányunk is.Ha sikerül az okot megszüntetni,vagy javitható akkor van esélyetek.
nem mondom el, hogy tudom a szerelmét. Nem, mert ha nem tudom meg, fel sem tűnt volna, hiszen olyan kedves és segítőkész, egyszerűen jele sem lett volna. Nem rontom el, hogy elmondom, mert azzal neki is fájdalmat okoznék, hogy csalódnom kell benne. Ha értitek.
de köszönöm a válaszokat, igenis harcolni fogok, szerintem ez a normális.
igenis harcolni fogok, szerintem ez a normális.
harcolni csak ugy lehet ha tudod hogy mi a gond,igy harcolhatsz a végtelenségig akkor sem lesz jobb.
A te életed,a te döntésed csak akkor máskor ne kérdezz mert ilyen felfogással soha nem fog visszaigazolást kapni.
Még mindig a 16-os vagyok.
Azért nem mondod el,mert nem akarod megbántani?Mondd,Te normális vagy?Pedig csak úgy lehet rendbe hozni a dolgokat,ha megbeszéltek mindent,miért szerethetett másba,stb..Nem kötekedni akarok vagy valami,de úgy látom,tényleg hiába írjuk a sorokat...felesleges...szülj akkor egy 2. babát..vita lezárva,kérdés megválaszolva.
Harcolni csak céllal érdemes. Kedves kérdező, Neked mi a célod?
- Együtt tartani a családot fizikailag?
Ha csak ennyi, akkor tűrj tovább szótlanul, de babát ne vállalj.
- Szülni egy gyereket, hogy legyen zsarolási pozíciód?
Erre nem mondok semmit...
- Újra érzelmi kapcsolatot kialakítani a férjeddel?
Ez esetben őszinteségre van szükség, düledező alapokra nem lehet építkezni! Meg kell beszélnetek az ő ébredező érzelmeit más iránt, ebből kiderülhetne, mi hiányzik kettőtök kapcsolatából, ami miatt ábrándokban keres vigaszt.
Abban van a Te hatalmas tévedésed, hogy a kedves, udvarias és figyelmes viselkedés és a jó házasság közé egyenlőségjelet teszel! Az, hogy Veled figyelmes, még nem azt jelenti, hogy sosem hagyna el, hogy nem csalna meg egy mással szorosra fűződő szerelmi viszonyban, de még csak azt sem, hogy Veled jól érzi magát. Tiszteletet jelent irántad, nem szerelmet vagy szeretetet, de önmagában ez kevés a házassághoz, ezt elég könnyű belátni.
Nem akarod megbántani? Te teljesen alárendeled magad a férjednek, aki más nők után kacsintgat. Plusz gyereket akarsz neki szülni.
Te normális vagy? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!