Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen okai lehetnek, ha 5-10...

Milyen okai lehetnek, ha 5-10 éves házasságban a feleség kiábrádul a férjéből?

Figyelt kérdés
Nem akarok konkrét dolgokat leírni kívácsi vagyok a veleményetekre.
2012. máj. 24. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
általánosan az okok a figyelmetlenség, megszokás, elhanyagoltság szokott lenni, meg az unalmassá válás és a monotonitás persze nem utolsó sorban a szexuális élet lanyhulása.
2012. máj. 24. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
jah, és a túl korai házasság! ez lemaradt.
2012. máj. 24. 12:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom, hogy megesik az ilyen és ennek komoly okai vannak. Voltam ebben a helyzetben, éreztem nem egyszer hogy jó lenne kilépni a kapcsolatból, de ennyi év távlatából jó döntésnek tűnik az is hogy nem tettem meg.

Nekem sikerült elfogadnom a páromat olyannak amilyen és már nem szeretném hogy megváltozzon. Azóta illúziókat sem kergetek feleslegesen.

2012. máj. 24. 12:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

En több éve élek házasságban a férjemmel.Most már elmondhatom, hogy igen kiábrándultam a férjembõl.

Az okaim, egyáltalán nem érdekelte a családja, mindig õ legyen a középpont, mindig panaszkodott, a flörtöléshez nagyon ért és még ráadásul ki sem kérhettem magamnak,arra törekedett, hogy féltékennyé tegyen.Soha nem éreztette velem azt, hogy mennyire megteszek mindent a házasságunkért.A gyerekeimet ellenem próbálta nevelni, hogy a hülyeségeit leplezze,soha nem állt ki mellettem, mindenki mondanivalója érdekes és igaz, csak az enyémek nem.Sorolhatnám, sorolhatnám de már nem is látom értelmét.Ja és a testvérei nagyon be tudták folyásolni a mai napig!

2012. máj. 24. 12:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk úgy érzi már nem szereted úgy, mint régen. Ha megkérdezed tôle, hogy mire vágyna, ha egy nap azt mondanád neki: "Ma a tied vagyok. Mit szeretnél, mit csináljunk, csináljak, mondjak, hogy érezd mennyire szeretlek?" Mit válaszol? Abbol sokmindenre rá lehet jônni. Mondjuk: "sosem dicséred meg a fôztômet" akkor arra vágyik, hogy elismerd a munkáját, legyen az akármilyen apro, alap dolog is.

"jol esne ha átôlelnél" akkor csak úgy naponta akár tôbbszôr is ôleld át, simogasd meg, adj neki csokot stb.

"Segithetnél néha a házimunkában" ebben az esetben ha csak kiporszívozod a szobát már elôrébb vagy.

"Sosem beszélgetunk" lehet, hogy beszélgettek ti, csak kôzben mondjuk megy a TV, és te oda-oda kacsingatsz a TV-re, hogy tudd mi megy benne.

Persze az is lehet, hogy van egy 3. fél, aki valami oknál fogva jobban inponál neki. De ugye így részletek nélkul nagyon csak találgatni lehet...

2012. máj. 24. 12:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is előfordult.Ugy éreztem nincs szüksége rám,átnézett rajtam mintha egymás melett élnénk nem egymással,erre jöt az hogy nem volt sex jóideig.Sikerült helyrehozni,ehhez mindketten kelletünk meg jópár beszélgetés.
2012. máj. 24. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
4., mennyi idő után házasodtatok össze? Megváltozott, vagy mindig is ilyen volt, csak a rózsaszín köd időszakában házasodtatok?
2012. máj. 24. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Pl. nem válik be, mint apa. Kiderül, hogy épp olyan, mint az apja, csak eddig a szerelem erejéből merítve álcázta. Amíg szeret, kedves, segítőkész, utána lesz.r.
2012. máj. 24. 15:18
 9/9 anonim ***** válasza:
első férjemről menet közben derült ki hogy töketlen,férfiatlan.Nem fizikailag.Hanem nem állt ki értem a gyerekéért,nem tudott semmit elintézni megcsinálni vész esetén lefagyott és hagyta hogy én intézek mindent.én ettől ábrándultam ki belőle.
2012. máj. 24. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!