Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, maradtatok úgy házasságban, hogy mást szerettetek? Miért? Férjem semmiért nem hagyna el minket, mégis mást szeret?
Napokban derült ki, hogy van egy titkos szerelme. Tök véletlenül. Ő nem tudja, hogy számomra ez már kiderült.
Nagyon családcentrikus, van gyermekünk is, és nagyon hűséges.
Most akkor ne is szóljak neki? Anyukám szerint inkább becsüljem, hogy nem hagy el minket.
Tény, hogy nagyon rendes ember a férjem, és számára minden a család, ezt nem fogja ő semmiért és senkiért eldobni. KÖrnyezetünkben is mindenki együtt van, nem volt még válás.
És (biztos ám, ezt ne firtassátok), hogy másba szerelmes.
mi a véleményetek? Egy baba visszahozhatná hozzám érzelmileg?
A te életed, a te döntésed. Minek tettél fel kérdést, ha ez neked "jó" így?
Egy nő, akiben szikrányi önbecsülés is van, kilépne egy ilyen házasságból, akármilyen nehéz is. Már amennyiben reménytelenül kiszeretett belőled a férjed, és nem tudjátok átbeszélni a dolgokat.
Előbb utóbb ennek a gyerek is kárát fogja látni, az tuti biztos, és ha vagy olyan buta, hogy szülj még egyet, akkor két gyerek fog szenvedni (plusz te, mert két gyerekkel még nehezebb lesz lépni, ha rosszabbra fordulnak a dolgok).
"Csak tudom, hogy igent mondana."
Úgy érzem a kommentjeidből, mintha a férjed inkább fásult lenne, és mindenre csak rábólint. Valóban erre alapoznád a jövőt? Nem szeretnéd tudni, mit akar valójában?
"Hisz az a másik nő is családos, és szerintem szereti a férjét."
Nem is értem, ez hogy jön ide.
És igenis fontos részlet, hogy miből gondolod ezt a másik nő dolgot, mert erős a gyanúm, hogy te filóztad ki. Nekem is volt párom, aki egy-két szappanopera epizód nézése után elkezdett gyanúsítgatni, és szerintem tök komolyan gondolta.
"Egy nő, akiben szikrányi önbecsülés is van, kilépne egy ilyen házasságból, akármilyen nehéz is."
Egyetértek, attól függően, hány éves a gyerek. Ezt gyerekpszichológustól kell megkérdezni, de szerintem 4-5 éves korig inkább ne.
Az még kimaradt, hogy egy igazán szerelmes nő nem tudna úgy meglenni egy légtérben a párjával, ha tudja, hogy az már mást szeret, és pláne nem akarna szülni neki.
Úgy érzed, nem boldogulnál a férjed nélkül, azért akarsz vele maradni? Meg fogod bánni...
"Szerintem meg minél kisebb a gyerek, annál kevesebbet fog fel az egészből, tehát annál jobb elválni."
Nem arról van szó, hogy mit fog fel, hanem a fejlődéséről, hogy egészséges viselkedésminta és értékrend alakuljon ki benne. Ez kb. 4 éves korig fixálódik. Pszichológustól tudom, nem én találtam ki. De mivel én nem vagyok az, ezért írtam, hogy érdeklődjenek, ha kicsit is számít nekik a gyerek.
Komolyan, nem értelek titeket! Ez a baj a mai emberekkel, hogy olyan könnyen feladják. Legkönnyebb megoldás, elválni. Egyből, válj el, hagyd el, stb.
És hol marad a kitartás, 15 év házasságot eldobni csak úgy nem lehet és nem is teszem. Amit ti hallotok tőlem, az éppen a kitartásom és küzdelmem. Nehogy már ezért ítéljetek el.
Akkor maradj vele, szerinted kit zavar ez?
Aztán majd ha meg is csal a nagy szerelemben, akkor is "boldog" leszel remélem.
Itt nem a küzdésről van szó. Ha valaki végérvényesen kiszeret valakiből, azért nem érdemes küzdeni. Te tudhatod csak, nálatok végleges-e ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!