Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjek, maradtatok úgy házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek, maradtatok úgy házasságban, hogy mást szerettetek? Miért? Férjem semmiért nem hagyna el minket, mégis mást szeret?

Figyelt kérdés

Napokban derült ki, hogy van egy titkos szerelme. Tök véletlenül. Ő nem tudja, hogy számomra ez már kiderült.

Nagyon családcentrikus, van gyermekünk is, és nagyon hűséges.

Most akkor ne is szóljak neki? Anyukám szerint inkább becsüljem, hogy nem hagy el minket.

Tény, hogy nagyon rendes ember a férjem, és számára minden a család, ezt nem fogja ő semmiért és senkiért eldobni. KÖrnyezetünkben is mindenki együtt van, nem volt még válás.

És (biztos ám, ezt ne firtassátok), hogy másba szerelmes.

mi a véleményetek? Egy baba visszahozhatná hozzám érzelmileg?

2012. jún. 25. 09:00
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, azt jó lenne tudni, hogy a férjed folyamatosan megcsal, vagy csak más nőről álmodozik.

Amúgy gyereket ne akarjatok csak azért, hogy az majd kettőtökön hátha segít. A legnagyobb felelőtlenség!

2012. jún. 25. 09:15
 12/54 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ne csinálj hülyeséget. Egy Baba semmit nem old meg!

Most elmesélem az én sztorimat, ha nem haragszol. Volt 2 éve egy 2 gyermekes családapa, akivel összehozott a sors. Először csak barátilag (sokszor összefutottunk a városban) beszélgettünk, aztán persze beindult a kémia is. Nagyon sokat beszélt a családjáról, azt vettem ki a szavaiból, hogy nagyon szereti a gyermekeit, de a feleségével (8 éves házasok) már nincs meg az egymás iránti tisztelet. Viszont nagyon szereti őket, és meg is beszéltük, soha nem hagyja el a családját. Aztán bejelentette, jön a harmadik babájuk. Természetesen nem zárta le a kapcsolatunkat, sőt... Itt erősödtek be mégjobban kettőnk közt a szálak. Egyre jobban láttam rajta a gondterheltség jeleit, a befásultságot, és minden negatív dolgot. Tudtam, egy Baba a lehető legrosszabb húzás egy "megromlott" kapcsolatban. Teljesen más "eszközökre" lesz szükséged.

Az az igazság, hogy szerintem a Te Férjed sem fog Titeket soha elhagyni! A család iránti szeretet soha nem fog elmúlni, viszont amiket Te nem tudsz megadni neki, azért másnál "áll sorba". Próbáld meg kibogarászni, mi hiányozhat a Férjednek, és próbáld neki megadni mindazt, amire szüksége van, ez az egyetlen módszer, hogy ne legyen szeretője!

Sok sikert!

13/54 anonim ***** válasza:
21%
Kedves 10-es, nem befolyásolja. A két érzés nem ugyanaz.
 14/54 A kérdező kommentje:
8/9, nagyon egyetértek veled. A férjem pont ebben a helyzetben van.
2012. jún. 25. 09:16
 15/54 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon családcentrikus és nagyon hűséges, de mást szeret?

Ez szerinted nem ellentétes dolog? Mást szeret, és te szülnél neki egy babát? Te sem vagy százas...

2012. jún. 25. 09:18
 16/54 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem az lenne a legjobb megoldás,hogy ha elbeszélgettek a férjeddel.

Ne legyen még egy baba,szerintem inkább a kapcsolatotokat kellene rendbe hozni,bár nem tudom mennyi az esély rá,ha a férjed más nőt szeret szerelemmel.

2012. jún. 25. 09:19
 17/54 anonim ***** válasza:
100%

"egy babára gondoltam, mert ő nagyon zsereti a gyerekeket."

Ezt nem értem. Ajándéknak szánod neki? Jobb lenne, ha a kristályvázákat szeretné, mert akkor csak a boltba kellene elmenni. :DD

Már ne haragudj, de ugye tudod, hogy egy gyerek miatt nem fog kiszeretni másból, és beléd sem fog szeretni újra. És annak a gyereknek mit mondasz majd, ha felnő és megkérdezi, miért vállaltátok be? "Csak ajándék voltál apának, hogy kiszeressen egy másik nőből." :DD

2012. jún. 25. 09:19
 18/54 anonim ***** válasza:

16-os vagyok

Akár plátói a szerelem,akár nem,itt már nagy gond van.Ezért irom,hogy ne válalj be még 1 gyereket.Hidd el,nem változtatna semmin.Inkább beszélgessetek.

És az csak 1 dolog,hogy nem hagyja el a családját.....

2012. jún. 25. 09:23
 19/54 anonim ***** válasza:
80%
Még mindig én vagyok az a férj, akivel mindez előfordult. Tehát nem erkölcsi fantáziálgatásból írok, meg nem elítélgetek ismeretleneket, hanem megismétlem, hogy igen, van ilyen helyzet, biztos sokszor előfordul, az esetek jó részében a feleség úgy reagál mint itt is egyesek, hogy fúúúú, a szerelem meg a családcentrikusság meg a hűség, az nem úgy van ám, hisztit vágnak, kérdőre vonnak és tönkreteszik a házasságukat. Mások meg, mint például a kérdező, bölcs megfontoltsággal, empátiával áll a kérdéshez, és szerintem ő kerül ki győztesen. Ahogy például az én feleségem is győztesen került ki ebből a helyzetből, imádom a megértését, métereket nőtt a szememben a bölcsessége, higgadtsága miatt, azóta is boldog házasságban élünk.
2012. jún. 25. 09:24
 20/54 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom ki hogy van vele, de ha a férjem másba lenne szerelmes, akkor azonnal elválnék! Nemhogy még megoldást keresnék a kapcsolatra, meg megajándékozni egy gyerekkel?? Ekkora hülyeséget??? Milyen pasi az olyan aki házasságban él és másba szerelmes? Sok minden de hűséges biztosan nem!!!
2012. jún. 25. 09:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!