Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság szerelem nélkül? Mit gondoltok?
Az oké a tenyér izzadása elmúlik,nincs pillangó már viszont szerintem ez is szerelem.
Vagyis én nem tudnám elképzelni szerelem nélkül házasodjak,meg őszintén írtózatosan rosszul esne ha a párom azt mondaná már nem vagyok beléd szerelmes.(nem is a vak szerelemre értem,én azt inkább fellangolásnak mondanám)
Ti hogy látjátok? Nem 2-3 év után derul ki tényleg szerelmes vagy e? Mondjuk itt az is kérdés te mit értesz szerelem alatt.
Csak én érzem úgy nekem nem elég a "csak szeretet maradt"? Ha nem álcát mutatsz hanem azt ami az elején vagy,szerelmes cselekedet akármi,akkor mi múlik?

8.
Ez mese, ilyen maximum ismerkedés alatt van, meg utána egy rövidebb ideig.
23
Mese az ha szeret beszelgetni a párjával s egy tettnél megdobban a szíve? Juzusom...
Azért van baj a fejben,pedig milyen szépen leírta.
Be is b*szna ismerkedés utan elmúlni a kívánat iránta s azok amiket felsorolt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!