Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság szerelem nélkül? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság szerelem nélkül? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Az oké a tenyér izzadása elmúlik,nincs pillangó már viszont szerintem ez is szerelem.

Vagyis én nem tudnám elképzelni szerelem nélkül házasodjak,meg őszintén írtózatosan rosszul esne ha a párom azt mondaná már nem vagyok beléd szerelmes.(nem is a vak szerelemre értem,én azt inkább fellangolásnak mondanám)

Ti hogy látjátok? Nem 2-3 év után derul ki tényleg szerelmes vagy e? Mondjuk itt az is kérdés te mit értesz szerelem alatt.

Csak én érzem úgy nekem nem elég a "csak szeretet maradt"? Ha nem álcát mutatsz hanem azt ami az elején vagy,szerelmes cselekedet akármi,akkor mi múlik?

tegnap 14:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
17-pedig csak így érdemes.
tegnap 17:29
 22/28 anonim ***** válasza:
23%
A szeretet=kötődés. A szerelem olyan erős kötődést hoz létre, ami kb.olyan, mint az anya-gyermek kötődés. Tudom, mert van gyermekem. Tehát a szerelem létrehozza a kötődést, azaz a szeretetet, ami nem múlik el egykönnyen. Van szeretet, ami elmúlik könnyen, de azt nem szerelem hozta létre. Szóval nem kéne lebecsülni a szerelmet attól még, hogy elmúlik.
tegnap 20:08
 23/28 anonim ***** válasza:
53%

8.

Ez mese, ilyen maximum ismerkedés alatt van, meg utána egy rövidebb ideig.

tegnap 20:10
 24/28 A kérdező kommentje:

23

Mese az ha szeret beszelgetni a párjával s egy tettnél megdobban a szíve? Juzusom...

Azért van baj a fejben,pedig milyen szépen leírta.

Be is b*szna ismerkedés utan elmúlni a kívánat iránta s azok amiket felsorolt.

tegnap 20:26
 25/28 anonim ***** válasza:
3. válaszoló, irigyellek. Én egyedül fogok megrohadni kb. Optikailag okádék nő vagyok. A fososgatyájú tablettásboros csöves megdugna, egyéb intimitásra 0 esélyem van. Én feladtam. Legnagyobb nyomorúságomra néha utolér a szerelem, plátóian.
tegnap 21:17
 26/28 anonim ***** válasza:
23-sajnallak, ha neked nem ilyen a kapcsolatod, hogy a párod testileg és szellemileg is vonz. Semmi extrát nem írtam a 8-as válaszomban.
tegnap 21:59
 27/28 Senior Séf ***** válasza:
26 éve imádjuk egymást a feleségemmel. Nyilván a kezdeti ön- és közveszélyes őrült lángolás elmúlt már, de nem tudnánk a másik nélkül létezni.
ma 18:13
 28/28 A kérdező kommentje:
26 szívből örülök,hát akkor mondhatni jogosa a nagybetűs szerelem. Ti már nyertetek.
ma 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!