Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság hogy működhet vágy nélkül?
25 év házasság (43N, 48F), 3 gyerek, kölcsönös szeretet, tisztelet, minden tekintetben működő házasság (ertekrend, célok, elvarasok, stb.)
Viszont! Nem kívánom a férjemet, a szexet igényem, ezért nincs lenullazva a dolog, de már nem vágyom rá. Nagyon hiányzik a testi vágy, ugyanakkor nincs az a férfi, akiért eldobnam az eddigi életemet (nem anyagiakrol van szó, átlagos színvonalon élünk, ha valaki erre "gyanakodna").
A férjem szorgalmas, figyelmes, szeret engem, én is őt, nagyon jó, szerető apa. Természetesen a saját nehezsegeink, hullamvogyeink megvoltak/vannak, de ügyesen tuljutottunk azokon is.
Vajon mi a megoldás erre? Aki volt már ilyen helyzetben, hogyan tudta ezt a dilemmát feldolgozni?
Most valami csúnyát fogok mondani. Jó dolgotokban untátok meg egymást. Nincs semmi közös, vállt vállnak vetve megküzdött közös harc, és nincs meg az egymásra utaltság magasztos érzése. Elvagytok egymás mellett. A férfiaknak szüksége lenne a királyságot fenyegető hétfejű sárkányra, nagy tettekre, az erejüket meghaladó harcokra, amitől a nő fel tud rá nézni. És a nőnek is szüksége lenne rá, hogy újra csodálni tudja a férfit.
Kezdjetek valami nagy, közös projektbe. Házfelújítás, vagy tudomisén mi, csak valami történjen!
60F
A 2es igazán jóindulatú és építő jellegű hozzászólásán kívül mindenki véleményét köszönöm - részemről nagyon hasznosak.
Még a swinger club ötlet is nagyon tetszett, igazán modern problémamegoldási módszer :), de nem hiszem, hogy erre alkalmas vagyok, vagy akár a kapcsolatunk.
Ugyanakkor elég sok nehézséggel kellett az elmúlt években szembe néznünk, valószínűnek tartom, hogy nagyban kozrejatszott, hogy itt tartok.
Nincs erre recept, de igyekszem megtalalni a másikban azt, amiért régen megőrültem érte, és bízom benne, idővel helyreáll az életem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!