Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők csak azt a férfit csalják meg, akire már nem tudnak felnézni?
Több rétű:
1. Ha nem tud rá felnézni ergó ,,jó ez ahogy van",sablonos szürke egérkévé válik akinek nincsenek tervei csak TV meccs sör és böfögés
2. Elhagyja magát a csávó,igen férfi se hízzo el egyáltalán,úgyanúgy adjon magára mint az elején mindennap egy randi azt szoktam mondani.
3. Nem tudja nem akarja kielégíteni, és nem tesz lépéseket sem,hogy megtanulja a nőt kielégíteni.
4. Lesz_rja,hogy élvezi-e a nő szexet
5. Élmények megszűnnek nem járnak el csak otthon döglenek.Hasonló az elsőhöz.
6. Nem törtet nem hajt.
Azert mert kevesz a szex. Azert mert elhagyta magat meg elhizott.
Azon kivul meg jol megvagyunk meg eljarunk sok helyre. De a szexet csak szexszel lehet potolni.
N
"Szerintem ha egy nő megcsalja a férjét vagy a párját, annak nem nagyon lehet más oka, minthogy már nem tud rá felnézni, mint férfire."
Szerintem meg az, hogy egy takonygerincű áruló a meg csaló fél. Meg még az is az oka, hogy úgy tesz esküt, hogy nem fogja fel mit mond, csak had legyen már túl rajta és lehessen kiposztolni/bulizni/nászútra menni stb, aztán az első probléma alkalmával mennek is szét, mert nem tetszik a rendszer, pedig sem Isten sem a közjegyző nem tesz esküt, hogy "gyerekek, mától gondotok egy szál se lesz, amit ketten kell majd megoldanotok".
Kíváncsi lennék mi lenne, ha az eskü szerződésnek minősülne, melynek egyoldalú megszegése súlyos következményekkel járna. Talán nem bánnának úgy egymással az emberek, mint a ronggyal, a saját jól felfogott érdekükben, ha már szeretetből erre képtelenek.
32/f
#3-as nem véletlenül csalják meg a másikat OK - OKOZATI törvény.
Erre azt mondom,ha megkapom otthon a Beluga Kaviárt nem kérek a szomszédban még egy adagot amikor jól laktam.
"Erre azt mondom,ha megkapom otthon a Beluga Kaviárt nem kérek a szomszédban még egy adagot amikor jól laktam."
Ne legyen belugakaviár inkább, csak sima kaja, azt mindenki szokott. Tehát.... ha nem jutok kajához, akkor miért kéne, hogy a baxáson járjon az eszem, hiszen nem az a legnagyobb problémám, hanem, hogy megdöglök éhen. És ja... van neki oka, olyan helyet választottál, ahol nincs kaja. Ha szar az a hely, akkor miért nem áll tovább? Nem az van, hogy túl sós vagy túl édes, hanem, hogy nincs.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!