Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők csak azt a férfit csalják meg, akire már nem tudnak felnézni?
Jól írja,a folyamatos fejlődés a kulcs.
Mert ha nem fejlődsz akkor nem stagnálsz hanem visszafele fejlődsz.
Sajnos én is ezt látom sok férfitársam el van magának nem képzi magát nem tesz lépéseket,ezzel az a baj,hogy megszegi a férfi létét,mivel egy férfi folyamatosan megújjul újjít,kreatív folyamatosan fejlődik belső késztetése van,hogy jobb és jobb legyen.
Plusz mivel kapitalizmus van ez kihat a kapcsolatokra is,mivel folyamatosan változunk ezért haladnunk kell és ha bármelyik fél nem hozza ott előbb utóbb vége a kapcsolatnak mert unalmas lapos lesz.
De sajnos én is ezt látom főleg a fiatal korosztályomat,a palik el vannak a semmilyen végzettségükkel,közben a barátnőjük folyamatosan halad előre fejlődik tanul, és sokkal jobban halad előre.
Ez borzalmas így közben meg a srác el van magának nem tesz semmit,és a nő meg szépen lehagyja és nem csak nem tud felnézni rá hanem szánalmasnak tartja először csak megy a veszekés aztán nuku szex végül megcsalás meg elhagyja egy olyan nagybetűs férfiért aki hajt teper és akire tud számítani akinek vannak céljai és tervei nem csak otthon dögleni meg eljárogatni dolgozni szigorúan amit elvárnak csak.
Sajnos a legtöbb pali úgyanott van 10,15 év múlva is max egy dolog nő neki a bele,de az nagyon.
Ez tényleg így van 20-n éves lányokat látok életrevalóbbak,szép kocsi szép lakás,karrier hajtás.
Palik meg 26 évesen is ugyanaz a karrier ugyanaz a fizetés,talán van valami kocsija de inkáb BKK.
Őszintén melyik nő tud egy ilyen kisfiúkkal mit kezdeni?
Csak amit látok azt írom Kérdező.
Lehet nyersen fogalmaztam.
Én sajnos ezeket láttam,sőt a nők is panaszkodnak állandóan a pasikra,ezeket figyeltem meg.
Például nekem van egy fiatal lány ismerősöm 24 évesen keres nettó 600e-t projekt managerként egy év tapasztalata van amúgy,diplomája nincsen.
Nekem ez azért furi mert ott van egyik másik haverom diplomájuk is van és több év gyakorlat és egyszerűen belesüppedtek nem haladnak előre.
Ez probléma szerintem.
A valasz :nem
Az ember szemelyisegetol fugg hogy csal vagy nem, es csak ritka esetben a pártol. Mert ott a lehetõseg a kapcs. kilepesere.
Mentseg talan csak abban az esetben van ha a masik fel fenyegeti, erõszakosan nem engedi hogy elvaljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!