Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalják meg az emberek egymást?
Mert emberek. És mint ilyen, megbízhatatlanok, lazán váltanak oldalt, magyarázat meg úgyis lesz rá, nemtől függetlenül. A csatlósai "barátai" úgyis helyeselni fognak, mert ő is helyeselt az ő csatlósainak hasonló dolgaira.
Jól kivan ez találva :)
A szerelem pedig nemlétező dolog. Láthattuk többmillió példán bemutatva. Amire jut egy "valódi" szerelem. Ki tudja meddig.
Szükségletek miatt. Nagyon erős érzéseket tud kiváltani a vágyakozás. És hát amikor a pároddal már csak a megszokás van, akkor el tud uralkodni az emberen a dolog. Amikor már nagyon viszket a lábaköze. Hiába vagyunk attól felsőbbrendű lények, hogy tudunk parancsolni a szükségleteintnek, még mindig ott vannak. Rossz beidegződések, kényszerített monogám társadalom, stresszes mesterséges környezet, ezek mind kihatnak a megcsalásra.
Alapjában véve az ember nem monogám, nem megcsalás az, ha mással is keffentesz. A monogámia csak egy társadalmi berendezkedés, ami az egyik legjobban működik.
...és hát gyakran van, hogy az állati szükségleteinket választjuk a társadalmi rend helyett. Gond lenne ez? Hogy emberek vagyunk? Én nem hinném. De mind magunk iránt, mind a társadalom felé el kell számolnunk. Az a bizonyos gerinc...
Mert az emberek többsége nem tévedhetetlen.
Olyan is előfordul, hogy egy ember magányos, szeretet hiányos esetleg még szexhiány is játszhat.
Engem egyszer az fogott meg, hogy úgy bánt velem, mint egy királynővel. Elötte csupa bunkót fogtam ki. Aztán észrevettem, hogy sótlan, beszélgetni sem igazán tudok vele. Barátnőmnek az tetszett az exében, hogy nagy baráti, rokoni kör veszi körül.
Eltértem a kérdésedtől kicsit. Arra a válaszom: Lehet a szóban forgó családanya életében kevés a szex. Ettől frusztrált, esetleg ideges is lehet. Ha megcsalással kiéli a vágyait a gyereke mindenképpen jobban jár. Kap egy kiegyensúlyozott, nyugodt, boldog anyucit egy önmegtartóztató, frusztrált helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!