Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nők csak azt a férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők csak azt a férfit csalják meg, akire már nem tudnak felnézni?

Figyelt kérdés
Szerintem ha egy nő megcsalja a férjét vagy a párját, annak nem nagyon lehet más oka, minthogy már nem tud rá felnézni, mint férfire. Mivel a nők nem elsősorban a testi vágyaiknak köszönhetően csalfák, így személy szerint én ezzel tudnám magyarázni a dolgot. Mi a véleményetek? F

2019. jan. 31. 10:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Akkor nem mondtam semmit.

32/f

2019. jan. 31. 11:09
 12/30 anonim ***** válasza:
63%

Persze, nyilván még a férfi a hibás.

A k/*/rva az k/*/rva. Nem kell ezt szépìtgetni.

2019. jan. 31. 11:16
 13/30 anonim ***** válasza:

Sok sok problémás pasi után összejöttem egy pasival. Minden, de minden passzolt köztünk, egyetlenegy nem, mégpedig az hogy sosem vonzott szexuálisan. Eltöltöttünk hosszú éveket, család lettünk, mindkettőnket lefoglaltak a gyerekeink, de simán lement úgy tíz év, hogy ezalatt egyszer sem csókolóztunk. Persze hogy nekiálltam keresni olyat, akivel működik a kémia, családot meg már úgysem szeretnék mert van. Semmi kivetnivalót nem látok ebben, megköszönheti a párom hogy lett családunk, és most ő is új életet kezdhet.

Most mindenki boldog, mit kell ezen agyalni? Mi lett volna ha nem kezdek más pasival? Jobb ha maradunk a posvány házasságban? (Megjegyzem, sosem csaltam meg, 2 év szexmentes együttélés után döntöttem így)

2019. jan. 31. 11:21
 14/30 anonim ***** válasza:
32%
A privátban kérdezőknek: azért vagyok egyedül, mert nem kívánom, hogy mindenáron legyen mellettem valaki. Azt kívánom, hogy egy társam legyen, szellemben, lélekben, testben. Szerintem nagyon sok ember megalkuszik az élettel ezzel kapcsolatban. Én nem szeretnék. Ha emiatt továbbra is egyedül leszek, akkor úgy lesz.
2019. jan. 31. 11:21
 15/30 anonim ***** válasza:

14-es: Az már eléggé nagy gáz, ha valaki ennyi évet egyedül van. Kizárt, hogy ne talált volna valakit, aki passzol hozzá.Találkoztam már ilyen típussal, jobban szeretnek egyedül, mint kapcsolatban, de nem vallanák be soha, még maguknak sem.De nem akarlak megbántani, és nem is ez volt a kérdés...

Másik válaszolónak: egyszerűen nem értem, hogyan lehet hozzámenni, és gyerekeket szülni olyan férfinek, aki mint férfi nem vonz, és a szex sem jó vele ?! Bármilyen jelöltek voltak is előtte...

2019. jan. 31. 12:04
 16/30 anonim ***** válasza:
74%

Nalam pl.az a gond hogy bantalmazo kapcsolatban eltem sokaig, es mar szinte termeszetes volt a szobeli bantalmazas is.

Kilepni feltem/felek.Senki nem allt mellém, a csaladom se. Megfenyegett amikor kiakartam lepni, megutott.

A megcsalast soha nem valasztanam, de akaratom ellenere beleszerettem vkibe, es ha egyszer megcsalas lenne belõle az nem azert van mert olyan tipusu vagyok.

A ferjem az elso ferfi az eletembe, a masik lenne a masodik es majdnem 30vagyok.

Tehat nemnagyon lehet altalanositani.

2019. jan. 31. 12:12
 17/30 anonim ***** válasza:

De akkor hagyod, hogy verjenek és mellette vagy olyan, amire azt mondod, hogy nem vagy olyan?

Ha rövid a karod, toldd meg egy lépéssel, aztán csapd pofán egy serpenyővel vagy sodrófával és ne félj, elenged.

32/f

2019. jan. 31. 12:45
 18/30 anonim ***** válasza:
35%
Nemcsak egy szinten kell lenni amikor összeházasodnak, hanem a későbbiekben is együtt kell fejlődni! Nő és férfi amikor összeházasodnak: Mindegyik átlagosan néz ki, mindegyik túl van egy (vagy több) csalódáson. Már családot szeretnének mindketten. Megvesznek egy olcsó, lepukkant lakást (mégsem albérlet, van megtakarított pénzük.) Telnek az évek. Gyerekek nőnek. Nő rájön, hogy nem tud felnézni a férfira. Ő úgy gondolta, hogy a későbbiekben takarékoskodnak majd és "jobb" helyre költöznek. Férfi le van ragadva egy munkahelyen, munkakörben, kijelenti, Ő nem hajlandó semmit tanulni. Egyszer fiatalon szerzett szakmát, részéről ennyi. Ráadásul vásárlás mániás, ha valami olcsó akkor aztán semmi nem sok belőle. Nő tanul mert több akar lenni, valahogy kispórol magának egy tanfolyamot amivel jobb szakmát tud szerezni mint az eredeti, és többet keres.Szintén a nő elképzelése, hogy legyen autójuk. Van jogsija, csak hát az anyagiak miatt egy darabig szó sem lehetett róla. Férfi, hát persze, hogy nem hajlandó vezetést tanulni. Neki minden úgy jó ahogy van. Dolgozni jár, vásárol és nézi a TV-t. A gyerekeket is a nő neveli. Tehát itt is a nő vállalja fel, hogy Ő lesz a család sofőrje. A heti szex egy darabig működik köztük. Aztán később már az sem, mert a férfinak problémái kezdenek lenni. A nő komolyan elgondolkodik, hogy miért is van Ő ezzel a pasival? Rájön, hogy amikor összeházasodtak, és egy szinten voltak a férfinak az volt a maximum neki meg a minimum, a kezdő szint. És igen, nem tud felnézni a férfira! Ezen a ponton ha erős a nő, válik. Ha habozóbb, nem határozott gyorsan döntő egyén (márpedig nem az, különben már régen kihátrált volna ebből a kapcsolatból) akkor először jön a SZERETŐSDI, még egy kicsit gondolkodik, hátha maguktól megoldódnak a dolgok. Aztán rájön ez sehová nem vezet. Akkor válik. Tehát a válaszom: Igen, Kérdező jó a meglátásod.
2019. jan. 31. 14:42
 19/30 anonim ***** válasza:
76%

"18" válaszlónak....

Mintha a legjobb haverom exét hallanám, szinte ugyanezt a maszlagot hallottam tőle is. Az a nő is mindenbe belekötött még a horgászcsomóba is miért nem tetszik neki. Ők 10 évet voltak együtt és még a szex is döcögött valahogy, de soha semmi nem volt neki elég jó. Mindig kitalált valamit, költözzenek másik házba, nem tetszik az udvar, lakberendezési tanfolyamra járt miközben a haver dolgozott napi 10 órát, hogy a költségeket megkeresse. A probléma itt azzal van, hogy a nő önerőből semmire sem volt képes, csupasz seggel ment a házasságba és keresett egy balekot aki segít megvalósítani az elképzeléseit(szándékosan nem elképzelésüket írtam). Aztán idővel rájött, hogy rossz palimadarat választott és megunta a szenvedést és büszkén odébbállt, majd keresett egy másik férfit aki talán képes arra, hogy valóra váltsa az álmát.

Az ismerősöm teljesen kikészült a válás során, ült mint egy tök és mondogatta, hogy ő nem hibázott. Teljesen igazat adok neki, a nő hibázott, nem is kicsit amikor hozzáment. Persze lehet mondani, hogy a férfi is továbbtanulhatott volna és kereshetett volna másik munkahelyet, de mi van ha ő szereti a munkáját és esze ágában sincs váltani? Mi van akkor, ha a nő képezi magát és jobb állása lesz és ő keres többet? Ilyenkor az van, hogy a nő leválik a gazdatestről aki "hátráltatja" és mosolyogva tovább lép, mert a kapcsolat nem fejlődik. De ilyenkor felmerül a kérdés, a pióca nem pont ugyanezt csinálja? Addig marad a testen amíg táplálja és ha az kevés keres új gazdatestet?

2019. jan. 31. 15:25
 20/30 anonim ***** válasza:
54%
Ja, van ilyen is 19-es. De én (18-as) nem erről írtam. A nő dolgozik és keres jóval többet. A férfi szeret vásárolni! És nem költöztek kb: 15 év alatt sehova. A nő akar, hajt. A pali meg elsörözget a heverőn. Példámban, a nő dolgozik 10-12 órát, meg még otthon is. Szóval nem egyről beszélünk. Te egy pióca nőről írsz, én meg pont fordítva.
2019. jan. 31. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!