Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt nők akik csalják/csalták a párjukat?
Az számít, hogy kamaszként egyszer smároltam egy sráccal, miközben volt valami kapcsolatféleségem? (Nem volt kimondva, hogy egy pár vagyunk, suli után találkozgattunk, smároltunk és sétálgattunk, ennyi.)
Miért? Mert nem láttam semmi lehetőséget a "pasimban" arra, hogy lesz közös jövőnk.
Találkoztam egy másik sráccal egy baráti összejövetelen, és hagytam hogy megcsókoljon. Másnap ezt közöltem a "pasimmal", volt valami szakítás-féle(??), a másik sráccal 3 évig voltunk együtt, abból már kimondott kapcsolat lett.
Ááá, biztos nincs, vagy csak elvétve.
Nincs olyan kapcsolatban lévő nő aki félre qrna és olyan egyedülálló sem aki házas pasival kezdene. Szemét aki ilyet mer feltételezni.
De az a sok disznó pasi aki csalja a párját na az más...
már csak azt kéne megfejteni, hogy akkor ezt kivel teszi.
6-os, ezt benézted.
3 éve nem akar a párom velem lenni, mindenféle kifogásokat gyárt. Majd ha ez lesz, majd ha ezt csinálod. Én hülye megtettem mindent, mondván akkor helyreáll a libidója. De ennek ellenére szeret, és velem akar megöregedni. Persze.
Mondtam neki, hogy meg fogom csalni. Hűséges voltam, kitartottam, rohadtul nem érte meg. Most korrekt is voltam, mert őszintén elmondtam, h keresek valakit.
Vannak még ilyen naív nők, mint én.
És de, el fogok válni, csak az nem megy egyik napról a másikra, addig sem akarom tovább kaparni a falat.
Köszönöm, nem innen keresek, ha esetleg valaki úgy gondolná....
8-as.
Én is ilyen naiv hükye vagyok..
Majdnem hasonló okból.
Tehát igen megfogom csalni, tudatosan a páromat. Ugyanúgy ahogy ő csinalja 10-en éve. Én hűséges voltam.
Sokra mentem vele...
Én egy évig folytattam viszonyt a férjem mellett.
Beleszerettem egy harmadik személybe...
Próbáltam elnyomni magamban, próbáltam nem engedni a csábításnak, de nem sikerült.
1 év után elakartam hagyni a férjem, 2 hét különlét után majd beleőrültem abba, hogy valóban elveszíthetem! Lezártam a viszonyomat, meggyászoltam az elvesztését, megtaláltam újra önmagam, az utat is vissza a férjemhez.
Bánt, hogy kudarcot vallottam, bánt, hogy csalódtam önmagamban, a saját számmal kimondott házassági fogadalmamban, a gyengeségemben.
Sok időmbe telt, hogy ne gyűlöljem magam...
Nem, nem mondtam el a férjemnek, és nem, nem is fogom sohasem összetörni a világát, és nem, nem azért, mert azt akarom, hogy engem szeressen és imádjon, és én legyek a szemében továbbra is a szent asszony...
Azért nem mondom el, mert a szüleit, testvéreit is beleértve a férjem egyedül csak bennem nem csalódott még ezen a világon...én jelentem neki a családot, a biztonságot...és én nem vagyok hajlandó ezt elvenni tőle, és tönkretenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!