Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk, akik már csalták meg a párjukat/barátnőiket, válaszolnátok?
1. Volt bűntudatotok,tehát megbántátok amit tettetek?
2. A párotok végül együtt maradt veletek(ha volt olyan hülye)
3. Fordított esetben hogyan reagáltatok volna?
4. Hányszor fordult elő?
Olyan válaszokat,hogy nem,nem csaltam meg,nem kérnék,mert azoknak szól a kérdés,akik megtették,tehát az ilyen válaszoknál jogos a lepontozás,az összes többinél megy
a pozitív,nem dislikeolok.
Szia!
1.Olyan téren nem bántam meg,hogy a szex élvezetesebb volt,mint a párommal 5 év alatt,de azt hogy fájdalmat okoztam neki,azt természetesen megbántam....
2.Sikerült bevallania saját magának,hogy ő is felelős volt,tehát megoldottuk a helyzetet,azóta jobb a szex!
3.Elhagytam volna,ezt a férfiak sok esetben máshogy fogadják mint a nők......
4.Egy nővel,de vele többször.
Köszönöm a választ!
Az biztos nem jó,ha ellaposodik a szex,de én ilyenkor
közösen a párommal megpróbálnék valami más megoldást találni,vagy ha sehogy sem működik szakítani.....megcsalni a leggyávább dolog szerintem a másikat.....
Engem megcsalt a párom.
1. Igen, nagyon sza*ul érezte magát.
2. Megbeszéltük, úgyhogy igen.
3. Ezt nem tudom. Szerintem hasonlóan, mint én.
4. Egyszeri eset volt.
Az első válaszolót lepontozóknak: az a gomb a HASZNOSSÁG megállapítására szolgál, nem pedig a válaszoló személyiségének véleményezésére! A kérdésre egy teljesen korrekt választ adott, ha meg nem értesz egyet azzal, hogy a rossz szex miatt félrekefélt, akkor ne ezzel a funkcióval minősítsd, mert a válasza szerintem 100%-ban hasznos a kérdező szempontjából!
"Az biztos nem jó,ha ellaposodik a szex,de én ilyenkor
közösen a párommal megpróbálnék valami más megoldást találni,vagy ha sehogy sem működik szakítani.....megcsalni a leggyávább dolog szerintem a másikat..."
Nagyon igazad van, de ez is egy érdekes téma. Előre leszögezem: a félrelépéseknek maximálisan ellene vagyok, magam is elég gerinctelen dolognak tartom. A megbeszéléssel kapcsolatban viszont azt tapasztaltam, hogy a szó sokszor mit sem ér, ha nem ad neki súlyt valami. A szakítás pedig egy olyan dolog, hogy sokszor a kidobott fél azért borul ki teljesen, mert úgy érzi esélyt sem kapott megváltozni.
Ezt a magam bőrén is tapasztaltam, mert a lassan tíz éve fennálló, remekül működő párkapcsolatom is sodródott már a szakítás szélére, és én is úgy éreztem, kész tények elé lettem állítva. Üvöltöztem a barátnőmmel, hogy miért nem beszéli meg velem, ha baj van, miért csak akkor borítja ki a bilit, amikor már gyakorlatilag késő. Aztán amikor kezdtem feldolgozni a helyzetet, akkor esett le, hogy mondhatott volna ő nekem akkor akármit, úgysem fogtam volna fel, úgyis megmagyaráztam volna, miért ő a hibás. Tény, hogy ő is elcseszte ezt rendesen, de ha jobban csinálja, akkor sem ért volna vele semmit nálam. Nekem egy ekkora pofont kellett kapnom az élettől, hogy felfogjam, mennyire arrogáns és keményfejű vagyok. Simán el tudom képzelni, hogy az első hozzászóló is elmondta milliószor a barátnőjének, mi hiányzik, de a csaj úgy volt vele, jó ez így is. Aztán ha szakított volna vele a kérdező, akkor valószínűleg az a lány is azon borult volna ki, hogy változtatott volna, ha tudja, mi van.
Hogy ne legyek teljesen offtopic: én magam nem léptem félre soha, de egy haveromról írnék.
1: akkor nem bánta meg, mert a kapcsolat legelején kb ennyit gondolt a párkapcsolatról.
2: együtt
3: nála ez pont azért érdekes, mert nála egy annyira laza dolog a szex, hogy egy egyéjszakás félrelépést egy komoly kapcsolatban ő meg tud bocsátani - volt ilyen nála -, az érzelmi megcsalást sokkal nehezebben viseli
4: konkrét megcsalás abban a kapcsolatban egyszer, de ezen kívül sokszor szakítottak, majd folytatták a kapcsolatot, és közben a srácnak mindig volt valakije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!