Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a kérdést azoknak fogalmaztam meg, akik csalták a párjukat, vagy férjüket. Teherbe estek?
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést azoknak fogalmaztam meg, akik csalták a párjukat, vagy férjüket. Teherbe estek, és megpróbálták beadni hogy a gyerek a társuké. De közben a társ, se volt h. lye. és rájött a turpisságra, de addigra már a rokonság boldogságban úszott, de az apuka nem tudta meg kitől van a gyerek. Van olyan, aki esetleg tud ilyen történetet? Az idő elvileg minden titkot elárul. Van az ilyen nőkbe lelkiismeret? Annyi még ehez hozzátatozik, van egy közös gyermek a kapcsolatban, amit a kedves anyuka felhasznál, hogy ez kapcsolat látszatba megmaradjon, mert ha nem, a közös gyereket is viszi magával. Mekkora az esély arra, hogy az ilyen nő felfedi az igazat, gondol ilyenkor az apukára, gondolok itt arra akitől van a gyerek, vagy tényleg vannak olyan nők, akik simán leélik így az életüket, bűntudat nélkül. Hagyják hogy az első gyerek igazi apja, nevelgesse a megcsalásból származót is.2016. jan. 24. 19:22
1/14 anonim válasza:
Neked ehhez mi közöd? Úgy értem, családtag, barát, rokon?
2/14 anonim válasza:
Most őszintèn ! Az olyan "férjeknek " is fogalmaztál meg kérdéseket akik prostiznak meg füvel-fával csalják a feleségüket ? Akiknek eltitkolt gyerekeik vannak más nőknél és soha senki nem szerez tudomást a létezésükről? A feleség nem mehet fodrászhoz , nem mehet vásárolgatni mert szorosabbre kell húzni a gyeplőt, közbe megy a pénz az eltitkolt fattyúnak ? Vagy aki üti - veri a feleségét?Olyankor mi van? A kérdésben érintett nőknek pont ugyanannyi lelkiismerete van mint ezeknek !
3/14 anonim válasza:
Jaj hagyjuk mar a "gonosz apuka felredugott" historiat, nem ez volt a kerdes.
Ja mielott en is szemet pasi vagyok aki megcsalta a feleseget: nem pasi vagyok ;)
4/14 A kérdező kommentje:
Két éve együtt vagyok 1 pasival,amikor megismerkedtunk még pici volt a gyerek,amit a kedves ex feleség megcsaslasbol hozott össze,de mivel van 1 közös lányuk is ,amivel elkezde zsarolni. ha nem tartja fent látszatot,viszi a lányát.Magyarul nyakába vart még 1 gyereket. A nő okos, tanult,lesz e valaha annyi bátorsága hogy elviszi es megmutatja a gyereknek az igazi apját? Lenne pénze a nőnek el költözni, de mégse teszi.INKÁBB ,így él.
2016. jan. 25. 04:36
5/14 anonim válasza:
Amit 1nő , 1 valaki csinált nem kell az összesre ráhúzni.
6/14 A kérdező kommentje:
szóval nem lesz happy end a vége, a nőnek így kényelmes, de lett volna ideje elvetetni,inkább a pasinak beadta hogy tőle van.Most meg miért jó neki ez,olyan érdekel történet e már sikersztori,rájött a megcsaló fél,hogy elmondja ki a gyerek apja,vagy van e valaki aki megprobalkozott ilyennel, hogy bukott le.Gondolom akitől van a gyerek,csak gondol rá.
2016. jan. 25. 08:00
7/14 anonim válasza:
Te ne itelj mas erkolcstelen viselkedese felett kerdezo mert foglalt NOS pasival keversz akibek egy _2 gyereke van
Huzd ossze magad egy foglalt pasival nem vagy egyutt !!
8/14 A kérdező kommentje:
2 éve együtt vagyunk elvált, de a nő, nem hajlandó elkoltozni, es zsarolja a párom. Ha kiderül róla, hogy félre... akkor elviszi a lányt magával.sikersztorik érdekelnek.
2016. jan. 25. 09:36
9/14 A kérdező kommentje:
nem buta megjegyzesek, így normális válaszokat kérek.Köszönöm!
2016. jan. 25. 09:36
10/14 anonim válasza:
Elvált,de a nő nem hajlandó költözni?
Miért?
Ha nem jogosan lakik ott akkor rendőrt is lehet hívni,ha meg jogosan,akkor költözzetek ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!