Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan csalták már meg a párjukat az itt jelenlévők közül?
miképpen? miért? hányszor?
korral, nemmel írjuk...
Minden páromat megcsaltam, csak a mostanit nem. Mindet eleg sok lannyal, es nega azokat a lanyokat is masokkal. Nem vicc. :)
Fiatal voltam es taplo, de mar kinotten belole.
25F
megcsalásnak számít, ha mindenki tud róla és beleegyezett? mert volt egy rövid átfedésem két pasim között, nyitott kapcsolatnak neveztük, mindkettő tudott egymásról, de amint a másodikkal összefeküdtem, szakítottam az elsővel, pedig elvileg meg volt engedve a szex. de az átfedés ideje alatt az elsővel sem szexeltem, mert... mert nem tudtam. fránya lelkiismeret... szóval ez megcsalás?
22/l
Nem fogom, erre ne számítson senki.
18L
3-as vagyok. Az ilyen tenyleg ribnc, altalaban ilyenekkel csaltam meg a noim sajnos. Egyebkent Hal'Istennek elegge le is pontoztak a kommentjeim, szoval gondolom nem tetszett a tomegnek (nekem sem a mai fejemmel):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!