Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesznek olyan nők, akik keresik de ennek ellenére soha nem fogják megtalálni a párjukat, mert olyan nagy a mércéjük?

Figyelt kérdés
2014. szept. 26. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:

epp egy ket napja lattam egy nagyon jo musort az M1-en "kenyszerszinglik" volt a cime, ( egy affele minim valosagso, harom fiuval es lannyal akiket elkisertek randizni.

A vegen valahogy az jott le, hogy a lanyoknak vannak tul nagy elvarasaik, tetszettek nekik a sracok, de mindig volt egy valami amiert nem tetszik, pl. tul eros a jelleme az egyiknek, a masik tul hatarozottan ment oda hozzajuk stb.

Egy masik, problema amit felhoztak, hogy a sracokon tulsagosan is latszot, hogy megszeretnek talani a parjukat. Na ettol a kifogastol, szoktam olyat erezni, hogy szivesen megrugdosnam oket ... ha valaki egyedul allo es egy olyan lannyal ismerkledik aki tetszik neki, valahogy termewszetes, hogy szeretne, hogy legyen folytatasa is a dolognak ( es itt csak annyira gondolok, hogy szeretne meg talakozni a lannyal, elemmni pl. vacsorazni vagy egy moziba stb ... ),

de nagyopn sok lanynak ezek a dolgok tul soknak tunnek neha nem eertem miert, peddig csak eselyt kene adni, nagyon sok rendes srac van, de ok nem kapnak eselyt valahogy mindig azokra esik a lanyok valasztasa akik altalaban atverik oket, na ekkor meggyulolik a ferfiakat aminek legtobb esetben a rendes sracok isszak meg a levet es a lany ismet kikot egy olyan tars mellet ki bunkozik vele, kihasznalja vagy esetleg reszegen kekre zoldre veri.

Jelenleg felidegesiutett mar ez a kerdes is, es nincs kedvem atolvasni a szoveg helyesseget, remelem sikerult elolvasni :).

2014. szept. 26. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs igazad. Nagyon sok lányt látok nem túl dekoratív pasival. Én tudom magamról hogy elvárásaim vannak mind külső mind belső terén. De nem egy olyan ismerősöm van akinek kövér vagy csúnyább arcú vagy alacsony stb pasija van. Mindkét nem válogat és ez így jó. A különbség a kategóriákban van. Szerintem álszent aki azt mondja hogy a külső nem számít. A feje tetejére is állhat valaki ha nem vonzódom hozzá. Ugyanakkor egy kevésbé szép lány/fiú bár vonzódik a szép emberekhez érthető okokból nem egy Adoniszt fog párjául választani. Azoktól viszont akik bomba nők/férfiak ne várjuk el hogy ne válogassanak mikor megtehetik.

Remélem nem túl katyvasz amit írtam.

A kérdésre pedig a válaszom hogy aki keres az talál aki pedig nem talál az lejjebb viszi a mércét ha tényleg akar valakit. Ennek ellenére biztos vagyok benne hogy vannak ilyenek. Vagy ha találtak/nak is párt soha nem lesznek boldogok mellettük.

2014. szept. 26. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Aki keres, és nem adja fel, az talál magához illő párt. Ha sok, vagy különleges elvárása van, akkor max tovább tart, a dolog egy kicsivel, de nem lehetetlen. Én ezt tapasztaltam nőként.
2014. szept. 26. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!