Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy én sosem fogom megtalálni az igazit?
szeretnélek ölelni,érezni az illatod,egymásba fonódva egyé válni,kéz a kézben sétálni.:)
tudsz főzni? !? ! ? !?
Te vagy az a lány, aki hetente többször kiírja ezt a kérdést, vagy tényleg ekkora nehézségbe ütközik találni egy normális srácot?
Tarts egy kis önvizsgálatot, aztán ha vannak hibáid próbálj meg változtatni magadon és legyél nyitottabb.
Nekem sem volt még nagyon szerencsém. Az előző kapcsolatom hatalmas bukta volt. Hidd el, sokkal jobb egyedül élni, mint egy rossz párkapcsolatban boldogtalanul.
A másik pedig, hogy lehet, nagyon rágörcsölsz az egészre.
Kérdésben a válasz: " én sosem fogom megtalálni az igazit"
Az a gond,hogy így állsz hozzá. És ezt látszik piszkosul rajtad.
Ha már ennyire a jövőbe látsz, légy szíves írd már meg pár focimeccs végeredményét is, mert jól jönne tippmixen!
Komolyra fordítva: ha ennyire nem megy valami, akkor ott érdemes számot vetni és keresni a hibát. Mit rontottál el? Rossz helyen kerested? Kerested egyáltalán? Rosszak a preferenciák? Az eddigi kapcsolatokkal mi volt a baj? Miért mentek tönkre? Próbáltátok megjavítani?
Ha ezekkel megvagy, keress alternatívákat! Ha valamit így csináltál, próbáld amúgy stb.
Egyébként görcsösen ne akarj párt és boldogságot! Te is megtalálod, de ha mindenáron meg akarod kaparintani, akkor nem jutsz előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!