Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném már megtalálni az igazit, de mindig rossz lóra teszek, mit tegyek?
De miért járt volna el feletted az idő, ha 30-on felül vagy? mennyi vagy pontosan?:) Egy 30 fölötti, szakmájában sikeres, vagány, szép csaj mitől fél?:) Mi az, hogy szegénynek születtél? Most is az vagy? Még nem késő tenni magadért!! Soha sem késő:)
Hogy használnak ki anyagilag, ha szegény vagy?
27L vagyok, és semmi okunk keseregni, nyugodj meg:) kis pozitív gondolkodást!:)
Mit tegyél? Én egy dolgot tudok neked mondani... SOHA NE ADD FEL!
Vannak olyan szerencsés emberek, akik fiatalabban találják meg az igazit, és vannak akik picit idősebben, de ha nem adod fel, és próbálkozol, a lehetőséged is megvan, és sikerülhet.
Az én baráti körömben is van két 28 éves lány akik szinglik. Tök jól elvannak. Dolgoznak, buliznak, ismerkednek...De még a nálam 2 évvel idősebb 30 éves barátnőm sincs férjnél, csak jegyben járnak évek óta... Köztünk én vagyok egyedül házas 25 éves korom óta. (24 voltam amikor összejöttünk)
De a kor csak egy szám. Nem vagy lemaradva. Simán találhatsz társat, csak ne add fel, és próbálkozz. Légy nyitott a világra. Akár még a nem szokványos ismerkedési formák is okozhatnak meglepetést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!