Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy én sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy én sosem fogom megtalálni az igazit?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. Pár hónapos kapcsolatokon kívül komolyabb fiúm még nem volt. Még nekem soha senki nem vallott szerelmet, soha senki nem volt szerelmes belém. Olyan rossz látni hogy más velem egyidősök már rég megtalálták a boldogságukat, csak én nem. Van olyan aki velem egyidős, és már együtt él vagy házas valakivel, esetleg gyereke van. Nem értem engem miért nem szeretett még senki. Pedig kedves és megértő vagyok, aki figyelembe veszi a másik akaratát is. Olyan szomorú látnom a velem egyidősöket, amikor a Facebookra kiraknak házassági és eljegyzési képeket.
2014. szept. 22. 21:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
amúgy már nagyon unalmas ez a "nő"!!!,mindennap kirakja Adrei chikatilo! nem tudom ismerted e ,na olyan férfit kívánok neked és a kedves családodnak :)
2014. szept. 22. 21:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne add fel! Én 21 éves srác vagyok,és nekem sem jön össze soha, de nem adom fel. Előbb utóbb csak összejön. Csak kitartás! Ami késik, nem múlik ;)
2014. szept. 23. 04:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!