Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen megtalálni az igazit?
Figyelt kérdés
Milyen érzés, és hogyan lehetséges?:)2013. júl. 4. 22:30
2/9 anonim válasza:
Leírhatatlan, csodálatos, félelmetes, őrületes..
3/9 anonim válasza:
2-es elég jól megfogalmazta. :) Talán még megnyugtató, felemelő, hihetetlen. Csak legyél tiszta és nyitott!
4/9 anonim válasza:
Ketteskével egyetértek + megőrülsz ha csak rágondolsz, lehoznád a csillagokat neki es gondolkodás nélkül az életed adnád érte.
Vagy valami ilyesmi :)
5/9 kolosszus22 válasza:
Nem tudom, még nem találtam meg.
6/9 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy ő az igazi ha annyi ember van?!
7/9 anonim válasza:
6! egyet értek
2,3,4! az szerelem max, az nem azt jelenti igazi, azt soha nem tudod előre, max utólag, de ahhoz több évet éljél vele, de inkább a halálos ágyon lehetne ezt mondani N
8/9 anonim válasza:
3-as vagyok. Pedig lehet tudni, nem tévesztem össze egy érzéssel. Mikor először meghallottam a hangját, tudtam. Bizseregtem lábujjtól a fejem búbjáig, és bekönnyeztem.
9/9 anonim válasza:
Az leírhatatlan érzés, amikor találsz egy olyan embert, akire mindig vágytál, aki tökéletesen passzol hozzád, mintha neked teremtették volna:)
Határtalan boldogság! Tudom mert én megtaláltam 3 évvel ezelőtt:)Másfél éve már házasok is vagyunk.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!