Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor fogom már megtalálni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogom már megtalálni az igazit? :S 16/f

Figyelt kérdés
idáig még egyetlen egy csajom se volt,már sokszor próbálkoztam de sose lett több a barátságnál.mit tudnék csinálni? változzak meg valahogy? :S
2011. aug. 4. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:
16 évesen??? Majd 25 évesen beszélhetünk erről hogy még nem találtál senkit. 16 évesen bulizz, rugj be, csajozz, tanulj, élj a mának. Ne az igazit keresd, az magátol jön.
2011. aug. 4. 17:44
 2/10 A kérdező kommentje:
hát nem úgy gondoltam hogy az igazit,hanem hogy mikor fogom megtalálni magamnak a megfelelő lányt..mert még idág egy csajom se volt,és már nagyon akarnák egyet..:S
2011. aug. 4. 17:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Élvezd a függetlenséget, bulizz, hülyülj a haverokkal. Egyszer vagy fiatal, használd ki. Vissza fogod még sírni ezeket az időket ha házas leszel! Hidd el, a szerelem akkor talál rád amikor nem is számítasz rá. Én sajnos túl számító vagyok. :D 15/L
2011. aug. 4. 17:47
 4/10 A kérdező kommentje:
engem csak az izgat hogy idáig minden haveromnak volt barátnöje,csak nekem nem.. :S
2011. aug. 4. 17:51
 5/10 anonim ***** válasza:
16 pff.. 18 vagyok és mostanság kezdem ugy érezni hogy megértem ahhoz hogy legyen egy csajom, sok idöd van még
2011. aug. 4. 17:55
 6/10 anonim ***** válasza:
majd egyszer a közeljövőben, talán ebben a hónapban vagy esetleg a héten.. DE NEM MA!
2011. aug. 4. 17:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Te és a haverjaid kisgyerekek vagytok még :) valahogy érzem...
2011. aug. 4. 18:04
 8/10 anonim ***** válasza:
először is ne mondd többet azt, hogy akarnÁk. :))
2011. aug. 4. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Minimum 20 éves korodig, többségében f@szra éhes nyafka csajokkal fog összehozni a sors..Tisztelet a kivételnek, de ebben a korosztályban nemsok van.. Mondjuk én 16 évesen nagyívben le...tam hogy lesz-e igazi...ez még nem az a kor.
2011. aug. 4. 18:17
 10/10 anonim válasza:
Küldj egy képet magadrol.
2011. aug. 4. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!