Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjátok, miért olyan nehéz megtalálni az igazit?
Meglehet találni az igazit, de meg is kell szerezni:) ha meg
megvan akkor pedig meg is kell tartani:)
Az, hogy a hölgyek ezt gondolják rólad, az talán a külsődből adódhat. Nekem volt olyan lányismerősöm, aki ilyen kis szelíd csajnak látszott. Aztán kiderült hogy egy qrva.
Amúgy légy türelmes, mert meg fogod találni a nagy Ő-t. Csak akkor amikor nem számítasz rá.
21/F
16:48-as vagyok.
Nekem is irhámba száll a bátorság néha, bár nálam az a helyzet, hogy most nem akarok barátnőt, emiatt nem vagyok úgy "felpörgetve".
De tényleg járj nyitott szemmel, járj a haverokkal bulizni, és ha már eddig is kattantak rád a nők, akkor sok esélyed van arra, hogy megtaláld az igazit. Pl. a ismerősödön keresztül.
első válaszoló vagyok.
Ezt nem lehet így elhinni, ahogy nekem se hiszi el sneki hogy nem érdekel a pénz. egyébként, elhiszem én bárkinek aki bizonyít de sjanos már sokszor ráb*sztam a naívsággal :) ezért írtam hogy alakítsd ugy a kapcsolataid hogy ez jöjjön le belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!