Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondjátok, miért olyan nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjátok, miért olyan nehéz megtalálni az igazit?

Figyelt kérdés
21 éves szerény fiú vagyok,egész jó kinézettel mert a nők állandóan érdeklődnek utánam(meg szóvá is teszik),de én csak egy szerény de mégis csinos lányt szeretnék,szerelemből szeretni,nem kanoskodni szeretnék meg nem is macsóskodni,miért nem hiszik el hogy manapság létezik még ilyen fiú?és nagyon fusztrál hogy azt hiszik hogy csak a sexre vagyok jó.....
2010. aug. 26. 16:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ki kell nevelni magadnak az igazit.

Keress egy hozzád hasonlóan szerény, visszahúzódó lányt, aki még senkinek nem kellett. Az sem baj, ha kissé csúnyácska, majd megváltozik.

Aztán lassan, apró lépésekkel szeliditsd meg. (úgy, ahogy a kis hercegben van, mindennap ülj egy kicsit közelebb hozzá) Ápolgasd, locsolgasd. Olyan élményben lehet részed, amihet hasonlót a macsó társaid soha nem fognak megtapasztalni. Nincs annál szebb, mint amikor egy rószabimbó kivirágzik. Gyönyörú virágod lesz, ami csak a tiéd.

És ne törődj vele, hogy majd nyálasnak tartanak a társaid, mint például most engem mindenki. Hidd el megéri a végeredmény. Egész életedben boldogságban élhetsz, és mindenki irigyelni fog.

2010. aug. 26. 17:00
 12/19 A kérdező kommentje:
30hoz közeli nők akarnak megkaparintani,de engem az idősebb korosztály nem izgat.
2010. aug. 26. 17:04
 13/19 A kérdező kommentje:
az ismerkedés is nehezen megy mivel mondtam,hogy eléggé zárkózott vagyok.
2010. aug. 26. 17:05
 14/19 anonim válasza:
Hogy találjuk meg az igazit? Jó lenne ha véletlenül összefutnánk vele és kész,de sajnos azért többről van szó. Ugy látszik veled is ugyanaz a helyzet,mint velem.Csinosnak mondott lány vagyok, sokat adok a külsőmre stb.. De nem értem, miért esek bele mindig ugyanabba a hibába. De azért reménykedem, h vár rám valahol az igazi.. Csak annyit tudok mondani, h vmikor csak megtaláljuk azt az embert, akivel tényleg minden jó és szép.
2010. aug. 26. 17:05
 15/19 A kérdező kommentje:
sajnos mivel nehezemre esik az ismerkedés mert félénk vagyok,el kell játszanom egy másik arcommal hogy bátor vagyok,de elég fáradtságos,meg az nem én vagyok:)
2010. aug. 26. 17:09
 16/19 anonim válasza:
Teljesen megértelek. Nekem is két oldalam van, folyton szerepet játszok.. Sokszor nemtudom teljesen magamat adni, pedig mások azthiszik, h nekem milyen könnyű az ismerkedés pasikkal ilyen külsővel. De valahol belül nem ez vagyok.
2010. aug. 26. 17:13
 17/19 A kérdező kommentje:

ha magamat adnám ,akkor egy még zárkózottabb fiút látnának.

kedves utolsó látom megértjük egymás problémáját.

2010. aug. 26. 17:17
 18/19 anonim ***** válasza:

Értelek én is.

Teljesen meg tudom érteni amit mondasz, és elhiszem, hogy ilyen vagy, tehát hiszek benned. :)

Én hasonló szituban vagyok, csak 18L szempontból.

Szépnek tartom magam, de kaptam már persze hideget, meleget is.

Nem tudom hol lehetne ismerkedni olyan fiúval, akit ég érdekel az, hogy olyan társra leljen, akivel kiegészítik egymást, egy testi-lelki barát/társ, akik közt szeretet, bizalom, és persze szeretet van.

Iszonyat kevés az ilyen ember sajnos ma már...főleg itt nálunk. És főleg az én korosztályomba pl olyan 17-23.

Kevesen vágynak már igaz szerelemre. De én nem adom fel az biztos. Eddigi kapcsolataimban csak a csalódás ért, ahogy téged is.

Bulizni nem nagyon járok, de ha mégis megyek, ott nincsenek normálisak. Persze tisztelet a ritka kivételnek, akit én nem találok meg persze.

Máshol meg hol találja meg az ember a társát?

Én mostmár nem fogom direkte keresni, ha jön jön, ha meg nem, akkor maradok egyedül, és beletörődük a sorsomba...

De az biztos, hogyha valaki olyan fokú szeretet képes adni, mint én, na én azt akarom megtalálni. De erre elég kicsi az esély, nagy mázli kell hozzá.

Nem tudok neked mit tanácsolni, és nem tudom mért ilyen rohadt nehéz ez az egész ügy...szenvedés, az biztos.

Pedig nekem sincsenek nagy igényeim a külsőt tekintve, csak legyen rajta valami, amitől megtetszik.

Sok sikert! KItartást! Én hiszek neked. ;) Bár sokra nem mész vele tudom.

2010. aug. 29. 17:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is az igazi szerelmet keresem, de nem tudom hol, én is egy félénk srác vagyok.

Eddig nem találtam olyan lányokat akikben vakon meg lehetett volna bízni és szerelemre vágytak volna.

Szerintem azért nehéz megtalálni az igazit mert ahhoz, hogy őt megtaláljuk nagyon sokat kell csalódnunk, de megéri.

Ahová hosszú út vezet oda érdemes eljutni;)

20f

2010. aug. 29. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!