Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akik soha nem csalták meg a párjukat, és nem azért, mert nem lett volna rá lehetőségük, hanem mert amellett döntöttek, hogy hűségesek akarnak lenni?
Igen, a férjem. Apósom is ilyen.
Nem a disznóólban kell keresgélni, ennyit szoktam erre mondani.
A hűség nem ezt jelenti, hanem azt, hogy "amíg a halál el nem választ".
Én igen.
Nem tagadom, vannak nagyon csinos nők, meg volt már, hogy szex közben másra gondoltam, de megcsalni soha.
Nem tudnám vele megtenni.
Annak idején egy kapcsolatban félreléptem, szarul éreztem magam utána.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
3-as válaszolónak. Én úgy gondoltam a hűségességet, hogy amíg kapcsolatban vagy valakivel, nem csalod meg. Nem pedig úgy, hogy nem lehet elválni, ha nem tudjátok megoldani a problémáitokat.
8-as válaszoló. Ne haragudj, de te azt írtad korábban egy válaszodban, hogy évek óta párkapcsolatban élsz, és van egy 2 év körüli kisfiad. Májusban pedig volt egy ilyen kérdésed:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ennek fényében azt hiszem, a te válaszod nem igazán számít relevánsnak.
Még mielőtt valaki megállapítaná, nem itt élem az életemet, csak nagyon jó a memóriám, ezért megjegyeztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!