Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akik soha nem csalták meg a
párjukat, és nem azért, mert nem lett volna rá
lehetőségük, hanem mert amellett döntöttek, hogy
hűségesek akarnak lenni?
Erre őszintén csak egy férfi tud válaszolni. A 2-es pedig soha nem tudhatja tutira...
Én több mint öt éve vagyok együtt egy nős férfival. 20+ éve házas volt, mikor megismerkedtünk. Példás férj, családapa, soha el sem tudta volna képzelni, hogy félrelépjen. Azt is elítélte aki ilyet tesz. Ennek ellenére vele is megtörtént, gondolom a felesége ugyan azt mondaná, mint a kettes válaszoló. De egy nő soha-soha nem lehet ebben biztos.
Nekünk azóta kialakult a saját kis életünk, amiről csak kevesen tudnak.
2018. okt. 3. 16:22
11# nehogy azt hidd, hogy a feleség nem tudja. Ez egy marhaság. Nem tudni ès nem tudomásul venni van nem foglalkozni vele nem ugyanaz.
2018. okt. 3. 20:57
Igen,mi 18 éves házasok vagyunk, és egyikünk sem tartotta szükségesnek, hogy másnál keressen valamilyen problémára megoldást. Nem vagyunk tökéletesek,de igyekszünk a különböző személyiségünk keltette konfliktusokat a javunkra felhasználni. Sok sok pár életébe láttam már bele, főleg a pénzen való marakodás az, ami sokszor elgondolkodtató volt. Mi szerényen élünk, két gyerekünk van, és azon vagyunk, hogy a bennünk lévő művészi adottságokat és az értelmiségi, gondolkodó alapállást átadjuk nekik. Nem kezdtük könnyen az életünket, családjainkat betegségek és tragédiák tizedelték, ezért egy egészen kevéske induló pénzzel tudtunk elkezdeni bármit is egy lepusztult régi lakásban albérletben. Ez azonban várakozáson felül összekovácsolt minket.
2018. okt. 3. 21:39
Vannak.
Én sem tudnék megcsalni senkit.
Sőtt szerető fél sem tudtam lenni, pedig lett volna rá lehetőség.
Miért? Mert a lelkiismeretem nem engedi. Én próbálok ember maradni, és szem előtt tartani, hogy úgy viselkedjek másokkal, ahogy elvárom hogy velem viselkedjenek. Egyszerűen emberségesen.
F35
2018. okt. 4. 00:54
3 évig nem feküdtem le a férjemmel és meg voltam róla győződve, hogy bepótolja valahol. Eljutottunk odáig, amikor kimondtuk, hogy vége kettőnk közt, ha máskor nem, akkor bevallhatta volna, de azt mondta, amíg a felesége vagyok, képtelen más nőhöz menni. Viszont nem fogja ezt élete végéig csinálni, elválik inkább. Ezért adtam magunknak még egy esélyt.
2018. okt. 4. 02:21
11-es vagyok ismét
Aki a privit írta annak...én nem kételkedtem abban, hogy mindenki tudja, hogy milyen jellem. Ezt nyilván mindenki tudja magáról. Azt sem vontam kétségbe, ha valaki saját magáról kijelenti, soha nem csalt meg és nem is fog senkit.
Annyit mondtam, hogy a másik fél soha nem lehet biztos a párja felől. Ezer százalék biztonsággal nem lehet kijelenteni a másikról, hogy ő sosem csalna meg. Nem tudom, érted-e a különbséget.
Ami a 11 válaszomat illeti, kiváncsi lennék a válaszomat pontoztátok vagy az életvitelemet?
2018. okt. 4. 04:00
Kedves kérdező, köszönöm a nyomozói munkát, de tudod az a helyzet, hogy egy másik kérdés kapcsán jutott az eszembe az, amit tavasszal feltettem kérdésként. El kell keserítselek, mindkét dolog igaz! A másik dolog előbb történt, sokkal...
2018. okt. 4. 08:21
Annyi történt, hogy " egyik hétvégén" helyett " hétvégén" szerepelt a kérdésben, erre nem figyeltem valóban. De ettől még igaz, hogy ez a jelenlegi párom előtt történt, az akkor éppen " esélyes" hölggyel.
2018. okt. 4. 08:24
Összességében tehát teljes mértékben igaz, hogy semmelyik páromat soha sem csaltam meg. Az ominózus eset idején független voltam, a mostani páromat ismertem már, de csak, mint egy valaki a jóga és TRX csoportban. Legközelebb írj privát inkább!
2018. okt. 4. 08:28
És ha már ilyen fantasztikus a memóriád, akkor íme a kronológia: az az "eset" 2014.november közepén volt( hétvégén!), a jelenlegi párommal 2015. január 24- én jöttem össze, a fiam pedig 2016. április 15-én született, vigyázz visszakérdezem😀
2018. okt. 4. 08:50
Kapcsolódó kérdések: