Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vannak olyan férfiak, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan férfiak, akik soha nem csalták meg a párjukat, és nem azért, mert nem lett volna rá lehetőségük, hanem mert amellett döntöttek, hogy hűségesek akarnak lenni?

Figyelt kérdés
2018. okt. 3. 12:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy azóta már lett volna lehetőségem megcsalni a páromat, pontosan idén, de nem tettem meg, és amíg a párom, nem is fogom...
2018. okt. 4. 09:01
 22/27 anonim ***** válasza:
73%
11 ingyen lotyo inkabb maradj csondben ne legy buszke arra ami vagy mert valaki megtep
2018. okt. 4. 09:25
 23/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat is.

16-os válaszoló! Nem értékeltem egyik választ sem. Én elfogadom, amit te írsz, még ha nem is egyezik az én értékrendemmel.

17-es válaszoló! Nem írtam neked privátban, tehát nem tőlem kaptad őket. Ahogyan az eddigiekben sem, ezentúl sem kívánok privát levelezést folytatni senkivel az oldalról.

Semmiféle kutatói vagy nyomozói munka nem szükséges ahhoz, hogy emlékezzek az általad korábban feltett kérdésre, ugyanis a megbotránkoztatóbb jellegűeket általában megjegyzi az ember. Márpedig egy esetleges nemi erőszak gyanúja annak minősül az én szememben. Még mielőtt megjegyeznéd, nem azt írtam, hogy megerőszakoltál valakit, ugyanakkor a kérdésed alatt az lett fejtegetve más fórumozók által, hogy vajon annak minősül-e az, amit elkövettél.

Természetesen, ha nem igaz, amit az előző, hozzád intézett kommentemben reagáltam, azaz hogy nem releváns a válaszod tartalma, akkor a tévedésemet elismerem, és elnézésedet kérem. Ugyanakkor fenntartom, hogy a kérdésed, és az ott adott reakcióid alapján jelen időben írtál a történetről, és arra utaltál, hogy reméled, sikerül megbeszélned vele, tehát ebből jogosan követeztettem arra, hogy ez egy valóban jelen idejű történet, nem pedig egy több évvel ezelőtti.

Köszönöm a reagálást.

2018. okt. 4. 11:02
 24/27 anonim ***** válasza:
80%
11-es,gratulálok hogy ribi vagy és még büszke is vagy rá!Tudod amikor apuci majd öregebb lesz,és már nem áll fel neki majd a cerkája,akkor visszatér a családjához meg a feleségéhez.Akkor majd elgondolkozhatsz azon,hogy mire is volt jó elvesztegetni ezt az időt az életedből,ahelyett hogy kerestél volna valakit,aki csak a tiéd és nem egy gerinctelen suttyó mellesleg.Mert ezt hosszú távon csak egy olyan ember képes megtenni,aki nekem biztos hogy nem kellene.
2018. okt. 4. 11:32
 25/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, igen jól látod és köszönöm,hogy elismered a tévedésedet, ez nemes dolog. A "megbeszélés" tényét azért írtam "jelen" időben, mert ezt a lányt a mai napig ismerem, néha találkozunk, de tulajdonképpen nem tudtuk tisztázni...
2018. okt. 4. 12:55
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Sőt akár még most is nyugodtan írhatnám jelen időben,🤔 mert azóta már három-négyszer tettem kísérletet arra, hogy őszintén elmondjam az én álláspontomat, de eddig ez nem jött össze, a barátnőjének hajtogatja azt, hogy megerőszakoltam....
2018. okt. 4. 12:56
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
És hogy teljes legyen a kép, az említett barátnője pedig, ugyan felületesen, de ismeri a jelenlegi páromat... Innentől kezdve gondolom, el tudod képzelni, hogy ez számomra mennyire kellemetlen szituáció, felér egy Damoklesz- i karddal. De ahogy a tavaszi kérdésem kapcsán is úgy gondolom kifejtettem, én nem erőszakoltam meg senkit, nem is szerettem volna megerőszakolni senkit, és amint ellenállást tapasztaltam, ami először nem is volt túl meggyőző (enyhén ittas állapotban voltunk),azonnal abbahagytam minden ilyen irányú cselekvést, nem voltam erőszakos, nem kényszerítettem semmire. Csak értetlenül állok ezelőtt, a mai napig. Én megértem, hogy azt, hogy akkor ő nem akarta, vagy közben meggondolta magát, de ez akkor sem volt korrekt, és azóta sem az, mert fenyegetőzik, pletykálkodik, stb. Ami pedig a hűségemet illeti, továbbra is teljesen tiszta a lelkiismeretem, senkit sem csaltam meg soha.
2018. okt. 4. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!