Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akik soha nem csalták meg a párjukat, és nem azért, mert nem lett volna rá lehetőségük, hanem mert amellett döntöttek, hogy hűségesek akarnak lenni?
Köszönöm az újabb válaszokat is.
16-os válaszoló! Nem értékeltem egyik választ sem. Én elfogadom, amit te írsz, még ha nem is egyezik az én értékrendemmel.
17-es válaszoló! Nem írtam neked privátban, tehát nem tőlem kaptad őket. Ahogyan az eddigiekben sem, ezentúl sem kívánok privát levelezést folytatni senkivel az oldalról.
Semmiféle kutatói vagy nyomozói munka nem szükséges ahhoz, hogy emlékezzek az általad korábban feltett kérdésre, ugyanis a megbotránkoztatóbb jellegűeket általában megjegyzi az ember. Márpedig egy esetleges nemi erőszak gyanúja annak minősül az én szememben. Még mielőtt megjegyeznéd, nem azt írtam, hogy megerőszakoltál valakit, ugyanakkor a kérdésed alatt az lett fejtegetve más fórumozók által, hogy vajon annak minősül-e az, amit elkövettél.
Természetesen, ha nem igaz, amit az előző, hozzád intézett kommentemben reagáltam, azaz hogy nem releváns a válaszod tartalma, akkor a tévedésemet elismerem, és elnézésedet kérem. Ugyanakkor fenntartom, hogy a kérdésed, és az ott adott reakcióid alapján jelen időben írtál a történetről, és arra utaltál, hogy reméled, sikerül megbeszélned vele, tehát ebből jogosan követeztettem arra, hogy ez egy valóban jelen idejű történet, nem pedig egy több évvel ezelőtti.
Köszönöm a reagálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!