Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos és csúnya férfiak nagy része csak azért nem csalja meg a párját mert nincs rá lehetőségük?
Áh, a fenéket. :DDD
Én ismerek olyan csúnya fiúkat/férfiakat (sőt még nőket is), akik nem is egy emberrel csalták már meg a párjukat. Az egyiknek azt hiszem 7 volt a rekordja, amennyivel megcsalta az egyik párját. (A saját dicsekvése szerint.)
21/L
Ezek csak mesék.
Átlagos sem vagyok. Még is kaptam már ajánlatokat nőktől és egyáltalán nem érdekelte őket, hogy párom van.
Vagy talán azért nem csalják meg a párjukat, mert hűségesek és tisztelik? Esetleg?
Mellesleg nem tudom elképzelni azt a szituációt / kontextust, aminek kapcsán egy ilyen kérdés felmerült benned...
Az összes férfi le van írva tisztességtelen, utolsó szharházinak. Mindegyik meg akar csalni mindenkit. Mindegyik utálja a nőket, csak a pina miatt vannak velük.
Azért kell ezek között a nézetek között élnem, mert a férfi társaim egy jelentős része kivívta ezt nekünk. És azért kezdem semmibe nézni a nőket, mert ők is ennyire néznek és közülük is sok valóban rhibanc, kúrható, tartástalan meleg lyukak. Ezek között a tényezők között kellene nekem rendes férfinak lennem és ezek között kellene nekem tisztességes, igényes, szerethető, normális nőt találnom.
Temérdek ösztönlény tönkreteszi az erkölcsös, normális emberek boldogságát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!