Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik csalják a párjukat régebb óta, mi a titka annak hogy nem buktatok még le?
Szeretőd van, otthon miért kéne bárminek is változni??
Szerelemből van szeretőd, akkor valószinű a bukás. Nem szerelemből, akkor meg mit kell állandóan kommunikálni??
Találkozás? Az embernek, ha nincs szeretője, akkor is van magán élete is. Egyedül is megy ide oda, pár órát a párja nélkül.
"Az embernek, ha nincs szeretője, akkor is van magán élete is. Egyedül is megy ide oda, pár órát a párja nélkül."
Ez nekem olyan fura, hogy itt gyk-n sokan ezt írják. Én még soha nem láttam ilyen kapcsolatot...
3-as!
Miért te nem jársz fodrászhoz, kozmetikushoz? Nem jársz egyedül boltba? Nem szoktál a barátnőiddel találkozni a férjed nélkül? Ha van hobbid akkor csak olyan lehet, aminek a párod is hódol és megy veled mindig?
Ha mondjuk suliba járnál levelezőn munka mellett, oda is menne veled a párod, vagy fordított esetben te állandóan kísérgetnéd a másikat?
Szerintem, ha valaki akar, akkor azért talál alkalmat.
Egy kapcsolat nem arról szól, hogy 0-24-ben együtt vannak. Simán előfordul, hogy tök másképp dolgoznak, mondjuk az egyik éjszaka is vagy hétvégén.
Egyébként ennek nem sok köze van a megcsaláshoz, de több lehetőség kínálkozik.
Ha valaki félrelép okosan csinálja. Nyilván nem fodrászra hivatkozik, mert ha nem változik meg a haja az újabb kifogáskeresést igényel.
Sok olyat is hallottam, hogy megtudja a megcsalt a dolgot, csak úgy tesz - egy darabig vagy végig- mintha nem tudná.
Sajnos nem kevés a megcsalás és a csalók mindig megideológizálják, hogy miért volt jogos a félrelépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!