Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság szerelem nélkül? Mit gondoltok?
Az oké a tenyér izzadása elmúlik,nincs pillangó már viszont szerintem ez is szerelem.
Vagyis én nem tudnám elképzelni szerelem nélkül házasodjak,meg őszintén írtózatosan rosszul esne ha a párom azt mondaná már nem vagyok beléd szerelmes.(nem is a vak szerelemre értem,én azt inkább fellangolásnak mondanám)
Ti hogy látjátok? Nem 2-3 év után derul ki tényleg szerelmes vagy e? Mondjuk itt az is kérdés te mit értesz szerelem alatt.
Csak én érzem úgy nekem nem elég a "csak szeretet maradt"? Ha nem álcát mutatsz hanem azt ami az elején vagy,szerelmes cselekedet akármi,akkor mi múlik?

A szerelem egy erős intenzív impulzus - sosem tartós. Ez alakul át szeretetté, ami egy sokkal szorosabb kötelék. Csak sajnos alulértékelik, mert mindenki az előbbi hajkurássza.
Én egy oprikailag hányingerkeltő hatású pasi vagyok. Ronda, mint a bűn, de hatalmas szívem van. Nem lehet belém szeretni! Mégis 17 éve nős vagyok. A feleségem nem belémszeretett - a feleségem megszeretett. És hidd el, ez sokkal erősebb kapocs!

3.
Vagy csak van pénzed, ami ellensúlyozza a rondaságot. Max tart 1-2 szeretőt a pénzedből :P

4. Szólt az irigység.
Nem nyert! Nincs kirívó anyagi helyzetem.
És mielőtt betippelnéd, Ő sem Ogre. Csak valaki akinek az volt fontos, hogy a másik ott van vele, ha baj van. Hogy gondoskodik róla. Hogy odafigyel rá (és itt nem a nyálaskodós, "Óh, kinyitom a kocsiajtót és még piros szőnyeget is terítek" típusú dolgokra kell gondolni). És ami legfontosabb: hogy jó a kommunikáció.

Kedves 7-8 jó volt olvasni,köszönom megosztottátok.
Számomra is ezt jelenti nem csak a kezdeti rajongást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!