Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság szerelem nélkül? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság szerelem nélkül? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Az oké a tenyér izzadása elmúlik,nincs pillangó már viszont szerintem ez is szerelem.

Vagyis én nem tudnám elképzelni szerelem nélkül házasodjak,meg őszintén írtózatosan rosszul esne ha a párom azt mondaná már nem vagyok beléd szerelmes.(nem is a vak szerelemre értem,én azt inkább fellangolásnak mondanám)

Ti hogy látjátok? Nem 2-3 év után derul ki tényleg szerelmes vagy e? Mondjuk itt az is kérdés te mit értesz szerelem alatt.

Csak én érzem úgy nekem nem elég a "csak szeretet maradt"? Ha nem álcát mutatsz hanem azt ami az elején vagy,szerelmes cselekedet akármi,akkor mi múlik?

tegnap 14:53
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
"oké a tenyér izzadása elmúlik,nincs pillangó már viszont szerintem ez is szerelem" -MICSIDA? Nem az a kérdés, hogy mi mit értünk szerelem alatt, hanem inkább az, hogy te mit. Amit én értek alatta, az mindig elmúlik.
tegnap 14:57
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Ccc... Aranyom, ismerek olyat aki úgy házasodott, hogy soha nem volt a feleségébe szerelmes.
tegnap 15:03
 3/26 anonim ***** válasza:
62%

A szerelem egy erős intenzív impulzus - sosem tartós. Ez alakul át szeretetté, ami egy sokkal szorosabb kötelék. Csak sajnos alulértékelik, mert mindenki az előbbi hajkurássza.

Én egy oprikailag hányingerkeltő hatású pasi vagyok. Ronda, mint a bűn, de hatalmas szívem van. Nem lehet belém szeretni! Mégis 17 éve nős vagyok. A feleségem nem belémszeretett - a feleségem megszeretett. És hidd el, ez sokkal erősebb kapocs!

tegnap 15:04
 4/26 anonim ***** válasza:
24%

3.

Vagy csak van pénzed, ami ellensúlyozza a rondaságot. Max tart 1-2 szeretőt a pénzedből :P

tegnap 15:09
 5/26 anonim ***** válasza:
78%

4. Szólt az irigység.

Nem nyert! Nincs kirívó anyagi helyzetem.

És mielőtt betippelnéd, Ő sem Ogre. Csak valaki akinek az volt fontos, hogy a másik ott van vele, ha baj van. Hogy gondoskodik róla. Hogy odafigyel rá (és itt nem a nyálaskodós, "Óh, kinyitom a kocsiajtót és még piros szőnyeget is terítek" típusú dolgokra kell gondolni). És ami legfontosabb: hogy jó a kommunikáció.

tegnap 15:24
 6/26 anonim ***** válasza:
47%
3- tehát szeret, mint embert. Az elég messze van a szerelemtől.
tegnap 15:25
 7/26 anonim ***** válasza:
82%
En sem ezt a pillangos, izzados erzest gondolom szerelemnek. Ez fellangolas, ami tenyleg elmulik max 1-2 even belul. Az az erzes viszont, hogy a masik a tarsad, a parod, a baratod, a legnagyobb tamaszod es a legnagyobb szurkolod es tamogatod, az sokkal melyebb es kiegyensulyozottabb, tartosabb, mint a kezdeti rajongas.
tegnap 15:31
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a szerelem az, hogy megdobban a szívem, ha meglátom. Orülök, hogy vele lehetek, élvezem a társaságát. Vonz külsőleg, kívánom vele a szexuális együttlétet. De csak úgy, együtt lenni, beszélgetni is szeretek vele, élvezem az érintését.
tegnap 15:33
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és egy fontos dolog még: vele tervezem a jövőmet.
tegnap 15:34
 10/26 A kérdező kommentje:

Kedves 7-8 jó volt olvasni,köszönom megosztottátok.

Számomra is ezt jelenti nem csak a kezdeti rajongást.

tegnap 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!