Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasság szerelem nélkül? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság szerelem nélkül? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Az oké a tenyér izzadása elmúlik,nincs pillangó már viszont szerintem ez is szerelem.

Vagyis én nem tudnám elképzelni szerelem nélkül házasodjak,meg őszintén írtózatosan rosszul esne ha a párom azt mondaná már nem vagyok beléd szerelmes.(nem is a vak szerelemre értem,én azt inkább fellangolásnak mondanám)

Ti hogy látjátok? Nem 2-3 év után derul ki tényleg szerelmes vagy e? Mondjuk itt az is kérdés te mit értesz szerelem alatt.

Csak én érzem úgy nekem nem elég a "csak szeretet maradt"? Ha nem álcát mutatsz hanem azt ami az elején vagy,szerelmes cselekedet akármi,akkor mi múlik?

tegnap 14:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

5.

Vagy csak egy sima trollkodás gyakorin, két pipával.

tegnap 15:44
 12/28 anonim ***** válasza:
10-számomra ez azért hasonló a rajongáshoz.
tegnap 15:47
 13/28 anonim ***** válasza:
77%
Simán előfordulhat, hogy azt mondják neked, hogy már nem szerelmesek beléd. Elég fiatal vagy naiv lehetsz.
tegnap 16:30
 14/28 A kérdező kommentje:
Már megint ez a naív kártya,ki mondta nem fordulhat elő? Csak annyit mondtam rosszul esne nekem s nem házasodnék így már lehet. Attol függ neki mit jelent ez a szerelmesdi. Ha valaki máshogy lát valamit miért naív?
tegnap 16:32
 15/28 anonim ***** válasza:
50%
És akkor mi van, ha a házasság első évében közli veled, hogy már nem szerelmes beléd? Hány éves vagy, 17?
tegnap 16:37
 16/28 A kérdező kommentje:
Akkor mit kellene tanácsolnod? Maradjak vele s éljem le majd életem vegetálva míg ő mással csal? Vagy mit szeretnél hallani? Nem támadás csak kérdés,ha ennyire durván írtál akkor van ilyen tapasztalatod? Én egy szimpla kérdést tettem fel,már lassan azért vagy elitélve mert nem maradnál olyan házasságban ahol a másik erre hivatkozva nem tenne érted meg már semmit? Vagy mond meg te,mi a helyes válasz?
tegnap 16:42
 17/28 anonim ***** válasza:
8 Ilyet találni nehezebb, mint a fehér hollót
tegnap 16:59
 18/28 anonim ***** válasza:
84%
Én ezt úgy fogalmaznám meg, hogy 2 kisgyerek meg a sok mindennapos hétköznapi sz.r mellett nem bizsereg a gyomrom minden nap, de amikor minőségi időt töltünk együtt, még mindig megdobban a szívem és ugrik egyet a gyomrom, ha a szemébe nézek. Nekem ez a szerelem, meg természetesen hogy ő a másik felem.
tegnap 17:02
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem írtam durván, csak te vagy sértődékeny a naivitasodból adódóan. Ezzel a hozzáállással kb kétévente fogsz partnert cserélni vagy elválni. Majd az élettapasztalattal megérted.
tegnap 17:02
 20/28 A kérdező kommentje:

Hát utolsó nem értelek,leírtam nem a pillangó csak a szerelem.

Nem értelek. Akkor akik írnak fennebb a kapcsolatukról hudnak? Nem érezhetnek ilyen szerelmet

Érdekes,eskü nem tudom mi rosszat mondtam

tegnap 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!