Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségem új munkahelyére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem új munkahelyére rámegy a házasságunk?

Figyelt kérdés

A kicsit sarkos megfogalmazás után jöjjenek a részletek. A háttér:

6 éve vagyunk házasok, van egy 4 éves kisfiúnk, egy vidéki kisvárosban élünk a Dél-alföldön.

Feleségem szeptember óta tanárként dolgozik az egyik helyi szakiskolában, egy barátnője "protezsálta" be, aki iskolatitkár ott. Van pedasszisztens végzettsége, az elég is. Az elején tanított 4 tárgyat, amiből már 8 (!) lett + a meglepetés szerű helyettesítések. Nem engedték el szabadságra, pedig úgy volt hogy a héten nem dolgozik már, és tegnap egy ismerősünk ment a fiúnkért az oviba mert engem sem engedtek el előbb a munkahelyemről. Karbantartó vagyok itt az egyik nagyobb cégnél.

Jó ideje használhatatlanul fáradtan esik haza minden nap, és kezdi is a készülést a következő napra, nem egyszer belealudt abba, mikor a fiúnkkal foglalkozik egy keveset. Kérdezte is, a gyerek hogy "anya nem szeret?" De mondom igen, de ezt hogy magyarázzam meg egy 4 évesnek?! Mondanom sem kell, hogy egy ideje nincs szex sem, mert mindig fáradt, és a tananyagon kattog az agya. Mindezméllé még plusz feladatot kap januártól, lesz két felzárkóztatós osztálya. A vasárnap délután már a hétfőre készüléssel megy el, egyedül a szombat ami szabad, de hullafáradt akkor is. Igaz, hogy több mint 400 ezret keres, az előző munkahelyen csak 260-at keresett. De nekem kezd ebből elegem lenni, hogy nincs azóta normális házas életünk... Én örülnék ha váltana, még akkor is ha megint kevesebbet keresne. Mikor megpróbálom neki ezt mondani, akkor mindig összeveszünk. Mert hogy csak a gyerek miatt vállalta el, és legyek türelemmel nyárig.

Oké, egyik pillanatban tapintatlan bunkónak érzem magam, a másikban meg hoppon maradt férjnek.

Én havi 380 körül keresek, hitelünk nincs.

Tisztelt férfitársaim, hogyan tovább? Már nagyon hiányoznak az igazi együttlétek, a közös programok, stb :(

Feleségem 36 én 39 éves vagyok, ha ez számít valamit.

dec. 18. 12:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:

Úgy érzem, pár részlettel még adós vagyok a rögtönítélő GYK-s bíróságnak.

Szóval az együttlétek alatt nem csak a szexet értem. Nincsenek meg az esti beszélgetések sem és hiányoznak a közös programok. Nem, nem hajkurásztam el dolgozni.

Mikor beszélgettünk arról, hogy váltani fog, ilyenre nem gondoltam.

dec. 20. 07:57
 52/63 A kérdező kommentje:
Házimunka: nagy részét átvettem, én főzök azóta. Ezzel nincs bajom mert vannak séfként terveim. Általában 2 napi adag kaját csinálok, szóval nem mennek el minden nap erre óráim.
dec. 20. 08:36
 53/63 anonim ***** válasza:
7%
Örülök, hogy a nagy asszony van szíves esetleg takarítani otthon, ha már a főzést és gyereket letojja. Birka türelmed van kérdező, az egyszer biztos, nálam lényegesen kevesebb idő után felszállott a páva lett volna. És még csak lelkiismeret furdalásom sem lett volna. Számomra kizárt dolog, hogy olyan előforduljon, hogy nincs egyensúlyban a munka és magánélet. Azaz én otthon is kilövöm a telefont és semmi munkával kapcsolatos dolgot nem fogadok. Arra ott van a munkaszerződésem, amiben 8:20at írtam alá. Nyilván egy pedagógusnak készülnie kell a másnapra, de azért álljon már meg a menet! Ő csak egy mezei pedagógiai asszisztens. Értem, hogy vannak olyan emberek, akik szeretik bólogatva ellátni, mindent, amit rájuk sóznak. Ezek a tipik őrültek a szememben, nem is sajnálom őket, pláne nem azt követően, ha megy a panaszkodás, hogy erre meg erre sincs időm. Nyilván mivel a gyakori kérdések oldal zömében egy olyan oldal, ahol irányított kérdések vannak ezért csak azok válaszai hasznosak, akik a szürrealitás határait súrolják a válaszukkal, vagy többnyire a kérdezőt lehülyézve teljes egyetértésben, eközben pedig azok táborával, akik nem értenek egyet velük próbálják manipulatív módon bizonygatni, hogy ők az okosak. Kérdező! Mindenkinek megvan a maga keresztje, és a maga sorsa kovácsa. Ha neked ez az élethelyzet megfelel, akkor a kérdésed teljesen szükségtelen, és értelmetlen volt egyáltalán feltenni, ha pedig változtatni akarsz az életeden és annak helyzetén, akkor kezedben a kulcs, zsebedben a technika. Önző módon, ahogy az asszonyod teszi ebben a kapcsolatban magamat és a gyereket nézném, hiszen ugyanezt az önzést nyújtja felétek. Beadnám a váláshoz a papírokat, és maximálisan elzárkóznék attól, hogy a gyerek ilyen anyához kerüljön életvitel szinten. Előbb rágnám meg a küszöböt, de ilyen nővel nem élnék együtt!
dec. 20. 09:28
 54/63 anonim ***** válasza:

Munkaköri leírás, szerződés, és semmi plusz a részéről.

Segitség és megbízható valaki kéne a gyerekek mellé, hogy legalább hetente el tudjatok menni valahova ketten.

Elegendő pihenés, beszélgetés és közös programok nélkül nem tudnak jól menni a dolgok.

dec. 20. 13:02
 55/63 anonim ***** válasza:
78%

53 as, azért ennyi rosszindulatot látni abban, hogy egy anya pénzt keresni próbál és megkönnyíteni az anyagi terheket a férjén, túlzás!

Az egy dolog hogy tényleg szexhiány van es ezt meg kell oldani, de ez a gyűlölködő hangnem nem normális, a nő nem merényletet követ el a férje ellen, hanem be szeretne szállni a költségekbe!

dec. 20. 19:47
 56/63 anonim ***** válasza:
7%
55! Eddig is be tudott, írta a férje, hogy előtte is megfelelően elvoltak. A nő hibája ez az egész. Nem kellett volna ezt csinálni.
dec. 20. 20:00
 57/63 anonim ***** válasza:
57%
Ja, persze hogy az ő hibája, ahogy az is az lenne, ha a férje 2 év múlva lelép egy fiatal csajjal es ő meg munkanélküli, meg kevés a fizetése
dec. 20. 20:04
 58/63 anonim ***** válasza:
40%
Irányított kérdések vannak itt 53, komolyan? Érdekes elmélet annak megmagyarázására, hogy miért csak te h.ugyozol szembe széllel. De a valóságban hogy magyarázod meg, hogy senki se beszél veled szívesen és vagy nyíltan elküld a hülyeségeiddel a pcsába, vagy csak szánakozó fejjel bólogat, és legközelebb már nagy ívben kerül?
dec. 20. 20:34
 59/63 anonim ***** válasza:
Erről beszélek, aki nem a szegény asszonyt védi az itt hülye ebben a szituációban. Másfelől én nem személyeskedtem senkivel szemben és a személyeskedésnek helye nincs, mert gyakorlatilag semmi köze a kérdéshez! Nekem az a véleményem, ami. Ebből is látszik az értelmi szint, hogy attól, hogy én nem értek egyet x,y válaszadóval nem személyeskedem és nem hülyézem le, míg itt aki nem ért velem egyet aszerint engem más a valóságban kerül. Közhelyes dolgot fogok mondani. Tökéletes sehol senkinek nem leszel. Vannak, akik kerülnek és vannak olyanok is, akiket én kerülök. Sokan vannak viszont, akikkel jóban vagyok.
dec. 20. 22:26
 60/63 anonim ***** válasza:
66%

A 45-ös kommentedben az, hogy lepapucsoztál valakit, talán nem személyeskedés? :D Elvek embere. Visszanézve a kommentjeidet, szeretsz sokat pofázni a semmiről, meg belelátni a saját sértettséged mások sztorijába, és ezekben önigazolást keresni a nyomorult életedre. Láthatóan ez az egyetlen felület, ahol "meghallgatnak", és legalább írásban ki tudod adni magadból a sok felgyülemlett frusztrációt. Gyakorlatilag terápiás célokat szolgál számodra az ittléted, ami nem baj, csak ne vidd már ennyire túlzásba a konteókat, végtelenül nevetséges... és csak szétspameled vele a kérdést. Egyszer elmondtad a véleményed, oké. Miért nem bírod utána abbahagyni, miért kell mindenkibe beleállnod, ennyire nagyon unatkozol? Ajánljak más fórumokat is?

dec. 20. 23:05
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!