Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségem új munkahelyére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem új munkahelyére rámegy a házasságunk?

Figyelt kérdés

A kicsit sarkos megfogalmazás után jöjjenek a részletek. A háttér:

6 éve vagyunk házasok, van egy 4 éves kisfiúnk, egy vidéki kisvárosban élünk a Dél-alföldön.

Feleségem szeptember óta tanárként dolgozik az egyik helyi szakiskolában, egy barátnője "protezsálta" be, aki iskolatitkár ott. Van pedasszisztens végzettsége, az elég is. Az elején tanított 4 tárgyat, amiből már 8 (!) lett + a meglepetés szerű helyettesítések. Nem engedték el szabadságra, pedig úgy volt hogy a héten nem dolgozik már, és tegnap egy ismerősünk ment a fiúnkért az oviba mert engem sem engedtek el előbb a munkahelyemről. Karbantartó vagyok itt az egyik nagyobb cégnél.

Jó ideje használhatatlanul fáradtan esik haza minden nap, és kezdi is a készülést a következő napra, nem egyszer belealudt abba, mikor a fiúnkkal foglalkozik egy keveset. Kérdezte is, a gyerek hogy "anya nem szeret?" De mondom igen, de ezt hogy magyarázzam meg egy 4 évesnek?! Mondanom sem kell, hogy egy ideje nincs szex sem, mert mindig fáradt, és a tananyagon kattog az agya. Mindezméllé még plusz feladatot kap januártól, lesz két felzárkóztatós osztálya. A vasárnap délután már a hétfőre készüléssel megy el, egyedül a szombat ami szabad, de hullafáradt akkor is. Igaz, hogy több mint 400 ezret keres, az előző munkahelyen csak 260-at keresett. De nekem kezd ebből elegem lenni, hogy nincs azóta normális házas életünk... Én örülnék ha váltana, még akkor is ha megint kevesebbet keresne. Mikor megpróbálom neki ezt mondani, akkor mindig összeveszünk. Mert hogy csak a gyerek miatt vállalta el, és legyek türelemmel nyárig.

Oké, egyik pillanatban tapintatlan bunkónak érzem magam, a másikban meg hoppon maradt férjnek.

Én havi 380 körül keresek, hitelünk nincs.

Tisztelt férfitársaim, hogyan tovább? Már nagyon hiányoznak az igazi együttlétek, a közös programok, stb :(

Feleségem 36 én 39 éves vagyok, ha ez számít valamit.

dec. 18. 12:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
68%

Az nem "pár hónap", hanem még innentől számítva is több, mint fél év.

Szeptemberben pedig indul újra ugyanez.

Mit képzelsz, amíg tart a tanév, addig nem lesz szex, és nem lesz semmi idő a családra, közös élményekre, és ez tök normális?

Még mindig nem a nemekről szól, semmiben nem más ez, ha férfi az illető.

A GYED-hez merő ostobaság hasonlítani, mivel az alatt az idő alatt a nő otthon volt, és semmi más dolga nem volt, mint a gyerek és a háztartás. Most pedig mindketten dolgoznak, a férfinak is van munkahelye, így nem lehet elvárni tőle azt, amit a nő a GYED alatt csinált.

Jelenleg teljes mértékben közös felelősség a háztartás és a gyerek.

Azt senki nem mondta, hogy MINDIG a nőnek kéne menni melóból a gyerekért.

dec. 18. 15:02
 22/63 anonim ***** válasza:
18%

Ha ilyenért mindig össze veszik akkor megmondanàm hogy vàljunk.aztàn lessz miért hajtania legalább akkor.ez nem élet így ,se család

F

dec. 18. 15:33
 23/63 anonim ***** válasza:
85%

A következő tanév már rutinosabb lesz! Az eleje nagyon nehéz...

Viszont ha továbbra is nehéz neki, akkor lehet gondolkodni félálláson esetleg.

dec. 18. 16:19
 24/63 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az igaz, hogy mikor másodjára tanít, már van óraterv, szemléltető eszköz, stb ..
dec. 18. 16:21
 25/63 anonim ***** válasza:
76%

Jelenleg teljes mértékben közös felelősség a háztartás és a gyerek.

Persze épp ezért a pasinak iá ugyan annyi eljönni a melóból és menni a gyerekért.

dec. 18. 16:33
 26/63 anonim ***** válasza:
6%

#15 Nekem mondanál ilyet, b.sználak ki, mint a fostos macskát!

A probléma itt az, hogy ez a "nő" már se feleség, se anya nem akar lenni, csak tanító néni. Ha a kérdező felesége szeretné őket, már rég felmondott volna.

dec. 18. 16:42
 27/63 anonim ***** válasza:
74%

26 nekem ilyen hibbant párom nem lenne, mint te 😆.

Mielőtt arra sor kerülne már nem lennél senkim...csak a gyerekem apja és az exem.

Mind a nőnek, mind a férfinak engedni kell. Egy évet csak kibir egy erős kapcsolat így, aztán ha a következő év ilyen lehet változtatni...ám a pasi is feladhatja a munkáját és kereshet másikat meg a nő is vagy mind2.

dec. 18. 16:46
 28/63 anonim ***** válasza:
81%

Ő sem tudott elmenni a gyerekért az ovoba, te sem. Ez 1-1.

Ő is fáradt, mikor a gyerekkel foglalkozik, gondolom te is, és te sem foglalkozol vele többet. Ez is 1-1.

Még lehetne sorolni.

Téged csak az érdekel, hogy épp kevesebbet szexeltek, amúgy pont teszel rá, hogy fáradt. A házimunját felesben csináljátok, egyenlően?

Amúgy meg örülj, hogy 400 felett keres, én rohadtul sz@rul érezném magam, ha csak 280 lenne a bevételem. Én nőként is többet keresek mint te kérdező.

dec. 18. 17:19
 29/63 anonim ***** válasza:
22%

Nemcsak az érdekli, hogy nem szexeltek, millió más összeférhetetlen dolgot is írt.

És még mindig nem rohadék azért, mert kívánja a feleségével a szexet, és számít neki az is.

dec. 18. 17:28
 30/63 anonim ***** válasza:
75%
Azért furcsa, hogy ennyien támogatnák, hogy várj 6 hónapot. Egy házasság, amiben magányos vagy, nem az igazi. Én ápolónő vagyok, nekem sem egyszerű ez a sok délutános, meg éjszakás műszak, nehéz összeegyeztetni a magánélettel. Őszintén szólva, én alkalmatlan vagyok így egy kapcsolatra. Én úgy döntöttem, felmondok.
dec. 18. 19:10
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!