Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségem új munkahelyére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem új munkahelyére rámegy a házasságunk?

Figyelt kérdés

A kicsit sarkos megfogalmazás után jöjjenek a részletek. A háttér:

6 éve vagyunk házasok, van egy 4 éves kisfiúnk, egy vidéki kisvárosban élünk a Dél-alföldön.

Feleségem szeptember óta tanárként dolgozik az egyik helyi szakiskolában, egy barátnője "protezsálta" be, aki iskolatitkár ott. Van pedasszisztens végzettsége, az elég is. Az elején tanított 4 tárgyat, amiből már 8 (!) lett + a meglepetés szerű helyettesítések. Nem engedték el szabadságra, pedig úgy volt hogy a héten nem dolgozik már, és tegnap egy ismerősünk ment a fiúnkért az oviba mert engem sem engedtek el előbb a munkahelyemről. Karbantartó vagyok itt az egyik nagyobb cégnél.

Jó ideje használhatatlanul fáradtan esik haza minden nap, és kezdi is a készülést a következő napra, nem egyszer belealudt abba, mikor a fiúnkkal foglalkozik egy keveset. Kérdezte is, a gyerek hogy "anya nem szeret?" De mondom igen, de ezt hogy magyarázzam meg egy 4 évesnek?! Mondanom sem kell, hogy egy ideje nincs szex sem, mert mindig fáradt, és a tananyagon kattog az agya. Mindezméllé még plusz feladatot kap januártól, lesz két felzárkóztatós osztálya. A vasárnap délután már a hétfőre készüléssel megy el, egyedül a szombat ami szabad, de hullafáradt akkor is. Igaz, hogy több mint 400 ezret keres, az előző munkahelyen csak 260-at keresett. De nekem kezd ebből elegem lenni, hogy nincs azóta normális házas életünk... Én örülnék ha váltana, még akkor is ha megint kevesebbet keresne. Mikor megpróbálom neki ezt mondani, akkor mindig összeveszünk. Mert hogy csak a gyerek miatt vállalta el, és legyek türelemmel nyárig.

Oké, egyik pillanatban tapintatlan bunkónak érzem magam, a másikban meg hoppon maradt férjnek.

Én havi 380 körül keresek, hitelünk nincs.

Tisztelt férfitársaim, hogyan tovább? Már nagyon hiányoznak az igazi együttlétek, a közös programok, stb :(

Feleségem 36 én 39 éves vagyok, ha ez számít valamit.

ma 12:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
40%

Most tényleg azért adja fel a nő a munkáját és ezzel a bevételét, hogy a férje tudjon szexelni?

Nem csodálom, hogy újabban a nők inkább szingliként élnek...

ma 19:11
 32/35 anonim ***** válasza:
27%

Éljetek akkor szingliként nyugodtan, nem is alkalmas kapcsolatra az ilyen ember, aki ennyire nem tud alapvető dolgokat megérteni.

És nem, nem mondta senki, hogy AZÉRT adja fel a munkáját, hogy a férje tudjon szexelni, az csak egy része a problémának.

A problémának, hogy semmi ideje és ereje nincs a családjával normálisan foglalkozni, nincs szabadideje, túlterhelt és még a hétvégéjén is használhatatlan.

Az pedig még mindig nem ördögtől való dolog, hogy egy házasságban a férfi igényli a szexet, és nem, nem alap, hogy az tök normális, hogy munkahelyi leterheltség okán nem kívánja a partnerét hetekig, vagy akár hónapokig.

Nem kell ilyen lelkivilággal kapcsolatban lenni, jobbat érdemel nálatok minden értelmes férfi.

ma 19:23
 33/35 anonim ***** válasza:

Egy kisgyerekes anyának idealis esetben nem volna szabad annyit dolgozni, hogy a gyereke traumatizálódjon es ne tudjon működni feleségként sem.

Tartsd el, hogy lehessen anya.

Vagy vállaljon csak 4 tantárgyat!

ma 20:29
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
A feleség nem tanár,hanem ped.asszisztens.Már az is túlzás, hogy négy tantárgyat rábíztak, na de nyolcat, meg felzárkóztató osztályt? Csökkenteni kéne az óraszámot, a munkáltató így is hálás lehet neki.
ma 21:13
 35/35 anonim ***** válasza:
Ja, az senkinek fel sem fűnt, hogy pedasszisztens végzettséggel kell a tanári pályát nyomatnia? Semm didaktika,S sok sok hiányosság, és 8 tantárgy?? Nem is hiszem, hogy ez szabályos...
ma 21:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!