Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem új munkahelyére rámegy a házasságunk?
A kicsit sarkos megfogalmazás után jöjjenek a részletek. A háttér:
6 éve vagyunk házasok, van egy 4 éves kisfiúnk, egy vidéki kisvárosban élünk a Dél-alföldön.
Feleségem szeptember óta tanárként dolgozik az egyik helyi szakiskolában, egy barátnője "protezsálta" be, aki iskolatitkár ott. Van pedasszisztens végzettsége, az elég is. Az elején tanított 4 tárgyat, amiből már 8 (!) lett + a meglepetés szerű helyettesítések. Nem engedték el szabadságra, pedig úgy volt hogy a héten nem dolgozik már, és tegnap egy ismerősünk ment a fiúnkért az oviba mert engem sem engedtek el előbb a munkahelyemről. Karbantartó vagyok itt az egyik nagyobb cégnél.
Jó ideje használhatatlanul fáradtan esik haza minden nap, és kezdi is a készülést a következő napra, nem egyszer belealudt abba, mikor a fiúnkkal foglalkozik egy keveset. Kérdezte is, a gyerek hogy "anya nem szeret?" De mondom igen, de ezt hogy magyarázzam meg egy 4 évesnek?! Mondanom sem kell, hogy egy ideje nincs szex sem, mert mindig fáradt, és a tananyagon kattog az agya. Mindezméllé még plusz feladatot kap januártól, lesz két felzárkóztatós osztálya. A vasárnap délután már a hétfőre készüléssel megy el, egyedül a szombat ami szabad, de hullafáradt akkor is. Igaz, hogy több mint 400 ezret keres, az előző munkahelyen csak 260-at keresett. De nekem kezd ebből elegem lenni, hogy nincs azóta normális házas életünk... Én örülnék ha váltana, még akkor is ha megint kevesebbet keresne. Mikor megpróbálom neki ezt mondani, akkor mindig összeveszünk. Mert hogy csak a gyerek miatt vállalta el, és legyek türelemmel nyárig.
Oké, egyik pillanatban tapintatlan bunkónak érzem magam, a másikban meg hoppon maradt férjnek.
Én havi 380 körül keresek, hitelünk nincs.
Tisztelt férfitársaim, hogyan tovább? Már nagyon hiányoznak az igazi együttlétek, a közös programok, stb :(
Feleségem 36 én 39 éves vagyok, ha ez számít valamit.
Már attól a "szexrobotot látja benne" a férje, hogy ha szeretné, hogy egyáltalán LEGYEN szex a házasságban? :D
Rohadtul nem is csak arról volt szó egyébként, hanem közös időtöltésről, minőségi időtöltés hiányáról is.
10 nekem mondanál ilyet, bsznlk ki csak úgy zörögnél.
Nagyon fáj itt sok pasikan, ha egy nő se csak anya meg csendes feleség akar lenni.
A legtöbb nőnek ilyen az élete, a gyereknevelés és a hazimunka is rámarad munka mellett is. Néha van egy ilyen példa is.
Ha szereted vársz nyárig és támogatod...aztán kiderül lesz e változás.
Türelmesnek kell lenned, nem a feleséged tehet róla, kb minden tanár ebbe a cipőben jár.
Esetleg mond meg neki, hogy mondjon fel, végezzen el egy másik szakmát, képzést, addig majd te gondoskodsz a mocskos anyagiakról és helyezkedjen el máshol. Más mód nincs a normális munkahely váltásra. Vagy elvállal vm kuli melót minimál bérért.
"Nagyon fáj itt sok pasikan, ha egy nő se csak anya meg csendes feleség akar lenni."
Szó nem volt itt erről!
Nem arról van szó, hogy bárki azt várná, hogy csak anya és csendes feleség legyen, és ne lehessen karriere, sikerélménye.
Arról van szó, hogy olyan körülmények között dolgozik, ami erősen a családja és a házassága rovására megy, mivel sokkal több melót sóznak rá, mint amennyit normális ember elbír, állandóan fáradt, és még hétvégén se lehet felszabadult.
Ez egy férfi, édesapa esetében is pont ugyanolyan egészségtelen állapot lenne, nem a nemekről szól.
Ugyanilyen rossz az is, ha a gyerek az apját nem is látja szinte, és amikor ott van vele, akkor sincs már ereje hozzá.
Arról pedig egy megveszekedett szó se esett, hogy a házimunkát hogyan osztják fel.
Arról viszont igen, hogy egyikük se tudott elszabadulni a munkahelyéről és elmenni a gyerekért.
17 nem vagyok pedagogus...köszi 😆.
Nekem nem kell ferfi ahhoz hogy a gyermekemmel jól éljek.
Itt a kérdező meg nem egy nagy keresetű ember.
Sztm ilyen pasit senki nem bánnám, ha vége lenne...legalábbis olyan nők nem, akik valamire tartják magukat.
18 ami elvileg nyár elejéig tart...nehogy már egy férfi és egy erős kapcsolat ennyit ne birjon ki.
A nő feladta a karrierjét amíg gyeden volt, egy férfi is tehet pár hónapig valamit.
Mér mindig a nő menjen el melóból a gyerekért...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!