Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak, vagy ne váljak? Megőrjít ez a huza-vona. Bőv.lejjebb.
40, lehet, hogy azért volt normális, mert nem tudta, mit jelent nyomorogni, nem volt rajta a teher, hogy rgyedül kell titeket eltartani, bármi van.
Az én anyám is normális volt a válas előtt, mondhatni sherető anya. Utana meg tönkre teljesen a stresszben.
Az unokatestvéreméknél meg tökre nem ezt látom, ott is utálták egymást a szülők, az apjuk balhés, alkoholista volt, mégse ment bele tönkre úgy senki, sem az anyuka, sem a gyerekek, mint nálunk. Látod, a te anyád se ment tönkre lelkileg abban, hogy apáddal maradt, ha nyugodt, kedves szülő bírt maradni.
42, nekem normális családom van, köszi. Anyagi biztonságban, szeretetben nőnek fel a gyerekeim pont azért, mert tanultam abból, hogy nem szabad csinálni.
Dd veled ellentétben én mindkét helyzetet tapasztaltam, láttam és ezek alapján mondom azt, hogy sztem inkább egy sz-*r kapcsolat, mint egyedülálló csóró anyaság.
43 nem nekem cimezted, de én is ezt írtam hogy meg kell beszélni többször és ha nem megy, akkor lépni. Mégis levagyok pontozva 😆.
44 én pl a saját példám írtam le...én léptem 1 éves gyerekkel és kutyával együtt, a közös ingatlan fejeződött és én boldogulok férfi nélkül is.
Nem mindenkit a pasi tart el.
Meg kell várni ha mást nem, hogy nagyobbak lesznek a gyerekek aztán lépni.
Hát én megtapasztaltam azt, milyen csóróságban élni egy sz.r, egyedülálló anya mellett. :D szóval én kaptam mindkettőt.
Lyukas cipő szakadt kabát télen, nyári ruhám nem is volt. Stbstb...amit már mindenki hallott. Anyám szörnyű volt, alkoholista is lett, meg egy undorító f.sszal jött össze, akivel hát hogy is mondjam, nem volt valami jó a kapcsolatunk (finoman szólva).
Habár minden osztálytársam kb milliomos szülőkkel rendelkezett és elég szégyen volt a parizeres szendvicset enni az iskolában lyukas cipőben, de a legkisebb gondom volt a csóróság. Ha választani lehetett volna, a csóróságot valasztottam volna, csak normális szülőkkel, ahol nem kell minden egyes nap attól rettegni, hogy na vajon ma mi fog történni... Ja, ettől függetlenül soha nem vágytam arra, hogy bárcsak ne váltak volna el a szüleim, mert az is rettenetes volt... Bár apámmal most jó a kapcsolatom, itt anyám volt a probléma már válás előtt is. De persze a gyereket legtöbbször az anyának ítélik.
Szóval ilyen is van. Én, ezzel a tapasztalattal azt mondom, hogy nagyon rossz csoronak lenni, de akkor maradt volna az, csak normalis szülőkkel, akik miatt nem kell még 35 évesen is pszichologushoz járnom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!