Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Váljak, vagy ne váljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váljak, vagy ne váljak? Megőrjít ez a huza-vona. Bőv.lejjebb.

Figyelt kérdés
Elegem van, hogy egyedül vagyok a 2 gyerekemre, a háztartásra, 8 órávan dolgozom, érzem már nem bírom lelkileg. Segítségem nincs, a Férjem lenne, de nem veszi ki a részét, mondván én sem segítek a kocsi szerelésben, vagy bármi ffi munkában. Hazaérve pihennék de akkor a háztartás nem halad.Ő játszik a gépen, ha úgy van megszerel valamit és annyi. A gyerekeket 100%ban én intézem, ő csak annyit hogy fizeti a számlákat. Kicsit összevissza írtam, de remélem értitek.. A fizetésem nem sok, ezt is a gyerekek végett végeztem el amiben dolgozok, h könnyebb legyen a dolgaikat intézni. Tehát bármit megteszek értük. Ezt a drága Párom nem érti meg, sokszor nem vagyunk egy hullámhosszon, sok mindent nem tudok megbeszélni vele, ha próbálkozom, biztos valami bajom van.. Egyedül érzem magam :-( Váljak v ne?

#gyerekek #válás #egyedüllét #Nincs segitségem
dec. 14. 21:11
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
81%

Anyám volt ilyen mártír, mint te. Gyűlölt minden nap főzni, de nem élte volna túl a "szégyent", hogy egy este bundáskenyér a vacsora, vagy szendvics, ami gyorsan kész. Két nap nem főzhet, mert "tudod, hogy apátok nem eszi meg felmelegítve". Soha nem volt ránk ideje, mert este kilenckor még mosogatott, aztán beájult az ágyba. Aztán kapott egy szívrohamot 56 évesen, és el is vitte.

Anyósom mesélte, hogy náluk is ez volt kezdetben. Aztán egyszer elege lett, karácsony előtt, pont ilyen tájban. Hiába takarított, pakolt, meg se látszott tíz perc múlva. Fő a kaja, a férje a tévé előtt, ordít a gyerekekkel, hogy nem hallja, a gyerekek veszekednek, túl sok volt egyszerre. Kapott egy pánikrohamot. Kihívta a férje a mentőt, azt hitte, hogy szívroham. Bevitték, bent fogták pár napra kivizsgálni. Az se volt biztos, hogy karácsony előtt hazaengedik. Na az alatt a hét alatt volt ideje a férjének gondolkodni, hogy talán mégis sok a teher a feleségén, és volt rá lehetősége, hogy kipróbálja, milyen a másik oldalon. Onnantól sem lett minden felezve, de sokkal jobb lett a helyzet.

tegnapelőtt 08:40
 32/49 anonim ***** válasza:
66%
Az durva, hogy sokszor majdnem meg kell halnia a feleségnek, hogy a férfi rájöjjön, valami nem okés 😭
tegnapelőtt 08:49
 33/49 anonim ***** válasza:
84%

"Én se érten, miért tanácsolják, hogy váljon el a dajka fizetésével, 2 gyerekkel"

Attól hogy most szar állása van még nem jelenti azt hogy nem találhat jobbat. Nyilván először alapozza meg az anyagi biztonságukat, de utána igenis jobban jár ha dobbant.

Azért nehogy már 2024ben egy nőnek még el kelljen turnie egy szar kapcsolatot anyagi okok miatt. Nem a világháború előtt vagyunk.

Az én szüleim is hasonló helyzetben voltak, annyi különbséggel hogy az én apám még agresszív is volt. Anyám szintén csak azért maradt vele mert nehéz körülmények közé kerültünk volna ha otthagyja apámat.

Őszintén, én jobban örültem volna neki ha csorok vagyunk, de legalább nem lett volna napi szintű feszültség.

Pontosan ezért megfogadtam hogy ha a fene fenét eszik is de én nem fogok függeni egy pasitól se.

tegnapelőtt 09:10
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

"Őszintén, én jobban örültem volna neki ha csorok vagyunk, de legalább nem lett volna napi szintű feszültség."

Hát nem tudom. Szerintem nem vagy vele tisztaban, mit jelent eveken át kvázi éhezni, fagyoskodni és mindennap szégyenkezni az iskolában, mert csövesen jársz és mindenki bánt. Egyszer 17 évesen egy marék gyógyszert is bevettem, mert azt éreztem, nem bírom tovább.

Szóval szerintem ennél még az is jobb lehet, ha otthon feszültség van. Marmint, azt hiszed, így, hogy elváltak, nem volt feszültség? Hát mondom, anyám teljesen depresziós, idegbeteg lett az egyedülalló anyaság terhei miatt.

Amúgy persze, tanuljon, keressen jobb állást, legyen milliomos a kérdező, senki nem mondta, hogy ne. De most, dajka minilbeérrel ez nem biztos, hogy jó döntés, mert a terhek ugyanugy otr lesznek, csak mellé még csóro is lesz meg stresszelhet majd az anyagiakon.

És azért legyünk őszinték, sehol nem kapkodnak a két kisgyerekes anyak után.

"Azért nehogy már 2024ben egy nőnek még el kelljen turnie egy szar kapcsolatot anyagi okok miatt."

Pedig tetszik vagy sem, ha az ember anyagilag nem független, nem tud megélni, ez van, akárhányat írunk.

tegnapelőtt 09:21
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

De nem kell tűrni! Keressen segítséget heti pár órában! Mondjuk most nyugodtan hivatkozhat arra, hogy a karácsonyi készülődéshez kell, csak pár alkalommal. Biztosan lesz belőle balhé, mert pénzbe kerül, és a férje nem érti meg, hogy mennyire fáradt a kérdező.

B verzió, hogy elkezdi előkészíteni a válást, nem muszáj azt holnap beadni egyből. Kezdetnek keres olyan állást, amiből több pénzt kap, és aprànként félretesz pénzt. Aztán elkezdi nézni az albérleteket. Ha megvan, kiveszi, és elköltözik. Aztán beadja a válást. Onnantól csak papírforma. Ez valószínűleg eltart egy pár évig.

tegnapelőtt 09:39
 36/49 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a rengeteg segitséget, sokan sokfélét irtatok,így már én is tisztábban látom magam elött a dolgokat. Más gondom is van, de ez teljesen más okból amiert most lemerültem. De ki fogom találni hogyan tovább, már vannak ötleteim. Sokat segitettetek,hálásan köszönöm! :)
tegnapelőtt 10:15
 37/49 anonim ***** válasza:
67%

"Szerintem nem vagy vele tisztaban, mit jelent eveken át kvázi éhezni, fagyoskodni és mindennap szégyenkezni az iskolában,"

Szerintem te meg nem vagy vele tisztában milyen szörnyű egy mérgező környezetben élni évekig gyerekként, tehetetlenül, amikor jobban érzed magad az iskolában és utalod amikor eljon a délután és haza kell menni..

tegnapelőtt 12:10
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se jó, egyezzetek ki abban.
tegnapelőtt 12:12
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem te meg nem vagy vele tisztában milyen szörnyű egy mérgező környezetben élni évekig gyerekként, tehetetlenül, amikor jobban érzed magad az iskolában és utalod amikor eljon a délután és haza kell menni.."

Hogyne lennék vele tisztában. Leírtam, hogy ezt éreztem az elvált anyám mellett 🤣 Gondolod oda jó hazajárni, ahol minden nap a stressz van, miből lesz kaja, hova rakjon minket, ha valaki beteg, mert a főnök nem nèzi el, hogy táppénzre megy, meg munka után egyedül kell az anyának mindennel foglalkoznia?

18 évesen inkább mindegyikünk elment dolgozni és lelépett, ahogy tudott.

Ha valaki ilyen sz*r kapcsolatban van, akkor ja, rossz ilyen környezetnen elni. De ha elválik, majd azért lesz rossz a körmyezet, mert az anyagiakon és a gyerekek elhelyezésén is stresszelni kell majd pluszban. Akkor pláne nem lesz pénz fizetett segítségre.

tegnapelőtt 12:16
 40/49 anonim ***** válasza:
#39 a mi anyánk normális volt, a kapcsolatunk is jó és szoros volt és az még a mai napig is. Ellenben apankkal. Úgyhogy bocsi de rohadtul nem tudom osztani a nezetedet hogy jobb volt nekünk négyesben együtt rohadni. Nem. Jobb lett volna szerényebb körülmények között, de békében és szeretetben.
tegnapelőtt 15:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!