Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak, vagy ne váljak? Megőrjít ez a huza-vona. Bőv.lejjebb.
Figyelt kérdés
Elegem van, hogy egyedül vagyok a 2 gyerekemre, a háztartásra, 8 órávan dolgozom, érzem már nem bírom lelkileg. Segítségem nincs, a Férjem lenne, de nem veszi ki a részét, mondván én sem segítek a kocsi szerelésben, vagy bármi ffi munkában. Hazaérve pihennék de akkor a háztartás nem halad.Ő játszik a gépen, ha úgy van megszerel valamit és annyi. A gyerekeket 100%ban én intézem, ő csak annyit hogy fizeti a számlákat. Kicsit összevissza írtam, de remélem értitek.. A fizetésem nem sok, ezt is a gyerekek végett végeztem el amiben dolgozok, h könnyebb legyen a dolgaikat intézni. Tehát bármit megteszek értük. Ezt a drága Párom nem érti meg, sokszor nem vagyunk egy hullámhosszon, sok mindent nem tudok megbeszélni vele, ha próbálkozom, biztos valami bajom van.. Egyedül érzem magam :-( Váljak v ne?dec. 14. 21:11
1/49 anonim válasza:
Váltsatok: ő vigye a háztartást meg a gyerekeket, te meg hozz haza annyi pénzt mint ő, meg szereld meg a dolgokat. 1-2 év után meg majd megbeszélitek, hogy melyik könnyebb/nehezebb, meg melyik miben nehéz.
3/49 anonim válasza:
Én válnék.
Azaz anno én léptem.
Más dolog miatt, de nem sok értelme van felőrölni magad egy rossz kapcsolatban gyerek ide vagy oda.
A gyereknek is jobb, ha kevesebben vannak ugyan vele, de legalább idegeskedés nincs.
39/F
4/49 A kérdező kommentje:
A válaszodból ítélve, hasonló cipőben járhatsz. Akkor biztos tudod, milyem rossz érzés munkából hazaérve látom, h ül a gép mellett játszik, a ház szalad, arrébb nem tesz semmit. En munka után főzök, takarítok, intézem a gyerekeket ő ugyanúgy ül és játszik. És ez megy hosszú heteken keresztül. Hiába szólok, ha otthon van segitsen valamit, még én vagyok a hülye.
dec. 14. 21:27
5/49 anonim válasza:
Én elválnék, de az én vagyok. Nem kell még egy gyerek nekem partner kell aki kiveszi a részét a gyereknevelésből elvégre az ő gyereke is valamint a házimunkát is csinálja.
7/49 A kérdező kommentje:
Az első kommentem az elsőnek szántam. 9 és 7 évesek
dec. 14. 21:34
8/49 anonim válasza:
A partner (mint a neve is mondja) egy partner mindenben.
Biztos vagyok benne, hogy nincs annyi szerelnivaló a ház körül, amivel kiegyenlítődik a kettőtök munkája.
Ő nem partner veled semmiben. A válás sajnos nem kérdés. Meg kell tenned a magad érdekében. Remélem egyedül is el tudod tartani a gyerekeket.
9/49 A kérdező kommentje:
Kedves 6os, igen, a gyerekek is és én is mindennap itthonról visszük az ebédet a munkába, suliba. Takarítani is igen, mert ha egy napra tenném az baromi sok lenne.
dec. 14. 21:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!