Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Váljak, vagy ne váljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váljak, vagy ne váljak? Megőrjít ez a huza-vona. Bőv.lejjebb.

Figyelt kérdés
Elegem van, hogy egyedül vagyok a 2 gyerekemre, a háztartásra, 8 órávan dolgozom, érzem már nem bírom lelkileg. Segítségem nincs, a Férjem lenne, de nem veszi ki a részét, mondván én sem segítek a kocsi szerelésben, vagy bármi ffi munkában. Hazaérve pihennék de akkor a háztartás nem halad.Ő játszik a gépen, ha úgy van megszerel valamit és annyi. A gyerekeket 100%ban én intézem, ő csak annyit hogy fizeti a számlákat. Kicsit összevissza írtam, de remélem értitek.. A fizetésem nem sok, ezt is a gyerekek végett végeztem el amiben dolgozok, h könnyebb legyen a dolgaikat intézni. Tehát bármit megteszek értük. Ezt a drága Párom nem érti meg, sokszor nem vagyunk egy hullámhosszon, sok mindent nem tudok megbeszélni vele, ha próbálkozom, biztos valami bajom van.. Egyedül érzem magam :-( Váljak v ne?

#gyerekek #válás #egyedüllét #Nincs segitségem
dec. 14. 21:11
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
35%
Megbeszélni próbáltad már?
dec. 14. 21:38
 12/49 A kérdező kommentje:
Kedves 8as, hidd el talál mindig valamit, vagy megy a Szüleinek segiteni akármit. Nem sok a fizum, de keresgélek egy ideje, sőt, ha kell sulit is elvégzek ha úgy van.
dec. 14. 21:38
 13/49 anonim ***** válasza:
77%

Jajj egyes 😄.

Sok pasika előbb tönkre menne ebbe, mint nő.

Én is léptem, lusta here lett otthon.

dec. 14. 21:40
 14/49 anonim ***** válasza:
59%

Miért nem esznek bent a menzán? Meg te is vehetnél vmelyik munkahelyhez közeli kifőzdében ebédet.

Ezzel már megspóroltál egy csomó időt.

Takarítani meg elég heti egyszer, ha a mindennapokban tisztaságot és rendet tart az ember. (Esténként elpakolni, ha kifolyik vmi, egyből feltörölni, stb.)

Mi két gyerekkel heti egyszer takarítunk, kb 2 óra, pedig egy házról beszélünk.

dec. 14. 21:40
 15/49 anonim ***** válasza:
100%
Mit dolgozol?
dec. 14. 21:51
 16/49 A kérdező kommentje:

Hogyne próbáltam, évek alatt hol jobb hol ugyanígy voltunk.

Dajka a vegzettségem, sajnos nem sok pénzzel így keresnem kell valamit meet ebből megélni nem lehet.

Azert nem esznek bent, mert amit kapnak az nem a legfinomabb meg se eszik, így inkabb főzök és nem ülnek éhesen a suliban.

dec. 14. 21:56
 17/49 anonim ***** válasza:
89%

A tipikus érzelmileg elszürkült, ellaposodott, már csak a gyerekek miatt együtt típusú házasság. Az ágytól elváltatok, az asztaltól még nem, de csak azért mert csak 1 db asztal van a konyhában.

Keressetek fel egy jó párterapot, hátha meg tud még valamit menteni a házasságotok romjaiból.

dec. 14. 21:59
 18/49 anonim ***** válasza:
82%
#14 persze, még ő alkalmazkodjon ahhoz, hogy a pasija egy lusta féreg...
dec. 14. 22:01
 19/49 anonim ***** válasza:
16%

ja 13-as, lusta here, te meg itt toszod a fél életedet a gyk-n a dumád alapján.

Löttyedt lotyó.

dec. 14. 22:02
 20/49 anonim ***** válasza:
65%

19 buta vagy mint a segg.

A heréd löttyett esetleg, lotyó meg anyád.

dec. 14. 22:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!