Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak, vagy ne váljak? Megőrjít ez a huza-vona. Bőv.lejjebb.
Jajj egyes 😄.
Sok pasika előbb tönkre menne ebbe, mint nő.
Én is léptem, lusta here lett otthon.
Miért nem esznek bent a menzán? Meg te is vehetnél vmelyik munkahelyhez közeli kifőzdében ebédet.
Ezzel már megspóroltál egy csomó időt.
Takarítani meg elég heti egyszer, ha a mindennapokban tisztaságot és rendet tart az ember. (Esténként elpakolni, ha kifolyik vmi, egyből feltörölni, stb.)
Mi két gyerekkel heti egyszer takarítunk, kb 2 óra, pedig egy házról beszélünk.
Hogyne próbáltam, évek alatt hol jobb hol ugyanígy voltunk.
Dajka a vegzettségem, sajnos nem sok pénzzel így keresnem kell valamit meet ebből megélni nem lehet.
Azert nem esznek bent, mert amit kapnak az nem a legfinomabb meg se eszik, így inkabb főzök és nem ülnek éhesen a suliban.
A tipikus érzelmileg elszürkült, ellaposodott, már csak a gyerekek miatt együtt típusú házasság. Az ágytól elváltatok, az asztaltól még nem, de csak azért mert csak 1 db asztal van a konyhában.
Keressetek fel egy jó párterapot, hátha meg tud még valamit menteni a házasságotok romjaiból.
ja 13-as, lusta here, te meg itt toszod a fél életedet a gyk-n a dumád alapján.
Löttyedt lotyó.
19 buta vagy mint a segg.
A heréd löttyett esetleg, lotyó meg anyád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!