Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új kolléganője van a férjemnek, azóta furcsán viselkedik?
Hu micsoda sztorik:(
Hm a helyedben én most csendben lennék, elhallgattatnám benne a gyanút. Közben egy alkalmas időben, pár hét múlva szépen végigcsekkolnám telefont, híváslistát, stb.
Valamit azért ne felejtsünk el! Aki meg akar csalni valakit,az meg is FOGJA tenni. Hiába a híváslista ellenőrzése, váratlan megjelenés munkahelynél,stb.
Olyan kifinomult módszerek vannak ,hogy néha lehetetlen rájönni magára a megcsalásra is,nemhogy arra, kivel történik.
Unokaöcsémet a felesége a gyerekorvossal csalta évekig,ott buktak le,amikor a kissrác elkezdett beszélni és kikotyogta,hogy a doktor bácsi mindig olyan kedves vele,még szurit sem ad neki,pedig sokat odajár.
A telefonok, emailek,stb ellenőrizgetése szerintem pitiáner és felesleges dolog. Eleve nincs már meg a bizalom,ha ide jut egy kapcsolat. Olaj a tűzre. Ma már miből tart két vagy három telót tartani? Munkahelyen is találni olyan munkatársat, vagy havert aki falaz.
Egyébként sokszor a véletlen buktat le megcsalókat,félrelépőket,olyan véletlen,amit nem lehet kidumálni. Persze utána lépni kell, nem félrenézni...
Sajnos ez nem így van, ahogy az utolsó mondatodban írod, a 24-es válaszban.Van, ami sosem derül ki.Ha nem tudnék ilyenről,nem állítanám.
Mint ahogy a karmára is hiába várnak sokan,mert nincs,legalábbis úgy nincs,ahogy elképzelik.
De ne legyen igazam....
"A telefonok, emailek,stb ellenőrizgetése szerintem pitiáner és felesleges dolog."
Az még pitiánerebb, ha valakit az orra előtt vernek át... Joga van az igazsághoz.
Azért a legtöbb pali nem egy nagy bonyolultság, szerintem 90% a sima telefonján, messengerén intézi a piszkos dolgát.
Ha ilyen 3 telefonos kamugyár, az gondolom más tulajdonságaiból is kijön.
Kérdező.
Nem tudom hány éves vagy, de arra rá kellett volna már jönni, ha egy pasi így viselkedik, akkor a legrosszabb, amit tehetsz, az a kérdőrevonás.
Helyedben kutakodnék, de csak úgy, hogy neki ne tűnjön fel, hogy mindent tudok, majd bizonyítékokat gyűjtenék és csak a legjobb pillanatban hozakodnék elő vele.
Nem könnyű higgadt maradni, de általában a pasinak, ha meg is csal, furcsa lesz, hogy a felesége nem érdeklődik felőle, nem hisztizik stb. Így a gondolatait ez is lefoglalja…
Még indokot sem fog tudni találni, hogy miért teszi ezt veled.
Sokan azzal hátrálnak, hogy hát én ezt azért tettem meg veled, mert állandóan idegesítettél…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!