Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új kolléganője van a férjemnek, azóta furcsán viselkedik?
Jaj, ilyet én is mondtam már, hogy nekem mindegy mi a munka, megcsinálom, a lényeg, hogy olyan fizetést kapjak, amiből a szabadidőmet úgy tudjam tölteni, ahogy szeretném, nem tudtam, hogy ez olyasmi, ami miatt dicsérgethetnek a hátam mögött.😂
Egyébként valamennyire tuti bejön neki a nő, szívesen lóg vele, emiatt téged hanyagol. Ez szinte fix. A megcsalás viszont a másiktól is függ. Nekem is vannak férfi kollégáim, akikkel szeretek kávézgatni meg elnevetgélünk, de nem akarok tőlük semmit, a nagy részük be sem jön, csak bírom őket, a maradék 1-2 meg olyan, hogy én nem nyomulok rá senkire, pláne aki kapcsolatban van, ha ő nyomulna, akkor is lekoptatnám, hogy szinglikkel ismerkedem csak, ha szar a kapcsolata, akkor lépjen ki, nem érdekelnek titkolózós, drámázós alkalmi kalandok.
De nyilván ez neked nem vigasz, ha csak azért nem lesz semmi, mert a másik nemet mond.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Leültem ma beszélni vele, igyekeztem minél higgadtabb maradni, és higgadtan állt ő is hozzám. Elmesélte hogy a többi kollégájától tudja ezeket a nőről mivel cigi szünetben/ ebéd szünetben hall ezt-azt de nincs köze hozzá, a későbbi telefonhívások pedig azért vannak elvileg mert a főnökük a nyakukon ül most mivel nem megy úgy a munka ahogyan kellene ezért nem tudunk annyit beszélni mint eddig. Ez a kávézgatás pedig egy haverjával beszélt valami alkatrészről, később tényleg feltette az illető hogy eladó alkatrész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!