Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Új kolléganője van a férjemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kolléganője van a férjemnek, azóta furcsán viselkedik?

Figyelt kérdés
Lehet talán bebeszélem magamnak, és nem kellene aggódom, de elég furcsa a férjem mostanában. Körülbelül 2 hete lett egy új kolléganője, aki egyébként idős állitása szerint az anyja lehetne, persze én nem tudom mivel hiába keresek rá bárhol mintha nem is létezne. A furcsa a dologban, hogy kicsit többet vitázunk azóta itthon akár a semmin is. A furcsa még, hogy a munkahelyen a szüneteiben felhívott mindig, érdeklődött hogy a gyerekkel és velem mi van (gyesen vagyok jelenleg), most kb egy hete éppen a szünet végén hív fel 2 percre, aztán le is ráz hamar, pl. Ma is a szünet végén felhívott hogy "vettünk egy kávét és elbeszélgettük az időt", egyébként itthonról hord kávét magának a munkahelyére és sosem vesz ott kávét, azt sem mondta kivel beszélgette el az időt. Meglepően ha kérdezek az új kolléganőről felkapja a vizet. Elmondása szerint ő nem beszél vele csak munka miatt ehhez képest elég jól tudja hogy hogy hívják, van férje, van gyereke, stb. Sőtt dicséri hogy mondta a nő hogy "mindegy milyen munkát kell végezzen a pénzért mindenhol meg kell dolgozni" és hogy milyen jól csinálja a munkát. Kissé elpattant nálam a cérna mert magamból kiindulva én ha nem beszélek valakivel vagy nem érdeklődök utánna nem tudok ilyen információkat. Kérlek mondjátok hogy én tévedek és csak féltékeny vagyok. Vagy ezek alapján ti hogy látjátok a helyzetet?

nov. 9. 12:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
94%

Jaj, ilyet én is mondtam már, hogy nekem mindegy mi a munka, megcsinálom, a lényeg, hogy olyan fizetést kapjak, amiből a szabadidőmet úgy tudjam tölteni, ahogy szeretném, nem tudtam, hogy ez olyasmi, ami miatt dicsérgethetnek a hátam mögött.😂

Egyébként valamennyire tuti bejön neki a nő, szívesen lóg vele, emiatt téged hanyagol. Ez szinte fix. A megcsalás viszont a másiktól is függ. Nekem is vannak férfi kollégáim, akikkel szeretek kávézgatni meg elnevetgélünk, de nem akarok tőlük semmit, a nagy részük be sem jön, csak bírom őket, a maradék 1-2 meg olyan, hogy én nem nyomulok rá senkire, pláne aki kapcsolatban van, ha ő nyomulna, akkor is lekoptatnám, hogy szinglikkel ismerkedem csak, ha szar a kapcsolata, akkor lépjen ki, nem érdekelnek titkolózós, drámázós alkalmi kalandok.

De nyilván ez neked nem vigasz, ha csak azért nem lesz semmi, mert a másik nemet mond.

nov. 9. 13:41
 12/29 anonim ***** válasza:
76%
Ezer százalék, hogy nem idős az a nő, hanem fiatalabb, és csak neked mondta hogy idős, hogy ne fogj gyanút. Nyilvánvaló, hogy fut a nő után és valószínűleg meg is csal vele vagy fog. Biztos hogy nem sima új kolléganő, mert akkor nem lenne ideges ha rákérdezel és utána nézel. Egyértelműen titkolózik előtted, mert nem akarja hogy megtudd ki az a nő akivel megcsal. Már megvan az utódod. Innentől kezdve már csak idő kérdése hogy mikor lesz válás. De egyébként is nem a nő miatt ment tönkre a házasságotok, hanem már alapjáraton szar volt, legalábbis a jelenlegi férjednek. Tipikus eset.
nov. 9. 13:50
 13/29 anonim ***** válasza:
87%
Azzal nincs baj, hogy más szimpatikus neki, vagy tetszik neki, nem lehet elkerülni ilyesmit. De az már irtózatosan gond, hogy trécselget vele és miatta téged hanyagol, téged nyilvánít ki bűnösnek. Ultra gáz, hogy két hét kellett ahhoz, hogy még változzon ilyen mértékben. Sajnos azt mutatja, hogy jó ideje boldogtalnvolt melletted, csak azért van veled, hogy ne legyen egyedül. De ha más nő, nem pontosan ez a kollegina vevő lesz rá nemhogy megcsal téged, de még el is fog érte hagyni. Egyáltalán nem elégedett melletted azért tudta megbolondítani ennyire kollegina és ezen parterapia se tudná segíteni. Nemhogy nem szeret mégcsak nem is becsül meg téged szóval jobban teszed ha elengeded a kezeit mert tényleg ha ez a nő nem is ad neki esélyt majd más nő fog és úgyis hoppon maradsz.
nov. 9. 13:51
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt hazudta, hogy 50 körüli, kiderült, hogy 38…
nov. 9. 13:53
 15/29 anonim ***** válasza:
76%
(*megváltozzon, boldogtalan volt, ennyire a kollegina, párterápia, tudna)
nov. 9. 13:55
 16/29 anonim ***** válasza:
87%
Dehogy, idősebb tőle, bár lehet az csak mondjuk 5 évvel és nem az anyja lehetne. Amúgy is lényegtelen mert már fűzögeti, de lehet már dugja is. Ne erőltesd amit nem lehet. Add át az ezüst tálcán, hadd szenvedjen vele a hülye liba, örülj, hogy megszabadulsz tőle.
nov. 9. 13:58
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudok mesélni én is. Az egyik exem egyszer megemlítette, hogy új munkatársnője van aki kedves, ügyes, szorgalmas és aztán el is hallgatott róla, de láttam rajta, sőt éreztem, hogy nincs fejben mellettem sokszor. Amit próbált palástolni természetesen úgy, hogy meglepett gyertyafényes vacsikkal, ajándékokkal bár jó ideje nem kaptam semmit és zavartan adta elő, hogy mennyire szeret. Tehát elkezdtem érdeklődni, hogy ott dolgozik-e még az újonc és mondta, hogy persze, szeretik őt mert tényleg nagyon dolgos. Emlékszem magamban gondoltam, hogy nekünk annyi, de nem baj ki foglak készíteni ha nem tudsz őszinte lenni. Tehát mondtam neki hogyha olyanjófej akkor szeretnéém megismer i. Mondta a rafinált, hogy oké majs, szól neki. De persze nem lett belőle semmi. Megleptem munkahelyen (ha már ő is meglepett töbször előtte :D), kapott sütit, piros rúzsos csókot, amit biztos látott rajta a nőci és haraggal jött haza, hogy miért mentem be. Ráfogtamarra, hogy de csak viszonoztam a kedvességét szóval "kibélültünk". Később aztán egyre inkább dühös lett, a nő meggondolta magát, nem tudta többször megdugni és mivel félt, hogy beköpi mindig kérdezte, hogy szeretem-e. A háta mögött ráírtam a nőre aki mindent elmondott és megbeszéltük, hogy talit hozz vele össze ahol várni fogjuk ketten. Látni kellett volna az arcát a rohadéknak. Neki azt mondta, hogy, el fog hagyni, de még nem mer mert fenyegetem, tőlem meg eltitkolta, hogy lefektette. Szerencsém volt mert a nő észhez tért és inkább mellém állt. Amit ki akartam hozni ebből, hogy ha most nem is lépett félre meg fogja tenni hamarosan mert ahogyan viselkedik azzal egyenlő. Nyilván nem akar ő elválni mert a nőnek gyerekei vannak, de tedd meg te. Hagyj maradjon egyedül és törődjön magával, ne te moss és főzz rá. Ne félj vissza fogja magát könyörögni (az én exem is megtette) te pedig nevesd ki a hűtlen szemétládát. Azóta férjnél vagyok amúgy és valahol örülök neki, hogy megtette, a férjem hozzá képest tökéletes. Nem ő neked a "Mr. Right", hagyjad útjára menni tőled külön.
nov. 9. 14:25
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus eset, útjába kerül más nő akire beindul és nem nyugszik addig míg meg nem kapja. Az én volt párom is előadta, hogy ok nélkül vagyok féltékeny közben meg szakítás után a haverja elmondta, hogy látta őket smárolni csak nem merte elmondani nekem. Még arra is képes volt, hogy amikor összevesztünk más miatt, hogy kinn a kanapén aludt. Akkor mondtam, hogy elég és kiderült, hogy végig hűtlen volt hozzám. Várj, ez még csak a kezdet. Veled is meg fogja csinálni, hogy magadat nézd féltékeny hárpiának miközben orrba-szájba megcsal.
nov. 9. 14:48
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy hány éves. Ha a nő felkínálja magát neki tálcán akkor azzal ő élni fog vele, hiába nem néznéd ki belőle ..
nov. 9. 15:31
 20/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Leültem ma beszélni vele, igyekeztem minél higgadtabb maradni, és higgadtan állt ő is hozzám. Elmesélte hogy a többi kollégájától tudja ezeket a nőről mivel cigi szünetben/ ebéd szünetben hall ezt-azt de nincs köze hozzá, a későbbi telefonhívások pedig azért vannak elvileg mert a főnökük a nyakukon ül most mivel nem megy úgy a munka ahogyan kellene ezért nem tudunk annyit beszélni mint eddig. Ez a kávézgatás pedig egy haverjával beszélt valami alkatrészről, később tényleg feltette az illető hogy eladó alkatrész..

nov. 9. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!