Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Új kolléganője van a férjemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kolléganője van a férjemnek, azóta furcsán viselkedik?

Figyelt kérdés
Lehet talán bebeszélem magamnak, és nem kellene aggódom, de elég furcsa a férjem mostanában. Körülbelül 2 hete lett egy új kolléganője, aki egyébként idős állitása szerint az anyja lehetne, persze én nem tudom mivel hiába keresek rá bárhol mintha nem is létezne. A furcsa a dologban, hogy kicsit többet vitázunk azóta itthon akár a semmin is. A furcsa még, hogy a munkahelyen a szüneteiben felhívott mindig, érdeklődött hogy a gyerekkel és velem mi van (gyesen vagyok jelenleg), most kb egy hete éppen a szünet végén hív fel 2 percre, aztán le is ráz hamar, pl. Ma is a szünet végén felhívott hogy "vettünk egy kávét és elbeszélgettük az időt", egyébként itthonról hord kávét magának a munkahelyére és sosem vesz ott kávét, azt sem mondta kivel beszélgette el az időt. Meglepően ha kérdezek az új kolléganőről felkapja a vizet. Elmondása szerint ő nem beszél vele csak munka miatt ehhez képest elég jól tudja hogy hogy hívják, van férje, van gyereke, stb. Sőtt dicséri hogy mondta a nő hogy "mindegy milyen munkát kell végezzen a pénzért mindenhol meg kell dolgozni" és hogy milyen jól csinálja a munkát. Kissé elpattant nálam a cérna mert magamból kiindulva én ha nem beszélek valakivel vagy nem érdeklődök utánna nem tudok ilyen információkat. Kérlek mondjátok hogy én tévedek és csak féltékeny vagyok. Vagy ezek alapján ti hogy látjátok a helyzetet?

nov. 9. 12:37
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Nyilván tetszik neki és szívesen tölti vele az idejét. A kérdés, hogy meddig megy el, de ha már most így álltok akkor nem sok jóra számíthatsz.
nov. 9. 12:41
 2/28 A kérdező kommentje:
Komolyan nem értem. Sosem volt félrelépős tipus, fogalmam nincs mi lehet a fejében. Pláne hogy az anyja lehetne a nő.
nov. 9. 12:45
 3/28 A kérdező kommentje:
Na meg azt sem értem hogy miért nem lehet elmondani azt hogy beszélnek pár szót. Nem titkolózós, sőtt, eléggé szó kimondó a férjem. Ez nem jellemző rá.
nov. 9. 12:49
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Állítólag az anyja lehetne.

Egyébként a legtöbb férfi nem veti meg az idősebb nőket.

nov. 9. 12:50
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt félrelépős típus - vagy csak nem tudtál róla.

Szókimondó - a nőügyeiben biztosan nem lesz az.

nov. 9. 12:52
 6/28 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ezekből még nem feltétlenül kell rosszra gondolni, pláne így 2 hét után. Lehet pont nagyobb a stressz a munkahelyen, vagy ilyesmi...

De azért légy résen, biztos ami biztos.

nov. 9. 12:52
 7/28 A kérdező kommentje:
Ha tovább kérdezősködök csak idegesebb lesz mert "féltékenykedem" ha nem kérdezek kezdek kiborulni idegileg. A kutakodás nem szép dolog. Amiért rá mertem keresni azért is össze kaptunk hogy most engem miért zavar annyira vagy miért keresgetek én rá és kutakszom. A kollégait hiába kérdezem, úgysem árulnák el. Nem tudom mi lenne a jó megoldás.
nov. 9. 12:54
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem és sajnálom.

Nálunk is hasonló volt a helyzet, ha jól emlékszem 2 éven át szenvedtem emiatt, bizonyítékom nem volt, de nem hagyott nyugodni a dolog, kérleltem legyen őszinte mert tudom, érzem, hogy hazudik. Letagadta a nyilvánvalót is.

2 év után bevallotta.

nov. 9. 12:59
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a telefonjában el volt dugva a chat app amin beszéltek, később a részletes telefonszámla is tele volt hívásokkal. Hazudott arról, hogy hova megy, közben a nőhöz ment.
nov. 9. 13:00
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát mivel idegeskedés nélkül nem tud veled beszélni ha szóba kerül a nő így nem sok jót "jósolok" nektek. Ő neki értelmesen el kéne magyarázni, hogy nincs okod féltékenykedni és ha annyira kedveli akkor bemutatni őt neked, hogy te is meg tudd kedvelni, vagy nem "bratyizni" vele ha kockáztatja a kapcsolatotokat. Hogyha téged szeret akkor te kéne, hogy fontosabb légy és főleg tisztelettel kéne, hogy legyen irántad. Amit csinál egyáltalán nem azt jelzi inkább ellenkezőleg.
nov. 9. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!