Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg normális, ha egy férj ösztönzi a feleségét arra, hogy a 2 bölcsődés gyerek mellett aprópénzért menjen el dolgozni?
Van két pici gyerekük, a férjnek vállalkozása, új autója, rugalmas munkája.
A nő napi 2.5 órát utazik tömegközlekedéssel, kap havi 220e forintot, és nem látja a gyerekeit. Mire hazaér már alszanak.
Csak nekem fura ez?
Csodalkoznak, hogy miert nem akarnak a nok szulni. Hat, meg is ertem.
Mas, sok no, aki egyedul van, inkabb hozzamegy egy herehez/szul neki, csak mert nem akar maganyos maradni. Aki meg ezen tul van, az visszasirja, hogy inkabb maradt volna egyedul..sajnos sehogy nem jo ez.
Tulajdonkeppen en nem is latok boldog, kiegyensulyozott hazassagokat. Belefutott az osszes baratnom, a csaladtagjaim, en is. Ki igy, ki ugy, de mindannyian szivunk, mas-mas szempontbol.
#32 Én is ezt látom. Valamiképpen mindenkinek sz@r. Idősnek, fiatalnak, szépnek, csúnyának, intelligensnek, butácskábbnak, háziasnak, "karrieristának", teljesen mindegy. Nem a nőn, az ő milyenségén múlik. A férfiakon, akikkel találkozik. Nem a nőt minősíti, hogy milyenekkel találkozik, ez csak egy gyakran alkalmazott buta és gonosz odaszúrás. Adott a választék, olyan, amilyen, nem ő tehet róla, hogy a lottó 5-ös is könnyebben összejön, mint ebből a választékból egy olyan, akivel nem szívás lesz a vége...
Mondják, hogy szűrni kell, "mérni". Értjük. Ha nincs szerencsénk, mind kuka. Akkor hogyan tovább? Egyedül. Ja... 50 évesen is. Egészen a sírig.
29es vagyok.
Persze nem túl lelkes, eleinte mindig kiabált. De már megcsinál dolgokat. Amúgy a karma is odabszott neki mert cukorbeteg lett. Megmondta neki az orvos a kórházban hogy a mozgás ugyanolyan fontos mint a normális étrend. Pedig minden nap amikor hazajött, ült a fotelban estig, utána feküdt az ágyban. A munkahelyén is csak ül. Persze hogy cukorbeteg lett…..
Azóta megcsinál otthon dolgokat. Immel ámmal de ez engem nem érdekel.
Szerintem genetikailag lusták a férfiak.
A 8 éves gyerekünk is nyűglődve pakolja el a játékait, de muszáj.
Én meg mindig pörgős voltam, ezért is tűnik fel hogy mennyire lusta bárki.
Én nem tudnék ülni egész nap. Mindig mozgásban vagyok.
Volt egy kollegám aki 130 kilós óriás bébi volt, egész nap ült és evett. Na ő sokat beszélt arról h a felesége főz, a felesége mosogat , takarít , ő a nő….
És még röhögött is ezen.
Egyszer az a nő öntudatára ébred és lelép, annak a palinak többet nem lesz pna az életében szerintem.
"Akkor te egy főnyeremény vagy az aranyásó, kihasználós férjednek!
Dolgozzál csak jó sokat, és vidd haza a pénzt, kell a férjednek!"
😂😂😂
Neked szövegértési problémáid vannak szerintem, nem is kevés. Írtam olyat, hogy a férjem nem dolgozik, csak én?😀 Tudod, vannak azért olyan házasságok, még ha kevés is, ahol mindkét fél kiveszi a részét mindenből. Pénzkeresésből, házimunkából, gyereknevelésből. Senki nem tol rá semmilyen feladatot a másikra, hanem közösen oldják meg. Nagyon sajnálom, ha neked nem sikerült ezt megtapasztalni, nekem igen. Nem, nem használ ki, ő is dolgozik, pénzt keres, és ő is végez házimunkát, sőt, még a gyerekeinek is olyan szinten teljes értékű szülője, hogy ha esetleg lebetegedek két napra, nem kell neki mindkét nagyi, hogy megoldja valahogy a szituációt. Még az oviban meg az iskolában is ismerik, mert részt vesz szülőin, hozza-viszi a gyerekeket ugyanúgy, ahogy én is.
Nem, kérlek, nem azért dolgozom, hogy odaadjam a férjemnek, mert ő lusta és nem dolgozik 😀 Azért dolgozom, mert szeretem tudni, hogy egyedül is életképes vagyok, megállok a saját lábamon, ha bármi történik, nem maradok szarban (nem, ez nem csak válás lehet, hanem betegség, baleset, akármi). Továbbá, így véletlenül sem fenyegetett soha az a veszély, hogy kénytelen lennék esetleg benne maradni egy szar házasságban, ahol boldogtalan vagyok, csupán azért, mert egyedül nem tudnám eltartani magamat és a gyerekeket. Mint ugye olyan sok nő kénytelen.
"Szóval én azért nagyon meg tudom érteni azokat, akik hozzámennek az ilyenekhez, mert nincs jobb. Még ha ezzel kvázi továbbra is engedélyt adnak a férfiaknak, hogy ilyenek maradhassanak."
Sok mindenben igazad van valahol, és ezt is értem, de aztán nézd meg őket. Velük van tele a gyakori, itt panaszkodnak, hogy mennyire szarba sincsenek véve és milyen boldogtalanok. A vége meg nagyrészt válás és ugyanúgy egyedüllét, vagy beletörődnek ebbe a szarba. Az sem ritka, hogy utólag azt kívánják, bárcsak inkább maradtam volna egyedül. Szóval boldogabbak nem lesznek, csak a boldogtalanság mellett még egy rakat tehert is rak a nyakukba a lusta szar férj. Megéri megalkudni?
Igen, ide vezet a mindenáron kell valaki vágy.Valamikor én is ilyen voltam.Aztán többször jól megszívtam.Nem volt elég, hogy ki volt nyalva a seggük, még arra sem voltak képesek, hogy a farkukat a gatyában tartsák.Így inkább maradok egyedül.Nem ér ennyit egyik sem.
36.
A még okosabb nő meg spórol is, van megtakarítása hogy ha baleset, betegség vagy bármi adódik, akkor legyen mihez nyúlni.
Én is dolgozom, de annyi megtakarításom van, hogy azonnal tudnék venni egy kis lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!