Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg normális, ha egy férj ösztönzi a feleségét arra, hogy a 2 bölcsődés gyerek mellett aprópénzért menjen el dolgozni?
Van két pici gyerekük, a férjnek vállalkozása, új autója, rugalmas munkája.
A nő napi 2.5 órát utazik tömegközlekedéssel, kap havi 220e forintot, és nem látja a gyerekeit. Mire hazaér már alszanak.
Csak nekem fura ez?
10!
Nem az én valagamat kell eltartania, hanem a gyerekét akit megcsinált!!!!
Alkalmatlan!
Egyre több a férfiatlan sz@rdarab.
Nemhogy gyerek de még nő sem való nekik.
Gyereket neveljen , takarítson, főzzön, mosson és még vicsorog is a büdös fsz hogy pénzt is vigyen haza az édesanya.!
Hát a k. anyját.
Ne házasodjon az ilyen sz@revő pénzéhes görény hanem maradjon a mamahotelben örökre nő nélkül!!!!
Ejjha, nőként ég a pofám ettől a pali tolja a pénzt haza hozzáállástól. Ti magatokat nem érzitek életképtelennek, ha nem megy a saját magatok meg a gyerek eltartása? Csak mert ha a pasit életképtelennek tartjátok, mert nem megy neki egyedül, akkor ennyi erővel ti is azok vagytok.
Én is szültem gyereket, kettőt is, de szerencsére azért képes voltam mindig is pénzt keresni. Ja, mondjuk háztartási cseléd sem vagyok, mi azt is megosztva csináljuk.
"Ja, mondjuk háztartási cseléd sem vagyok, mi azt is megosztva csináljuk."
Ja, csak a magyar férfiak elsöprő többségével ezt nem lehet. 😏 Még mindig ott tartanak, hogy anődógaaa', és 50 év múlva is ott fognak.
Nem, nem te csináltál valamit krva jól, hogy a te férjed nem ilyen. Szerencséd volt, hogy ő (is) az utadba sodródott mint ritka kivétel. Nem az volt, hogy 20.-ra is csak egy átlag magyar here jött. Mert ilyen esetben két lehetőséged lett volna: 1. kidobod emiatt őt is, mint az összes többit előtte, aztán a 21. ugyanilyet is, a 22.-et is stb., és "boldog" szingli maradsz örökre, 2. beletörődsz, hogy nincs másmilyen, csak a mesében kb., és megtartod, mert már benne is vagy a korban, meg eleged is volt a sok ugyanoda kifutó ismerkedésből. És nem kell azzal jönni, hogy aki csak ezt a típust "vonzza", az biztos valami rettentő alacsony színvonalat képviselő nő. Nem. Ez a magyar férfi átlag, ebbe van 99% esély belefutni. (Jöhet a lepont meg a töröltetés!)
Valóban, de nem kötelező hozzájuk menni, ugye. Én mondjuk nem mentem volna hozzá egy ilyenhez, csak mert nincs jobb. Köszi, akkor elvagyok egyedül, akkor legalább csak magam után kell ganéznom. Olvasom ezeknek a nőknek az írásait, és esküszöm, ez ezerszer rosszabb, mint egyedül lenni.
Az a helyzet, hogy a férfiak azért viselkednek így, mert megtehetik. Mert hajlandóak vagytok így is elviselni őket, rosszabb esetben körül is ugráljátok.
Nem vagyok femináci amúgy, én tényleg az egyenlőség híve vagyok, nem a női előjogoké. Dolgozom én ugyanúgy 8 órában, hozzájárulok az anyagiakhoz, innentől evidens, hogy a házimunka se csak az én dolgom, ennyi. Ha ez nem felel meg, akkor nem egymást keressük.
Ezt az "akkor elvagyok egyedül"-t nagyon könnyű kijelenteni. Fiatalon, míg nem futottál ki az időből, míg nem vált teljesen reménytelenné a helyzet, míg élnek a hozzátartozóid, míg van rád elegendő kapacitásuk a barátaidnak stb. Egy idő után nagyon nem vicces, hogy teljesen magadra maradtál, és gyereked, ha szerettél volna, sem lett ebből kifolyólag.
Szóval én azért nagyon meg tudom érteni azokat, akik hozzámennek az ilyenekhez, mert nincs jobb. Még ha ezzel kvázi továbbra is engedélyt adnak a férfiaknak, hogy ilyenek maradhassanak.
Hozzáteszem, pont az vagyok, aki inkább vállalta az örök magányt, mert nem tűr sem ilyeneket, sem más disznóságokat, amik igenis tipikusan megvannak a 99%-ban. Tudom, milyen, amikor még tényleg jobb egyedül. De már azt is, hogy milyen, amikor idősödsz, és krva keménnyé és kegyetlenné válik.
Ezzel nem azt állítom, hogy jó a cselédsors. Inkább azt, hogy nagyon kevés nő lehet, akinek jól alakulnak a dolgai. Az összes többi vagy ebben szenved, vagy abban. És nem azért, mert ezt érdemlik vagy mert gyávák lépni. Hiába lépnek, ha utána vagy ugyanaz, vagy rosszabb, vagy egy másik fajta rossz várja csak őket.
24!
Akkor te egy főnyeremény vagy az aranyásó, kihasználós férjednek!
Dolgozzál csak jó sokat, és vidd haza a pénzt, kell a férjednek! 😃😃😃😃😃
25!
Vannak olyan típusú nők, akik körbeugrálják a fütyit, kiszolgálják, pucolják a sz@rjukat.
Na és ezekhez a házias nőkhöz vonzódnak az életképtelen palik.
Nem szabad elkapatni őket már az elején, mert utána mindent is tőled várnak el.
Én nem ugrálom körbe a férjemet, amióta gyerekünk van mert nincs rá időm.
Néhány évbe telt ugyan, de felfogta hogy a mosatlan edény nem mindig az én feladatom….
Marha nehéz volt, mert az elején rosszul kezdtem. Kiszolgáltam, rengeteget takarítottam, még hajnalban fel is keltem hogy jól induljon a napja : szex, utána elkészítettem a kávéját, meg a reggelijét.
Amikor megszületett a gyerekünk, kevesebb időm maradt és nagy sokára felnőtt végre.
Most már elmosogat, néha felmos, sőt viszi hozza a gyereket is ha dolgozok.
26!
Én havi 240 órát dolgozom, de mégis én vagyok az (itt gykn) aki el akarja tartatni a valagát.
Nem!
Szerintem minden nő megérdemelne egy olyan pasit aki ugyanannyit tud beletenni a kapcsolatba mint ő.
Jövedelmet, házimunkát, gyerekkel való foglalkozást.
Csak sajnos a napi 8 óra után beleülnek a fotelba fingani és várják a tv előtt hogy mikor teszi eléjük a meleg ételt a feleség.
Itt a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!