Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg normális, ha egy férj ösztönzi a feleségét arra, hogy a 2 bölcsődés gyerek mellett aprópénzért menjen el dolgozni?
Van két pici gyerekük, a férjnek vállalkozása, új autója, rugalmas munkája.
A nő napi 2.5 órát utazik tömegközlekedéssel, kap havi 220e forintot, és nem látja a gyerekeit. Mire hazaér már alszanak.
Csak nekem fura ez?
Ha a gyerekek bölcsisek, logikus, hogy mindkét szülő dolgozik. Az irracionális, hogy ilyen távol keressen munkát, de, hacsak nem 12 órázik, akkor az is lehetetlen, hogy a gyerekek mindig alszanak, mire hazaér. A legtöbb családban a felnőttek dolgoznak és mégis látják a gyerekeiket.
Olyan megoldást/lakhelyet/munkát kell keresni, ami lehetővé teszi a normális családi életet a munka mellett. Ha meg háztartásbeli akar lenni, azt előbb a házasság és a gyerekek előtt kellett volna megbeszélni.
2
Mert az... 220 ezer az semmi. Ennyiért én sem járnék dolgozni.
Teljesen normális, főleg ha a nő a kereskedelemben dolgozik, mert akkor valóban délutáni beosztás esetén nem látja a gyerekeit.
Így viszont válás esetén a pasinál maradnak a gyerekek, mert ők hozzá fognak kötődni és ragaszkodni, a nő meg mehet amerre lát.
Ilyen életképtelen palikat!!!!!
Ha én nem tudok otthon lenni gyesen a gyerekemmel akkor az apuka alkalmatlan minden szempontból a családalapításra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!