Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Más is kiakadna ezen, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is kiakadna ezen, vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

Férjem iszonyú jószívű, segítőkész ember. Ezzel addig nincs is baj, míg nem a család rovására megy.

De vannak olyanok, pl tegnap is, hogy munka után szívességből elmegy egy haverjával autót nézni. 1000x mondtam neki, hogy utálom az ilyeneket.

Ha a baráti körből valaki autót akar venni, tuti elrángatják őt is, mert autószerelő, nézzen rá.

Ha nincs különösebb program, nem szoktam ezért hisztizni.

Viszont ma van a születésnapom. Megbeszéltük,hogy ma összeszedem az oviba a gyerekeket, megvárjuk őt otthon, majd elmegyünk vásárolni.

Nekem tortát illetve ő is szeretne pár ruhát és akkor én is választanék magamnak valami ajándékot.

Erre hív, hogy hát most hívta xy, lefoglalózott egy autót, de az asszonya addig nem engedi hogy elhozza, amíg férjem rám nem bólint. Ő persze, hogy nem mondott nemet.

5ig dolgozik, majd elmennek autótnézni, ami minimum 2 óra. utána pedig már szerinte nem jutunk be a boltba, mert a gyerekeknek reggel ovi.

Nem az a nyamvadt torta, vagy az a pár ruha, ajándék... De ha már egyszer meg lett beszélve. Ha ma van a születésnapom... egyszerűen nem értem miért nem lehet nemet mondania?!

szept. 17. 15:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a jószívűsége igazából csak másra terjed ki. Aki meg igazán fontos kellene, hogy legyen, azt meg bántja ezzel.
szept. 20. 14:26
 32/33 anonim ***** válasza:

Volt egy hölgy ismerősöm. Oké, ne kerteljünk: bele voltam esve. De hasonló okok miatt gondoltam meg magam.

Jó, talán nála ez kicsit erősebb volt, mert azoknak is igyekezett folyton a kedvében járni, akik pályáztak rá, vagy simán csak meg akarták fektetni. Amikor megismertem a csajt, még párkapcsolatban volt, és bár soha nem csalta meg a barátját, sem csók, sem szex nem volt mással, de tudtommal még csak ölelkezés sem, viszont zavaróan közel engedte, és megtűrte azokat, akik fel akarták szedni. Konkrétan volt egy pasas, amúgy az exfőnöke, aki ténylegesen zaklatta, a végén már fenyegette is, és egyébként elítélt szexuális bűnöző volt, de nem, hogy ne tett volna azért, hogy távol tartsa, hanem még elment vele közösen strandra a kistesóival, sőt, volt, hogy a gondjaira bízta a testvéreit. (A lány már jócskán nagykorú volt, a kistestvérei pedig nála nyaraltak.) Én akkor mondtam, hogy ez nem normális. Egy szexuális bűnözőre rábízni egy 13, meg egy 10 éves lányt... nókomment.

De másoknak is mindig tetszelgett, egyszer sem mondta azt, hogy bocs, akadj le rólam, foglalt vagyok. Aztán a barátja ezt egy ideig tűrte, de ő is belefáradt.

De nem csak ilyen téren, egyébként is mindig mindenkinek a kedvében akar járni. Csak épp arra nem mard ideje, akire kellene.

Lehet, hogy a jó szándék vezérli, de az embernek meg kell húznia bizonyos határokat, és fel kell fognia, hogy a "határtalan jó szándékkal" néha rosszat is tud okozni.

A másik dolog a prioritás. Ha kér valamit a barátnője, meg kér valamit a haverja, és a két dolog üti egymást, akkor teljesen egyértelmű, hogy a barátnője élvez prioritást. Itt már kicsit nehezebb puszta nagylelkűséggel takarózni, mert ha mással az, akkor a barátnőjével, feleségével, családjával miért nem az? Itt nem az a baj, hogy nagylelkű, hanem az, hogy minden és mindenki fontosabb neki a családjánál, és a feleségénél. (Meg a gyerekénél.)

szept. 21. 15:05
 33/33 anonim ***** válasza:
A helyes válasza az lett volna a haverja felé, hogy "bocs, de nem érek rá, programom van az asszonnyal". Aztán ha a haver így nem vehet kocsit, akkor ez van. Nem tudom, hogy az ilyen foglaló meddig érvényes, de akkor megnézi majd másnap. De az ő magánügyük, meg hogy mit marakodik a feleségével a haver, az nem a férjed dolga.
szept. 21. 15:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!