Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyuljak a ferjem unokajahoz?
13 ev vagyunk hazassagban, van koztunk 12 ev korkulonbseg. A ferjemnek van ket felnott gyermeke elozo hazassagabol, illetve van egy kozos gyermekunk .
Hat nem volt egyszeru az elmult 13 ev, volt kuzdelem boven… valahogy nem tudtunk a gyerekeivel kijonni, nem igazan tudtak befogadni es valahogy ense tudtam oket teljesen elfogadni. Nehez volt, de mar felnottek sajat eletuk van. Igy mar joban vagyunk, kello tavolsag jot tett. Nos most jelentettek be, hogy gyerekuk lesz, aminek megmondom oszinten en nem orulok, mert ugy erzem minden kezdodik elorol. Nagyon szeretem a ferjem, es tudom hogy sokan azt irjak nem kellett volna gyerekes ferfival osszejonni, de ez mar igy alakult. Na most ha megszuletik a baba en nem szeretnek vigyazni ra, illetve en meg nem tartok ott hogy nagymamaskodjak. Illetve a lanyom meg kistini es szeretnem, hogy a ferjem csak az unokara koncentraljon, es a lanyom azt erezze ö nem fontos. A lanyom nagyon nem orul ennek. Ès hat en sem. Mert valahogy azt erzem mimdig van valami ami miatt a ferjem nem tud rank koncentralni. Most a kisbaba igazabol nekem senkim nem lesz es megint ram lesz eroltetve az, hogy kedveskedjek, mert hogy a ferjem unokaja… gyomoridegem van az egesztol. Illetve a ferjem folyton beszel nekem a menyèröl terhessegrol babarol, ami engem nem erdekel es zavar. Jobban orulnek ha rank koncentralna vegre. De ugy erzem sosem fogok a ferjemtol Elèg figyelmet kapni, mert mindig jon majd egy gyerek akihez nekem kozom nincs es bekell nyelnem. Elgondolkoztam akarom e ezt en egesz eletemben csinalni. Tanacsokra lenne szuksegem, nem banto uzenetekre.
Remelem a ferjem nem fogja rameroltetni ezt az egeszet. Nemis ettol felek , hanem , hogy raszoknak hogy hozzank hozzak a gyereket ha dolguk van. A kismenynek nincs anyukaja, apukaja pedig nagyon idos. A ferjem volt felesege sem tul lelkes a nagymamáskodástol, az volt az unoka erkezesre a valasza, hogy meg szeretett volna egy kis énidőt….. pedig egyedul el.
Masreszrol pedig a ferjem gyereke es a meny sem ajanlotta fel soha, hogy egyszer is vigyaznak a lanyomra, pedig sokszor volt beteg az ovis idoszakban is es az ovitol laknak 5 percre, sosem mentek erte. Mi megoldottunk/ oldunk mindent. Most, hogy unoka lesz a meny mondta a ferjemnek, hogy szoljunk ha vigyazni kell a lanyunkra szivesen vigyaz ra, pont most…. Nekem ez nagyon atlatszo. Ezt szova is tettem a ferjemnek, hogy eddig sosem ajanlottak fel . Ők ram szivesen hagynak a gyereket, mert latjak, hogy szepen nevelem a lanyunkat, es ug erzem erre megy most ki a jatek. De szeretnem ezt csirajaban elfojtani, mert nem leszek senki bebiszittere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!